18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Houston Rockets - Oklahoma City Thunder: (AH: -2,5) 1

Match center
21. marts 2021 kl. 19:00 - Basketball, USA - NBA
Toyota Center
21. mar. 2021 kl. 05:45 (Opdateret 21. mar. 2021 kl. 21:26) 21/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Skader hos begge hold har skabt forvirring hos bookmakerne én masse.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 60-0-40%
Betvalue: 114,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 112-114
Bwin Spil nu hos Bwin

I skrivende stund har kun Kambi bookmakerne, Betfair Sportsbook samt Bwin odds på kampen. Også ikke "danske bookies" glimrer ved deres fravær efter odds og handicap har oplevet en sand rutsjetur. 

De startede med 1.30ish på ren sejr til Rockets men er pt i alt for høje 1.72+ på ren sejr.

Balladen skyldes at Houston har 2 fravær mere; nemlig Porter samt McLemore. Men ingenting i forhold til stakkels Thunder, som spiller denne kamp uden og hold nu fast: Hall, Hill, Jerome og Haledon men mere væsentligt Bazley, Horford og næsten sikkert også SAG.

Det er 4 af 5 spillere som normalt får mest spilletid og kigger man på Point, Assist eller Rebond er det et rent katastrofe scenario og måske kalder træner Daigneault en spiller som Haledon ind i mangel af bedre.

Efter 19 nederlag (ja nitten) på stribe er det endelig Houston med Wall, der er kommet tilbage fra knæskade og var holdets topscorer i seneste match, Olapido, Wood samt Tate m.fl til endelig at sejre foran 3000 jublende tilskuere.

Måtte hurtigt op idet bookmakerne er ved at vågne og odds samt handicap næppe holder.

IMOD: Porter er da et ikke ubetydeligt fravær mht. især assist rollen. Men det er MERE end regnet ind i odds. Det er derimod IKKE godt for spillet såfremt SGA mod forventning meldes klar og sidder det psykisk i spillerne at man ikke kan vinde om man så mødte danske Bakken Bears?

NB: Alternativ linje -3,5 findes nu til samme odds 56-44

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback