18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Holland - Ukraine: (AH: +1,0) 2

Match center
13. juni 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - EM
Johan Cruijff ArenA (neutral)    Felix Brych
9. jun. 2021 kl. 11:47 (Opdateret 13. jun. 2021 kl. 22:53) 09/06
607
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

Begge nationer skal undgå tab her.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 28-24-48%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,58
Rigtig/forkert: 3-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Frank de Boer og Holland er enormt presset. Oranje har været dårlige under Boers ledelse og nu har han en langt række udfordringer foran første kamp, hvor begge nationer primært må forsøge at undgå tab. Begge nationer kan komme til at stille op i 532
Det taler for
 • Holland har under Boers ledelse ikke imponeret.
 • Boer gør som LVG og vil nu pludselig spille 532.
 • Holland er uden en række nøglespillere og flere er tvivlsomme foran åbningskampen.
 • Når Holland spiller 532, så er de afhængige af at de to backs kan trylle lidt på egen hånd og det er tvivlsomt.
 • De fleste af Hollands mål kommer fra Memphis(med støtte fra Wijnaldum)
 • Boer har endnu ikke valgt sin 1.keeper, men ingen af dem er top klasse.
 • Ukraina kan som svært mange nationer, komme til at stille op i en 532, hvor det bliver lite plads til at spille sig igennem.
 • Hvis ikke Ukraina spiller 532, så spiller de ofte 451 og det mellemrummet som Oranje ofte opsøger kan blive fuldpakket.
Hold øje med
 • Kampen spilles i Amsterdam
 • Selv om Holland mangler mange spillere, så har de i Jong, Wijnaldum og Memphis spillere som på en god dag kan udfordre de fleste hold.
 • Mit kendskab til Ukraina er begrænset og i VM kval. har de skuffet stort med at tabe poeng mod både Finland og Kasakstan.
 • Ukraina tabte 6/8 kampe i 2020 og 5 af dem med mere end et mål
Oddsmarked

Unibet med 1,66, men ellers er det ret samlet fra 1,70+.

Frank de Boer har længe holdt fast i 433 og så vælger han li op til EM starter at spille 532. LVG gjorde noget lignende, men havde en fornuftig forklaring, startet tidligere med at spille ind formationen og havde snakket med nøglespillerne om det. Holland har ikke haft gode kantspillere siden Robben stoppet, så det giver ok mening at forsøge en anden formation, men Boer vælger en targetspiller istedet for en hurtig angriber ved siden af Memphis og kan næppe ligge dypt at satse på overganger. Det har vist sig at være en kedelig udfordring i de sidste testkampe - at Holland er meget sårbare for omstillinger i mod - noget både Skottland og Georgia fik en del af. Det bør passe Ukraina godt.

Hollands første keeper, Cillessen blev ramt af Corona er ude. Han er en klassekeeper, men nu står valget mellem Krul og Stekelenburg. Sistnævnte var reserve i Ajax, men da Onana blev dopingtaget så fik Stekelenburg spille resten af sæsonen.  Det var første gang siden 2017 at Stekelenburg fik fast spilletid. Krul kan måske redde straffespark, men har sine svagheder, som på afslutninger fra distancen. 

Det er måske det største problemet, selv om det er stort nok. Hollands bedste stopper, Dijk er ikke med. Blind som i Holland værdsættes højt blev skadet i marts og fik sine første minutter 6.juni. Ligt blev skadet til træning for en uge siden og er stadig ikke 100%. Den gode stopperen De Vrij kan dermed få en unfit Blind og den uerfarne Timber(debuterede 2.juni) ved siden af sig. Timber har spillet en halv sæson fast i Ajax, så det er en riski trio foran en svag keeper.

Midtbanen ser fornuftig ud, dog noget forudsigelig. Roon får Nigel de jong rollen og så skal De Jong styre spillet og få sat Wijnaldum/Memphis i scene. Lige akkurat denne trioen må være Hollands nøgle for et fint EM.  Memphis har været indvolveret i de sidste 6 Oranje mål og duoen Wijnaldum/Memhpis har stået bag 44 af de sidste 64 Oranje scoringer. Det er både skidt og godt.

Alle nationer ved at Holland vil at Blind skal spille den op bagfra til Jong eller Memphis, som alle tre ligger i venstre  side. Når Timber og Roon får lov til at få bolden, så vil Holland være langt mere ordinære i opbygningen. 

På backene spiller Dumfries og Wijndal. To spiller fra Eredivisie som spiller på hold som har en ving foran dem. Nu skal de selv stå højere og udfordre og det bliver mest sandsynlig en svær opgave for dem.

Donny van der Beek er blevet skadet og taget på ferie. Holland har likevel en ok benk. Ake, Aanholt, Gravenberch, Klaassen, Promes, Berghuis, Jong og Malen.

Nord Makedonia er ventet at havne sidst i gruppen og så er det Østerike som heller ikke ser for imponerende ud. At Holland skal dominere stort mod Ukraina i en defensiv opstilling er lite sandsynlig, ej heller at kampbilledet bliver at Ukraina satser alt hvis de kommer bag. At starte med et større tab gør det svært. Holland har slidt med at skabe chancer over en længere tid og med et sårbart defensiv, så tror jeg ikke de bliver alt for skuffet om de skulle starte med et X her. Måske er linjen lidt for defensiv og at spil på Ukraina undgår tab evt. vinder er et bedre spil. 

Nogen som har mere kendskab til Ukraina og fortælle lidt hvad vi kan forvente af dem under EM?

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback