Annonce

Hobro - SønderjyskE: Draw no bet: 2

Match center
8. september 2017 kl. 20:35 - Fodbold, Danmark - Superligaen
DS Arena    Jørgen Burchardt
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 36-30-34%
Betvalue: 103,10%
Spilbar ned til odds: 2,06
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Hobro må igen undvære anfører Justesen i forsvaret og har før haft store problemer mod SE. Oprykkeren er kommet stærkt fra land i denne sæson og ligger på 2. pladsen, men selvom SE næppe er favorit, ligner det en kamp med pæne sønderjyske chancer.

Det taler for spillet:

  • SE har haft et rigtig fint tag på Hobro i SL med 4-2-0 (11-4) fra 2014-16.
  • SE har en stærkere trup end Hobro, og på trods af en fin 6. plads efter 7 kampe, så synes jeg, at man sidder med en fornemmelse af, at det kan blive til mere.
  • Måske særligt fordi, at man har gode og rutinerede defensive spillere som bl.a. Zimling (midtbane) og Poulsen (forsvar).
  • Derudover har også Zinckernagel (midtbane) og Jakobsen (midtbane) imponeret offensivt med med mange mål og assists.
  • SE tankede senest lidt selvtillid mod OB, hvor man var nede 0-2 10 minutter før tid, men alligevel fik et enkelt point på kontoen.
  • Hobros stærke sæsonsstart er måske kommet på en lidt billig baggrund, hvor man har mødt mange hold der er kommet dårligt fra land.(*)
  • SE har ingen fravær af betydning og bør kunne stille i stærkeste opstilling.
  • Hobro må igen undvære Justesen (anfører/forsvar) som sidder ude med en knæskade.

Det skal du holde øje med:

  • SE har mødt stort set de samme modstandere, med OB istedet for SIF, så på den baggrund må man jo sige, at Hobro har klaret sig noget bedre.
  • Hobros topscorer Kirkevold (angreb) har været rigtig skarp i denne sæson med bl.a. seks mål i de seneste fire kampe.
  • Derudover er det også værd at bemærke, at defensiven fungerer rigtig godt for Hobro med blot fire indkasserede mål i sæsonen.
  • SE ser ud til at svinge lidt mere i niveau end de plejer, hvor man bl.a. slog AaB 1-4 for derefter at blive udspillet af FCH i et 1-2 nederlag i Haderslev.
  • SE har haft tradition for at være et ganske godt ude-hold, men i de seneste otte kampe på fremmed græs er det kun lykkedes at få den ene sejr mod AaB.
  • Hobro har vundet alle tre kampe på DS Arena i denne sæson, med en samlet målscore på 7-1, så det er et hold med selvtilliden i orden.
  • Med undtagelsen af Justesen (anfører/forsvar), så kan Hobro også stille i stærkeste opstilling.

Argumentpunkter i kursiv: De punkter jeg mener, at markedet/oddssætterne især fejlvurderer.

(*) FCH (nr. 9), AGF (nr. 10), FCK (nr. 7), RFC (nr. 14), AaB (nr. 12), LBK (nr. 13) og SIF (nr. 11).

Markedet:

X: Unibet og 888Sport, Betfair Sportsbook, Jetbull: 3,40. Danskespil, Nordicbet/Betsafe: 3,35.

2: Danske Spil: 3,05. Nordicbet/Betsafe, Bwin, Cashpoint, Jetbull: 3,00.

SE 0.0: Unibet/888Sport, Bet365: 2,10. Nordicbet/Betsafe har odds 2,11 på DNB.

Spillet skal kombineres med 71% på udesejren til odds 3,05 og 29% på uafgjort til odds 3,40 for at få odds 2,15 (DNB-værktøj).

En toneangivende bookmaker uden licens har odds 2,16 på samme spil.

Der har ikke været nogen udsving i oddset i dagene optil.

Trupnyt og forventede startopstillinger:

SE har ingen fravær af betydning og bør kunne stille i stærkeste opstilling.

Hobro må undvære Justesen (forsvar/anfører), men bør derudover også kunne stille i stærkeste opstilling.

Hobro: (4-4-2): Rask - Gotfredsen, Petersen, Bøge, Kopplin, - Olsen, Mistrati, Brix-Damborg, Mikkelsen/Babayan - Kirkevold, Antipas/Grønning.

SE: (4-2-3-1): Mielitz - Poulsen, Luicjkx, Pedersen, Rodrigues - Zimling, Jonsson - Jakobsen, Zinckernagel, Kløve - Uhre.

Kilder: Holdnyt.dk, Soenderjyske.dk, Hikfodbold.dk.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback