18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Hertha Berlin - Bayern Munich: (AH: -1,5) 2

Match center
5. februar 2021 kl. 20:00 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Olympiastadion    Robert Schröder
4. feb. 2021 kl. 12:39 (Opdateret 5. feb. 2021 kl. 21:57) 04/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

Bayern er inde i en god stime og har kurs mod endnu et mesterskab

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-0-60%
Betvalue: 106,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 0-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Plus for spillet

Ganske simpelt - Bayern er simpelthen bare et bedre hold - Blandt de bedste i verden og ligger pt. suverænt nr. 1 i Bundesligaen - Hertha Berlin indtager en 15. plads, hvor man kun ligger udenfor nedrykningsræset på en bedre målscore end Bielefeld.

Bayern har samlet en af de bedste trupper i verden og kan stort set stille alle mand til denne kamp - Man skal desuden først spille igen d. 15 februar, så ingen grund til at spare nogen. Kun Goretzka (Starter-Midt) og Martinez (Rotation-Forsvar) er uden med Covid-19 og Tolisso (Rotation-Midt) er ude med en muskelskade - Resten af Bayerns skadesliste er spillere langt fra Start-11.

Hertha Berlin har også kun få spillere ude med skader - Det er dog en noget tyndere trup, som ikke har samme dybte som Bayern - Vigtigst er Boyata (Starter-Forsvar), Plattenhardt (Rotation-Forsvar) og Cordoba (Starter-Angreb) ude.

Bayern har haft rigtig godt fat i Bund 5 i Bundesligaen i denne sæson og de vinder sjældent kun med et enkelt mål. Mod Bund 5 ser resultaterne således ud i denne sæson - Den sidste gang man ikke vandt med min. 2 mål over et bund 5 hold, var tilbage i Oktober 2020 :

Schalke (Nr. 18) mod Bayern 0-4

Bayern mod Schalke (Nr. 18) 8-0

Bayern mod Mainz (Nr. 17) 5-2

Bielefeld (Nr. 16) mod Bayern 1-4

Bayern mod Hertha Berlin (Nr. 15) 4-3

Køln (Nr. 14) mod Bayern 1-2

Hertha Berlin er ikke godt kørende for tiden - De har tabt de sidste 3 kampe med mindst 2 mål og har generelt lukket mange mål ind - Man har det 3. dårligste forsvar i rækken og har lukket 35 mål ind - Kun Maniz og Schalke er dårligere - Bayern derimod bomber løs med hele 57 scorede mål i sæsonen - Selvfølgelig ført an af Lewandowski med 24 mål - Han mangler 8 mål for at bliver den næstmest scorede spillere i Bundesligaens historie - Vigtigere dog nok at han er på vej til at sætte ny rekord for flest mål i en sæson hvis han forsætter - Den rekord har Gerd Muller pt. med 40 mål - Den vil Lewandowski helt sikkert gerne have fingre i.

Da Bayern var på besøg i Berlin i sidste sæson, vandt man 4-0

Hold øje med.

Bayern har en tendens til at være lidt for ufokuseret i starten af kampe - Det betyder desværre at de tit lukker det første mål ind i kampen - De kommer somregel tilbage og vinder tit også stort selvom de kommer bagud - Det er dog et spørgsmål om hvor længe det tager dem at få udlignet til at det kan blive en storsejr.

Det forventes at spanske Marc Roca starter på Bayerns midtbane i denne kamp - Han har kun spillet få kampe i sæsonen og kan blive et svagt punkt på et ellers super stærkt Bayern hold. Roca startede dog i seneste kamp mod Hoffenheim og fik 68 min i 4-1 sejren og blev først skiftet ud da Bayern var kommet på 4-1

Vejr : Det ligner en kold dag i Berlin med ca. 1-2 grader - det skulle dog være uden sne, så vejret skulle ikke spille den store rolle for kampen.

Forventet Start-11 (Kilde : Bundesliga.com)

Hertha: Jarstein - Klünter, Stark (c), Torunarigha, Mittelstädt - Ascacibar, Tousart - Lukebakio, Guendouzi, Cunha - Piatek

Bayern: Neuer (c) - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Roca - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback