Halmstad løb 8: Belle Godiva = Vinder

3. marts 2018 kl. 17:27
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05
Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 19%
Betvalue: 123,50%
Spilbar ned til odds: 5,26
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Trav, Halmstad (V75)

(Løb 8/V75-4, 2140 meter Auto)

5 Belle Godiva kommer med 2 fine sejre i træk for Joakim Lövgren, men møder her bedre heste, og senest travede den skidt de sidste 50 meter. Stalden virker dog meget optimistisk, og tror på at den nu skal trave korrekt hele vejen til mål.  

Derfor skal du følge tippet:

 • Kommer med 2 fine sejre i træk for Joakim Lövgren.
 • Er en talentfuld 4-årig hoppe som her gør sin fjerde start i sit nye regi.
 • Jeg tror Belle Godiva har god chance for tidligt at blive kørt til spidsen (4 Kerstin Of Africa er nok hurtigst afsted, men Ludde bør i så fald slippe).
 • Joakim Lövgren virker meget optimistisk og tror på god chance (se under noter), og vurderer den til at ha ligeså god chance som Jairo i V75-3.
 • Man vil ændre lidt i skoningen til denne start, så den bedre kan trave 100 procent korrekt hele vejen til mål.

Det skal du være opmærksom på:

 • Det er et meget åbent hoppeløb med 15 heste til start (spårtrappa), og meget kan ske.
 • Og på flere af modstanderne snakker man om balance/udstyrsændringer, hvilket man aldrig kan vide hvordan de evt. falder ud?
 • Er ikke 100 procent stabil endnu (har hoppet i 3 ud af 13 starter), og i seneste start var den ved at galoppere de sidste 50 meter.
 • Møder bedre heste (V75) end den har gjort ved sine 2 sejre.
 • Er tidligere blevet besejret af en af de på papiret værste modstandere 6 Kiss My Lips H.C. (27 december), men det var i det forrige regi.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener odds sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.  

Oddset

Spillet kan findes her på unibet.dk – odds – trav - Halmstad – løb 8.

Det er altid svært at spå om hvad baneoddset(atg/dantoto) ender på op til start (især i sådan et åbent løb med 15 heste), men jeg gætter på at den bliver knap favorit til omkring odds 4,75. Det afhænger også meget af opvarmninger og de seneste informationer op til start – bl.a. nye balanceændringer – specielt nu hvor det efter 1 marts igen er tilladt at kører uden sko (se mere under noter).

Noter 

 

Træner/kusk Joakim Lövgren udtaler følgende om hestens chancer:

”Har gjort två bra insatser på slutet och verkar på hugget. Rapp från start och har full form, tycker det ser lovande ut. Vi siktar på ledningen och kör där om vi kommer dit. Kommer småjustera lite på henne då hon taktade ur lite de sista 50 metrarna senast, säger Joakim Lövgren”.

***En anden vigtig ting at notere af at det nu her efter 1 marts igen er tilladt at kører helt uden sko hvis det er det træneren ønsker. For nogle heste er det meget vigtigt at kunne gå uden sko, så disse balanceændringer er selvfølgelig meget vigtige at ha med i baghovedet når det gælder vurderingen af visse heste. Et minus ved denne mulighed, er dog at det ofte først bliver besluttet på selve dagen/få timer før løbet skal køres, om det bliver med eller uden sko? (afhænger bl.a. af banens beskaffenhed), hvilket jo så kan være svært at regne med når man laver et et tip dagen før. Så på den måde bliver der nu lidt ekstra gisninger, end hvis man på forhånd vidste at alle hestene skulle løbe med sko***

Kilder

Travfakta.se, atg.se, ebbes-travstudio.se.

Startlister: https://www.atg.se/spel/2018-03-03/V75/halmstad

(V75-4).

Løbet kan ses her: https://danskespil.dk/dantoto/spil-nu-side?in...

(Kl. 17.27).

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback