18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

ITF Madrid, Jessica B Maneiro- Amandine Hesse: 1

20. juni 2021 kl. 11:00
20. jun. 2021 kl. 01:32 (Opdateret 20. jun. 2021 kl. 13:28) 20/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Finale med lokal upcoming star mod rutineret franskmand.

Chance (1-X-2): 46-0-54%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Så går turen til Madrid hvor Amandine Hesse sidst vandt en titel på grus i 2018, denne gang er det dog hardcourt, som også passer hendes spil bedre.

Hesse skulle i denne uge slå sin overmand fra sidste uge, og en hjemmebanefavorit i form  af Masarova, for at komme i finalen. Kampen mod Masarova, var mere Masarova der selv tabte kampen, end at Hesse vandt den. Jeg syntes Hesse's serv er til at tale med, meget få servesser kommer fra hendes hånd. Til gengæld var hun skarp på returneringer, og havde et typisk fra side til side spil, uden den store fart, men men nok til at vinde duellerne, når ikke modstanderen hamrede den uden for kridtstregerne. Hesse kommer i skarp form, og hiver åbentbart sit bedste spil frem her i Madrid.

Maneiro syntes jeg er kommet til finalen på en lidt billig baggrund, ikke sagt at hun ikke kunne have stået her med stærkere modstand. Hun har hevet 3 titler hjem allerede i år på grus, men mangler for alvor at bevise sig på hardcourt, som der har været tilløb til før. Dagens lette kamp var nok tiltrængt, da  hun kom direkte fra finale sejr i Grækenland her til Spanien.

Spillemæssigt må jeg indrømme at de minder utrolig meget om hinanden. Syntes selv Maneiro er bedre på serv, trods statistikkerne måske siger det modsatte. Maneiro spiller fladere, og mere mod midten, hvor hun så vinkler en vinder ud til en af siderne. Hun spiller med 2 hånds baghånd, hvilket jeg ikke bryder mig om, da det koster tid når man skal rykke sig til siden.

10 års forskel og en Fransk kvinde, som helt sikkert godt vil have en titel til sit bælte igen, mod en Spansk kvinde, som skal udnytte chancen for at hive sin første hardcourt titel hjem.

Scenen er sat, jeg går med hjemmebane og ungdommens mod.

God kamp til alle.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback