18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Istanbul Basaksehir - Antalyaspor: 1

Match center
24. oktober 2020 kl. 18:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Basaksehir Fatih Terim Stadyumu
22. okt. 2020 kl. 10:12 (Opdateret 24. okt. 2020 kl. 19:50) 22/10
200
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 61-22-17%
Betvalue: 103,70%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert: 5-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Basaksehir er på rette spor, og de seneste to kampe har vist tydelige tegn på en positiv udvikling. En sløv start på sæsonen med 1 point efter 4 spillerunder og 0 i målscore, fik de rystet sig sammen og har leveret en fin præstation mod både Trabzonspor og Leipzig. Godt nok tabte man med 2-0 til Leipzig, men det er på ingen måder et skuffende resultat. Træner Okan Buruk var ude og rose spillerne for deres indsats, og da forventningerne i Champions League er minimale, kan man tage det bedste med fra kampen, altså det velorganiserede pasningsspil. 

Det taler for spillet:

 • Istanbul Basaksehir har (sammen med Fenerbahce) Süper Ligs bredeste trup med kvaliteter til at dække samtlige positioner. Efter en sløv start på sæsonen, er spillerne begyndt at vise tegn på kvalitet. 
 • Basaksehirs nyindkøbte spillere, Rafael, Giuliano, Kaldirim, Bolingoli, Türüc og Özcan er så småt begyndt at levere det forventede niveau, og man kan sige at det har gjort udslaget for det gode spil i kampene mod Trabzonspor og Leipzig. 
 • Antalyaspor fik en god start på sæsonen, men det nu mere en overpræstation de havde gang i. De seneste to runder så man et Antalya mandskab med store problemer med at få de offensive kræfter i spil. 
 • En af Basaksehirs store styrker er, at de har hurtige Visca og Türüc på kanterne, hvilket kan give store udfordringer for Antalyaspors backs, Yilmaz og Kudryashov, der er gode til at angribe, men mangefulde, når de skal forsvare. 

Hold øje med:

 • Selvom Basaksehir har en bred trup, og kan rotere uden at det skal gå udover niveauet, vil flere fra Leipzig kampen starte inde mod Antalyaspor. Der kan naturligvis være træthed. 
 • Set over hele sæsonen, kan Basaksehir ikke ligefrem ses som det mest scorende hold. Blot to mål har de scoret i seks kampe. 
 • Antalyaspor har fået hentet tidligere Dortmund og R. Madrid spiller Nuri Sahin til midtbanen, og han har gjort det glimrende indtil videre. Hans boldkoldtrol og pasning alene, har vist sig at være til stor nytte for et hold i SüperLig. 
 • Basaksehir befinder sig i et tæt program. Champions League er godt nok ikke turneringen man regner med at få succes i, men det ændrer ikke på at de allerede på tirsdag, skal spille mod PSG. Det er endnu uklart, hvor meget rotation Basaksehir træneren Buruk, vil foretage mod Antalyaspor. 

Fravær/forventede startopstillinger:

Istanbul Basaksehir er uden Nacer Chadli, som dog kun har fået ganske få minutter på banen indtil videre. Azubuike (midtbane, rotation) og Kaldirim (venstreback, rotation) forventes også ude til dette opgør. 

Antalyaspor har Akyol (midtbane, rotation) og Sam (midtbane/kant, fast) ude pga. karantæne. Derudover er Özmert (midtbane, fast), Fredy (midtbane, fast) og Gürler (kant, rotation) også ude til opgøret. Antalyaspor er altså svækket på midtbanen, hvor de må sætte deres lid til Nuri Sahin og den unge Bünyamin Balci. 

Forventede startopstillinger kommer fredag. 

Oddsmarked/CV: 
En sejr til Basaksehir var helt oppe på odds 2,00, da markedet åbnede. Det varede dog ikke længe før den tog et dyk, så snart flere aktører kom på banen. Desværre nåede jeg ikke odds 2, men 1,70 til en Basaksehir sejr hos Unibet er ikke skidt. Oddset må i den grad være påvirket af den dårlige start på sæsonen, som de forsvarende mester fik. Et Basaksehir hold, der spiller på noget nær deres normale niveau, bør overkomme én modstander som Antalyaspor. 

Kilder: BeInsports - Mackolik - Transfermarkt - Sporx - Fanatik

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback