18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Istanbul Basaksehir - Kasimpasa: 1 (1H)

Match center
28. december 2019 kl. 15:30 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Basaksehir Fatih Terim Stadyumu
25. dec. 2019 kl. 13:28 (Opdateret 28. dec. 2019 kl. 17:23) 25/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2): 54-29-17%
Betvalue: 103,14%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 4-0
Bwin Spil nu hos Bwin

Basaksehir begynder at ligne en seriøs bejler til mesterskabet, og med de tre store Istanbul klubbers meget ustabile form, kan 2020 blive året, hvor de ender med at vinde guldet. Den dygtige og ambitiøse træner Okan Buruk, har til flere pressemeddelelser givet klar udtryk for hans drøm om det tyrkiske mesterskab. Samtidig ligner Basaksehir det mest stabile hold spilmæssigt med en klar gameplan og en god kemi blandt spillerne. 

Det taler for:

 • Basaksehir har bedre spiller end Kasimpasa på samtlige positioner. Ydermere har Basaksehir den trup med mest dybde og vis kvalitet i hele Tyrkiet. 
 • Guldbrandsen, Demba Ba, Robinho, Aleksic, Visca, Crivelli, Kahveci og Elia - giver Basaksehir uendelig mange muligheder i offensiven. 
 • Basaksehirhar ligeledes godt styr på det defensive arbejde, og har blot indkasseret 1 mål i snit pr. kamp. 
 • Kasimpasa har været gode til at score mål, men i forsvaret har det hele sejlet. De har indkasseret 1,8 mål i snit pr. kamp. *
 • Kasimpasas kampe bliver målrige. De scorer mange mål. De indkasserer mange mål. De spiller generelt sjældent forsigtigt og kompakt. Det taler til Basaksehirs fordel, og øger deres muligheder for at score tidligt. 

Hold øje med:

 • Kaismpasa er en utilregnelig modstander. Hvis de rammer en god dag, kan de slå alle i Süper Lig. **
 • Basaksehir var godt på vej til at vinde guldet sidste sæson, men fik gummiben til sidst. Traumerne fra sidste sæson, og også forrige sæson, for den sags skyld, må sidde dybt i klubben og hos nogle af spillerne. 
 • Basaksehir har ændret spillestil under den nye træner Okan Buruk. Modsat de andre sæsoner, spiller de nu mere offensivt, og det giver flere huller i bagkæden. ***
 • Den dygtige Basaksehir angriber - Guldbrandsen, er skadet. Alternativer er der nok af, men det har betydet en blanding af Demba Ba og Robinho, der begge er dygtige, men ikke har den samme indflydelse på spillet, som i deres gode år. 

* Kasimpasa mødte Gaziantep i sidste spillerunde, som de tabte 3-4. Der var et klart billede af svagheder og udfordringer i forsvaret. Problemet ligger som sådan ikke hos forsvarsspillerne, men derimod mere hos de offensive profiler, som ikke bidrager til det kollektive spil. Hverken Quaresma, Pektemek, Thiam, Hajradinovic eller Koita har ydet tilstrækkeligt. 

** Det fik vi en forsmag på flere gange i den igangværende sæson. For to uger siden slog de hjemmestærke Rizespor med 0-3, hvor alt fungerede som det skulle i forsvaret (og med lidt held). Derefter er det dog interessant at se, at de blot efter en uge, lukker 4 mål ind mod Gaziantep. 

***Højrebacken Caicara og Venstrebacken Clichy, er begge meget offensivt funderede. Det har givet dem flere strenge at spille på, når de skal søge målchancer, men har samtidigt betydet flere kontramuligheder til modstanderne, og dermed flere indkasserede mål. 

Fravær:

Basaksehir: Ucar (højreback, rotation), Guldbrandsen (angriber, fast), Skrtel (forsvar, fast), Turan (kantspiller, rotation). 

Kasimpasa: Pavelka (midtbane, fast, langtidsskadet), Khalili (midtbane, fast), Köse (målmand, fast), Erdogan (kantspiller, rotation).

Kilder:

BeInsports - Mackolik - Transfermarkt - Hürriyet - Aspor 

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback