18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Honda Classis 2021: Cameron Davis til at slutte i top 5

19. marts 2021 kl. 12:25 - PGA TOUR
19. mar. 2021 kl. 09:21 (Opdateret 21. mar. 2021 kl. 20:56) 19/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

I form værende australier liker denne bane.

Chance: 25%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Efter Arnold Palmer turneringen, som var opvarmnings turnering for de bedste inden The Players Championship, hvor alle de bedste golfspillere deltog, tager alle de bedste en hvileuge i en lidt mindre turnering, såfremt man kan kalde det den med 7 millioner dollars i præmiepenge. Men Honda Classis har langt fra samme prestige at vinde.

Dette ses på deltagerfeltet hvor Im er bedst placeret som nummer 18 og nummer 19 Lee Westwood, som efter at blive slået på målstregen i de sidste 2 turneringer er rykket pænt frem på ranglisten, men en person som kender jeg ham ret kommer i nærheden af cuttet efter de sidste 2 uges skuffelser.

De 2 golfspillere fra australien Jones og Davis liker denne relativ nemme bane (vejrudsigten lyder som denne ikke driller) og mit pick Davis har i år vist i meget bedre selskab (The American Ekspress 2021) - turneringen at den unge herre kan stå for presset, hvor han havde en rigtig god sidste runde og blev nummer 3. Og ikke hvem som helst der deltog. Nummer 2 Cantley ligger nummer 9 og han slog nummer 11 in form værende på det tidspunkt Finau mens han havde 5 slag ned til nummer T5.

Den førende Jones er en farlig herre på denne bane og jeg vil ikke udelukke han vinder, men har vist ringe form. Men meget mulig i top5

Henley havde et par flotte placeringer i efteråret 2020, men har intet præsteret siden. Men nummer 60 i verden har bestemt også en chance for en topplacering grundet det meget decimerede felt af dygtige golfspiller.

Nummer 152 Wise har kun denne placering grundet én, indrømmet blankt, flot andenplads efter det norske unge fænomen Hovland. Det var en feber 4.runde som gav ham denne. Nej tror ikke han gentager bedriften trods en flot 1.runde.

22-årige Im må man ikke bare glemme. Havde en stabil; men under niveau første runde. Klarer cuttet. Men efter Masters sidste år mangler han at finde det sidste pt. Og faktisk den eneste turnering det sidste år, hvor den talentfulde koreaner shinede. Er gassen midlertidigt gået af ballonen og gider han med fuld kraft denne turnering. NEJ - det tror jeg ikke.

Irske Lowry skal som den sidste nævnes. Der er LIDT tro til ham, men det må være i mangel af bedre. Nummer 60 på verdenlisten har ikke haft en top5 placering siden 2019. Udmærket stabil første runde med 3 birdies og 1 bogey. Ikke min kop te.

Davis er valget efter en flot første runde, hvor han startede med 4 birdies efterfulgt af 2 dumme bogeys, hvor især den ene laver han ikke igen. Lod sig ikke slå ud og på sidste Par5 hul sænkede han en fornem eagle. Det viser selvtillid.

Davis har vist form, banen passer ham og selvtilliden fejler intet + selvskabet er langt under middel.

NB: Tror overhovedet ikke på Westwood og der er brugbare H2H rundt omkring. 

Ethvert civiliserede spørgsmål besvares om evt. andre spil i denne turnering.

Det er gået lidt stærkt med at få det hurtigt op. Der kan være skønhedsfejl. Men intet der ændrer på spillet.

PS: ComeON + Onsidebetting har odds 4.35. På Betfairs Spillebørs ligger der penge på 3.95 - men kan vel fåes bedre. Er gratis at "spørge" efter odds 5yes 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback