Annonce

hvor spiller Ronaldo 1 september?: real Madrid

22. juni 2017 kl. 23:59 - Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05
Kommentarer (30)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 92%
Betvalue: 124,20%
Spilbar ned til odds: 1,09
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Hvis jeg havde en krone for hver gang Christiano Ronaldo blev rygtet væk fra Real Madrid i et chokskifte, så... Vent lige. Det har jeg jo. For de sidste mange transfervinduer har jeg konsekvent spillet mod at han skifter væk fra Real Madrid, hver gang der er løbet en ny avisand af sted med store overskrifter om en "done deal" som sender ham til en ny klub - typisk med kilder så tvivlsomme eller ikke-eksisterende, at det tangerede en joke, og forskellige "troværdige" detaljer som datoen skiftet bliver offentliggjort, astronomiske pengebeløb en sponsor har betalt osv osv.

Men det bet er åbenbart gaven som bliver ved med at give. Også i dette transfervindue har clickbait-journalister rundt omkring på nettet fået pisket en stemning om, at nu er Ronaldo helt færdig i Madrid og helt sikkert på vej til Manchester United eller en anden klub. Jeg synes dog den udgave de præsenterer denne gang er om muligt tyndere end den plejer. Den lyder som følger: Ronaldo har fået en skattesag på halsen af de spanske myndigheder (det er så rigtigt nok). Derfor er han blevet rasende på alt der har med Spanien at gøre, og insisterer på at skifte væk til en anden klub uden for landet. Fordi han er til Confederation cup er der ikke sket noget endnu, men lige så snart han kommer hjem om to uger er skiftet sikkert og vist.

Lad os se om vi kan finde et par huller i den historie:

-Ronaldos skattesag forsvinder som bekendt ikke, bare fordi han skifter til f. eks. England. Og skulle han ende der, så har de som bekendt også et skattevæsen der, og han slipper ikke for at betale skat.

-Ronaldo er verdens bedste fodboldspiller i verdens bedste klub til verdens sikkert bedste løn, og på kontrakt til 2021.

-Real Madrid er ikke en fattig klub, som er nød til at sælge deres bedste spillere a la FC Nordsjælland. De er en af verdens rigeste, og slipper næppe deres absolutte profil, som nærmest egenhændigt vandt champions league til dem for andet år i træk, lige meget hvor mange penge de får tilbudt for ham.

-Skulle Real købe Mbappe, er det som konkurrent til Benzema, ikke som afløser til Ronaldo - det kræver mere end et stort, men ungt talent, som har scoret fine, men ikke prangende 15 mål på en hel sæson i league 1.

- Et skifte til Manchester vil være noget af et skridt ned, fra vindere af La liga og champions league til det hold som sluttede som nummer 6 i Premier League i år. Manchester har vel pt. kun en spiller, som kunne komme på Real Madrids hold, nemlig deres målmand de Gea - og det kunne så sagtens være han rent faktisk spiller for Real efter sommerferien...

- Og mens vi er ved de Gea - så kan man kun grine af historier om, at Real vil bytte Ronaldo væk for at få fat i ham. "Skidt med vi mister vores altdominerende offensive profil, hvis vi får en god målmand, så behøver vi ikke score ret mange mål", skulle logikken vist være?

At tipstjenesten tilbyder odds 1.35 på at Ronaldo er i Real også efter sommerferien, det er helt uforståeligt. Hvad deres oddsetter har røget, det ved jeg ikke, men jeg tager da det odds med kyshånd. Vent i øvrigt ikke for længe med at spille - efter at Reals præsident har talt pænt om Ronaldo i et radiointerview, går historien nu at han har "ombestemt" sig og måske alligevel blive i Real Madrid (mon ikke de fleste vil lugte, at han aldrig har ville væk). Tror i hvert fald ikke dette odds står særligt længe.

Bemærk i øvrigt at der kan være lave limits på transferspil, og at spillet kun kan spilles på nettet, og ikke i tipstjenestens kiosker...

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback