18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Inter - Atalanta: Under 2,5 Mål

Match center
11. januar 2020 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza    Gianluca Rocchi
9. jan. 2020 kl. 10:18 (Opdateret 11. jan. 2020 kl. 22:41) 09/01
441
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 56-44%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert: 1-1
888sport Spil nu hos 888sport
Defensivt er Inter utrolig stærke og kan lukke af for det mest scorende mandskab i Serie A. Det er to mandskaber som har scoret masser af mål i sæsonen, men normalt spiller de tætte opgør i Milano og det ligner et tæt opgør endnu en gang og få mål.
Det taler for
 • Inter har set utrolig stærke ud i denne sæson, og især i Milano giver man ikke meget væk.
 • Atalanta er det mest scorende mandskab i Serie A, men træner Gasperini ved at spiller man for offensivt i Milano vil man komme i problemer.
 • De seneste fem indbyrdes opgør på Stadio Giuseppe Meazza er de fire sluttet Under 2,5 Mål, senest i april hvor man spillede 0-0.
 • Gæsterne fra Bergamo vil være fint tilfreds med at få et point med hjem, og derfor vil man med stor sandsynlighed spille mere defensivt.
 • Inter har kun lukket tre mål ind i de seneste seks spillerunder, og senest hold man Napoli fra de helt store chancer på Stadio San Paolo.
 • Antonio Conte er et taktisk geni, og han ved hvordan gæsterne skal stoppes offensivt.
 • Atalanta har både Zapata og Muriel, to spillere som fylder mere i det offensive end f.eks Ilicic.
Hold øje med
 • Inter er uden Skriniar i midterforsvaret, hvilket svækker dem da Bastoni ikke har samme niveau,
 • Tretten af Inters atten opgør i sæsonen er gået Over 2,5 mål.
 • Syv af Atalantas ni udekampe i denne sæson er gået Over 2,5 mål.
 • Gæsterne fra Bergamo er kendt for deres offensive spillestil, og de har scoret sytten mål i de seneste fem opgør man har spillet.
 • Lukaku og Lautaro Martinez er begge brandvarme i det offensive, og kan gøre ondt på Atalantas defensiv.
Oddsmarked

888sport er i odds 2,40 på Under 2,5 mål og det samme odds kan findes hos Unibet, mens Bethard er i odds 2,34.

INTER: Milaneserne forsætter med at imponere og vandt senest i Napoli med 3-1 og uden de helt store problemer, men dog mod en modstander som er helt ved siden af sig selv i denne sæson, men det ændre ikke på at Stadio San Paolo stadigvæk er et utrolig svært sted at spille og ikke mindst at vinde.

Lørdag gælder det så formstærke Atalanta som gæster Giuseppe Meazza i Milano, og gæsterne har gang i endnu en flot sæson hvor man er videre i Champions League og er i øjeblikket nummer fem i tabellen, og yderligere kommer med to flotte 5-0 sejre i træk først mod Milan og senest mod Parma, men her er man oppe mod en modstander af en helt anden kaliber.

Inter er favoritter og selvom man er uden Skriniar i forsvaret og Barella på midtbanen så skal man hente tre point i dette opgør hvis man stadigvæk skal følge med Juventus, og jeg forventer et tæt opgør men hvor milaneserne vil være mest spillestyrende, og hvor Atalanta med stor sandsynlighed vil være mere defensivt tænkende, og de to mandskaber er ikke kendt for de målrige opgør i Milano.

Inters hjemmebanestatistik: 8-1-0, målscore 17-6.

Trupnyt: Skriniar(fast) i midterforsvaret er i karantæne og det samme er Barella(fast) på midtbanen.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Godin, De Vrij, Bastoni- Candreva, Gagliardini, Brozovic, Sensi, Biraghi- Lukaku, Martinez.

ATALANTA: Det ligner endnu en flot sæson for Bergamo-klubben man er videre i Champions League og er i øjeblikket kun et point efter Roma på fjerdepladsen i tabellen, og det kan blive endnu en sæson hvor man kan spille med om Champions League billetterne, og det er ganske enkelt imponerende at man kan holde det samme niveau over så lang tid.

Det ligner en vanskelig opgave lørdag aften i Milano mod en modstander som man bestemt ikke har det nemt i mod man besejrede Inter senest i Milano tilbage i 2014, og før det skal man helt tilbage til 2002 for at finde den seneste Atalanta sejr på Stadio Giuseppe Meazza hvilket giver et godt billede af at man ikke har det nemt ude mod Inter.

Atalanta er det mest scorende mandskab indtil videre i sæsonen i Serie A, men træner Gasperini ved udmærket godt at den offensive spillestil vil være rent selvmord i Milano mod et formstærkt mandskab som Inter, samtidig med at man også skal holde trit med Roma i tabellen.

Gæsterne vil med stor sandsynlighed spille mere defensivt, og ikke mindst holde mere på bolden i et opgør hvor man må forvente at komme under et pres både på banen, og ikke mindst fra lægterne, og hvor man vil være mere end tilfreds med at få et point med hjem.

Atalantas udebanestatistik: 5-3-1, målscore 20-11.

Truptnyt: Atalanta kommer til Milano i stærkeste opstilling.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Gollini- Toloi, Palomini, Djimsiti- Castagne, De Roon, Pasalic, Gosens- Malinovskyi, Gomez- Ilicic.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, tuttomercatoweb.com, inter.it, sportnotizie24.com, atalanta.it

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback