18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jaqueline Christian - Alison Van Uytvanck : Christian vinder og over 21,5 partier

1. oktober 2021 kl. 13:00 - WTA - Nur Sultan - indendørs hardcourt
1. okt. 2021 kl. 01:11 (Opdateret 1. okt. 2021 kl. 15:37) 01/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Dagens mest spændende opgør i Kasakhstan

Chance: 25%
Betvalue: 108,25%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Uytvanck træde ind som favorit i samme størrelse som mod Gracheva, hvilket jeg syntes er en forkert vurdering.

Ingen tvivl om at Uytvanck træder ind som favorit med alle sine indendørs meritter, og hun spillede som sådan også fint mod Gracheva, men 2 * 6-4 er alligevel ikke overbevisende. Jeg blev lidt overrasket over Uytvanck, i forhold til hvor god teknisk hun kan være, ikke det billede jeg normalt har af hende. Når hun server godt er hun umulig, men har haft små udfald imellem sine kampe, som også kunne have kostet hende livet i denne turnering. Hun har spillet 9 eller 10 partier i alle sæt, så skal det holde stik skal denne ud i 3 sæt.

Uytvanck har en agressiv tilgang til spillet, mere fordi hun er er typen der ikke ynder at holde bolden i gang, da hun normalt ikke er stærk i denne disciplin. Hun spiller hårdt og fladt, og viste sig i dag til også at have fin fart i fødderne. Hun har dog periode hvor hendes dybe spil flade spil, ender uden for linjen eller i nettet.

Christian håber jeg personligt går til tops her, selv om det på papiret bliver svært. Hendes baghånd er et kæmpe våben, og da modstandere som ofte pumper bolden derned, er det guf for hende at det er hendes bedste slag. Forhånden er mere til at udnytte farten i spillet, og i at vinkle den ud af banen eller spille dybt. Hun har en god højde, men mangler at udvikle sit servespil, og når det sidder i skabet, er det den mentale del der skal arbejdes med.

Som jeg skrev inden Krunic kampen, har hun slået Tauson og Ostapenko i år, og kan krone det med også lige at nappe Uytvanck. Skulle dette ske, har Uytvanck bevist man ikke kan ryste hende af, og Christian har også små udfald som gør hun endnu ikke er slået igennem. Hun var tydelig berørt efter sejren i dag, og dette er hendes første WTA semifinale på indendørs, hvor hun tidligere i nåede kvartfinalen i Rusland. Jeg stoler dog på hendes projekt, og mener ikke Uytvanck endnu har bevist det store i denne turnering.

Dette er Christian's 4 kamp i træk, men da gårdsdagens kamp blev klaret i 2 sæt, ser jeg ikke nogen grund til at hun ikke skulle være klar til fight i dag.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback