18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Heretics - ENCE: 1

25. april 2020 kl. 15:00 - ESL One: Road to Rio - Europe
25. apr. 2020 kl. 13:11 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 25/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (9)

ESL One: Road to Rio - Europe

Chance (1-2): 43-57%
Betvalue: 116,10%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
Bwin Spil nu hos Bwin

To hold som er kommet godt fra start af her i Road To Rio med sejr. Heretics mod Ence!

Det taler for:

- Heretics ligger lige nu #36 i verden og fortsætter dette team, som i min bog er det bedste lineup Heretics har haft. Så ender de snart i top25. De har den rette IGL, de har erfaringen, teamplay også har de noget af det bedste talent der er lige nu på scenen.(Blandt mange andre). De leverer en god omgang cs. Og det fantastisk, at se på. De vinder 75% af deres kampe. Og de skal nu vise de kan være med, mod de bedre hold.

- Jeg tænker dette odds på Heretics bla. Er sat pga Ence sejr mod Fnatic. For før denne kamp havde Ence vundet 11% af deres kampe. Jeg nægter, at tro man er tilbage fordi man har vundet en kamp mod Fnatic. Den sejr kom i min bog pga følgende:

Ence havde en Rambo på holdet i form af Allu. Han leverede +50 kills sammenlagt på de 2 maps. Han fløj rundt på mappet som en ørn og ramte bare alle sine awp skud, imponerende, at se han er tilbage. De resterende 4 mand fra Ence leverede ikke vilde stats overhovedet, faktisk lå de meget lige med dem fra Fnatic. Så havde Allu ligget på en 40 kills eller lign. Så var dette en helt anderledes kamp. Hvor Ence sagtens havde kunne vinde alligevel, bevares. Fnatic var bare ikke mødt op. De lavede så mange fejl, at jeg til sidst stoppede med, at tælle. De misser det ene skud efter det andet, de misser rotationer og kommunikationen var væk. Ved ikke om de spillede uden headset. Så spillede Ence fantastisk eller var Fnatic i dvale? Ence spillede godt og fik sejren bla pga Allu. Men Fnatic var også helt igennem dårlige. De viste ikke noget, som jeg mener Heretics skal være bange for, udover Rambo/Allu selvfølgelig.

- Heretics har i min bog en bedre og bredere map pool. Vi skal ikke ligge så meget i, at Ence ikke har spillet super meget i 3 mdr. Ence favorit map er Train, det kommer de ikke til, at spille som sagt, da Heretics vil ban det. Ence kommer til, at ban Vertigo. Heretics har det med, at vælge Dust2 – Det map har de 83% procent på fra 6 maps. De spiller den flot. Ville bare mene det er et farligt pick mod Ence. Jeg håber, at se en Nuke eller Overpass. Ence har altid været dårlige på Overpass. Men har igennem tiden leveret pænt på Nuke. Det er dog mange måneder siden nu. Lige nu har Ence kun en sejr på Nuke de sidste 6 mdr. Og Heretics har vundet 71% procent. Så vetoen kunne sagtens blive. Dust2/Nuke/Inferno. Det er maps der er helt åbne og kan gå begge veje.

- Heretics besidder vel en af de mest brandvarme emner for tiden på Cs scenen nemlig Nivera. Hans stats hele vejen igennem er på øverste hylde. Han er blevet mere stabil og tosser ikke så meget rundt mere. Det er tydeligt, at se fra kamp til kamp, at han udvikler sig. Det fantastisk. Han ligger lige nu på 1.22 i ratio og 1.14 i impact. Før alle skal tro på ham, skal holdet og Nivera ”bare” levere mod de bedre teams. Lucky & Maka følger godt med. De ligger hhv på 1.17 & 1.13 i ratio. 1.15 & 1.21 siger deres impact. Så det er 3 spillere der elsker, at finde first kills og skabe tidlig overtalssituationer. Maka med awp’en er bare begyndt, at levere, han har nu 6 maps med sindssyg høj ratio samt han er blevet så stabil. Misser ikke så mange skud mere, er mere roterende på de forskellige maps. De spiller bare flot. Nivera og Lucky er begge rifler som bare rammer hvad de skal for tiden. Der er ikke så meget usikkerhed hos dem. Når de spiller deres spil. Så de super stabile som hold. At man så har lidt individuel klasse, gør jo kun holdet endnu farligere.

- Spillestien hos Heretics er blevet mere "sikker" det er tydeligt, at se de som team har fået en masse kampe/maps under huden. Der er ikke så mange misforståelser mere og de spiller klart bedre som team nu. Det hjælper selvfølgelig også med en masse sejre. Så kan de tage denne selvtillid med på serveren mod et meget usikkert Ence. Så kan jeg sagtens se Heretics løbe med denne. Nå det så er sagt, så forventer jeg også vi ser et Heretics der endnu spiller offensivt cs. De skal bare ud i hovedet på Ence mandskabet. Ser vi Nuke el Dust2, så er det gode maps hvor vi kommer til, at se noget hurtigt og offensivt Cs. Det har Heretics holdet til. Og mod et Ence der måske ikke er helt på plads endnu rent internt, så det ikke sjovt, at skulle holde en kommunikation kørende mod et hold der kommer flyvende mod en, før runden knapt er begyndt. Så ja, forventer et mere struktureret Heretics med mindre fejl. Mod et Ence hold jeg forventer levere flere fejl i kampen.

Hold øje med:

- Heretics er stadigvæk et forholdsvis nyt lineup og har endnu nogle mærkelige kampe de taber. Så er de ikke på serveren og klar, så kan der være muligheder for Ence løber dem over. Ence mandskabet har en del flere kampe mod de større hold. Heretics har et par spillere som ikke har spillet på den store scene super længe, det kan måske mærkes nu i denne vigtige kamp mod Ence.

- Allu var tilbage hvor vi kender ham mod Fnatic. Han spillede som vi alle kender ham. Godt rundt med awp’en. Han ramte alt og lukkede fuldstændigt ned. Han var lidt en enmandshær. Så stepper de resterende 4 mand op for Ence, så siger jeg held og lykke til Heretics, for så bliver det svært. Med en flot sejr mod Fnatic må man forvente de tager en masse godt med fra den kamp. Der var en masse positive takter fra den kamp, og de ryger selvfølgelig i rygsækken. Ja Allu er tilbage så det ud til. Og kan han få 2-3 spillere mere med på vognen, så har Ence uden tvivl et kvalitets mandskab som kan være farlige mod alle hold. Trods de kun vandt mod NIP i sidste turnering. Tog de stadigvæk map fra Astralis, Vitality også sejreren mod Nip. Så de ikke uden evner her.

- Da Train vil blive Heretics ban forventer jeg Ence vil pick Dust2, Inferno eller Mirage. Inferno er vel det eneste map hvor Heretics ikke har set super farlige ud(Men dog et map de spiller meget). Men Ence viste som sagt gode takter på netop Dust2 mod Fnatic. De har spillerne til mappet. Da Ence ikke har spillet super mange kampe i 2020, er det svært, at vide hvor vi har dem henne. Skal vi tage Fnatic kampen med her igen, så ser det ud til de har forbedret en del. Men graver man lidt i den kamp, så var det tydeligt, at se der manglede en del endnu på det taktiske. Så hvor meget har de praccet? Har de fået lidt bedre styr på de forskellige maps? Nu er der hevet en 6 mand ind i rosteren, har det påvirket dem positivt ligesom med Astralis?

Der en masse spørgsmål man ikke kan få svar på, og derfor er det klart noget man skal have i mente, hvis man oddser imod Ence. For er alle spørgsmålene til fordel for Ence og de har gjort fremgang. Så bliver de igen farlige i top20.

Da jeg så denne kamp komme på programmet, der tænkte jeg den napper Heretics. Så kom oddset på kampen, og trods jeg havde set Ence nok ville være favorit, så kom det alligevel lidt bag på mig de var så store favoritter. Jeg mener denne kamp er helt åben. Og ja levere Ence som i gode gamle dage, så slår de også Heretics. Men de gode gamle dage har vi ikke set i mange mange måneder nu. Heretics derimod et hold med selvtillid, med et godt map pool og spillere der spiller deres livs cs. Da jeg ser formen samt map pool som som en vigtig faktor i dette matchup, så tror jeg Heretics kommer ud med sejr. 

Et lille sidespil kunne være Heretics til, at tage første map:

God kamp.

 

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform
Feedback