18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Helsingborg - IFK Norrkoeping: Helsingborg vinder og samlet under 3,5 mål

Match center
28. juli 2012 kl. 16:00 - Fodbold, Sverige - Allsvenskan
Olympia Stadion
27. jul. 2012 kl. 07:10 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 27/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 47%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Partybets Spil nu hos Partybets
Helsingborg tager hjemme på Olympia mod Norrköping.

Helsingborg spiller Champions League/kval for tiden, og det betyder dobbelt så mange kampe. Truppen er dog bred, og den nye træner, Åge Hareide er god til at fordele spillernes minutter på banen.

HIF gør det rigtig godt hjemme på Olympia, hvor man ikke har tabt i 25 kampe i træk i Allsvenskan. Helsingborg er ikke det hold der skaber fleste chancer i rækken, men er effektiv. Man har et stabilt hold, med en solid grundstamme i forsvaret og på den centrale midtbane.

IFK Norrköping har haft en nydelig sæson indtil videre og er med i den sjove ende af rækken. I de sidste seks kampe er man gået fra banen uden af tabe, hvilket viser stabilitet i spillet. Spillet har dog ikke været så gode som resultaterne, og i sidste kamp havde man vanskeligt ved at få skabt chancer.

"Peking" som holdet kaldes, mistede i begyndelsen af juli Ajdarevic til Standard Liége. Det er et stort tab, da han blev anset som holdets profil. Offensiven er ikke den samme uden ham.

HIF forventes at spare et par spillere til opgøret, men hvilke det drejer sig om, er svært at vide. Erland Hansveit (forsvar - fast) har haft rygproblemer på det sidste, og er tvivlsom.

Norrköping har ingen nyere skader på holdet. Christopher Telo og James Frempong (begge midtbane) har været ude med skader tidligere på sæsonen, og kæmper for at komme med tilbage på banen. Telo bør snart være klar igen.

Find spillet: Partybets - Sportsspil - Fodbold - Sverige - Allsvenskan - Helsingborgs-Norrkoping - klik på tallet (+66) til højre for kampen - scroll ned til "1X2 og antal mål" - "Team 1 skal vinde og sammenlagt under 3,5 mål i kampen"

Helsingborg vandt i sidste sæson det svenske mesterskab. Dermed er de med i kvalifikationen til Champions League, og her er det gået udmærket. Man slog de walisiske mestre, TNS ud i onsdags med en 3-0 sejr.

De næste to onsdage skal holdet møde Slask Wroclaw fra Polen, og dermed er programmet ret tæt for klubben. Ikke nok med det, så skal man også spille træningskamp mod Sunderland den 4. august. Holdet er dog fri af skader, og træner Åge Hareide fordeler spilletiden godt mellem spillerne. 

Hareide kom til klubben under EM, da man mistede Conny Karlsson. Hareide står med 6 sejre og 2 uafgjort efter hans første 8 kampe i spidsen for klubben. Med ham som træner spiller holdet mere direkte i deres angrebsspil, og det har givet pote. 

Helsingborg er placeret på 3. pladsen i Allsvenskan med 28 point efter 16 spillerunder. Man har 6 point op til Elfsborg, der ligger nummer 1, mens der er 3 point op til skånerivalerne, Malmö FF. Det er især hjemme på Olympia hvor man har været stærke. Det er blevet til 4 sejre og 4 uafgjort, mens målscoren er på 13-7. 25 kampe i træk hjemme på Olympia i Allsvenskan uden nederlag, viser også noget om hvor svære de er at have at gøre med på hjemmebane. 

Holdet spiller en stabil omgang fodbold, og står meget kompakt. Man har en af de dygtigste forsvarsspillere i Allsvenskan i Walid Atta, og midtbanen med May Mahlangu og Ardian Gashi er en af de mest pasningsstærke. 

Oppe i front har man fire angribere der plejer at spille. Topscoreren er Alfred Finnbogason med 9 mål i 15 kampe. Islændingen kan lidt af det hele - alene den sidste måned er det blevet til et hovedstødsmål, et mål på et kontraangreb, hvor han dribler fra egen banehalvden og scorer fra 20 meter, et mål hvor han kommer først på et fladt indlæg og sparker den ind, og så et mål direkte på frispark. Han er lejet fra belgiske Lokeren, låneaftalen udløber 15. august. 

Udover ham finder man norske Thomas Sørum, Erik Sundin, og kongen af Olympia, Alvaro Santos i angrebet. Sidstnævnte kender nogle nok fra hans tid i FCK, hvor han kom til fra netop Helsingborg. 

Helsingborg er også farlige på dødbolde - i de fire kampe i Allsvenskan siden EM pausen, har holdet scoret på en dødbold i alle kampe. Man har to dødboldsspecialister på venstre back - Jere Uronen og Erik Edman der tager stort set alle dødbolde i højre side af banen. Uronen har lagt op til to af dødboldsmålene, mens Edman har stået for det ene oplæg.

Kommer Helsingborg i front, vil de sandsynligvis forsøge at bevare føringen, og udskifte et par spillere, så man kan have en frisk tilgængelig trup i onsdagens Champions League opgør i Polen. 

Trupnyt: Erlend Hansveit (forsvar - fast) har haft problemer med ryggen og er tvivlsom. Ellers er der ingen skader i truppen, men jeg kunne godt se Åge Hareide spare spillere som Ardian Gashi, Mattias Lindström og Alfred Finnbogason pga. det travle program som klubben har for tiden.

Forventet startopstilling

P. Hansson

C. Andersson - W. Atta - E. Hansveit/J. Baffo - J. Uronen

M. Lindström/R. Bouaouzan - M. Mahlangu - A. Gashi/L. Sadiku - D. Nordmark

T. Sørum - A. Finnbogason/A. Santos

IFK Norrköping har gjort det godt i første halvdel af sæsonen, og ligger på en godkendt 6. plads med kun 3 point op til Helsingborg på 3. pladsen. Det er især hjemme på "Nya Parken", hvor man har været stærke. Her er det blevet til 4 sejre, 2 uafgjorte og et enkelt nederlag. 

På udebane har man vist sig at være lidt ustabile - man lagde ud med at sejre mod et toptippet IFK Göteborg, men har også tabt fire kampe undervejs - med 2x2-0, 5-2 og 6-0. Defensiven har i perioder kostet lidt for meget for holdet. 

"Peking" har mistet Astrit Ajdarevic her i sommertransfervinduet, da han er skiftet til Standard Liége i Belgien. Her har han allerede gjort succes, og er blevet kaldt "mini-Zlatan" - sammenligningen er dog lidt svær at se for mig. Ajdarevic optræder på midtbanen, og er en meget kreativ spiller. Det er tydeligt at Norrköping mangler hans kreativitet på midtbanen, og man skaber langt fra ligeså meget som tidligere set.

I de sidste to kampe har offensiven heller ikke set særlig god ud, og det er også kun blevet til 1 mål i begge kampe - de blev scoret i 80. og 85. minut. Jeg tror de vil få det svært mod Helsingborgs solide defensiv. 

Oppe i front har man Gunnar Thorvaldsson, der i denne sæson har nettet 8 gange. Han slog aldrig igennem, da han spillede i Esbjerg (2 mål i 24 kampe), men i det svenske virker han til at have det godt - han blev topscorer i Allsvenskan i 2005 med 16 mål, da han spillede for Halmstad. Imad Khalili og Christoffer Nyman er to andre offensive profiler, som man bør holde øje med.

Trupnyt: Ingen nyere skader til holdet. Christopher Telo og James Frempong har haft skader siden maj måned, men de har dog spillet et par kampe siden. Der bør ikke gå lang tid før de er med igen. 

Forventet startopstilling:

D. Nilsson

B. da Cruz - M. Skjønsberg - D. Wiklander - M. Florén 

I. Khalili - A. Johansson - L. Gerson - M. Smedberg-Dalance

G. Thorvaldsson - S. Hasani

  • Mange livebetting-markeder
  • Brugervenligt website
  • Tidlige odds

Kommentarer

Feedback