18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Greetje Minnen - Kamilla Rakhimova : 2

5. januar 2022 kl. 04:00 - WTA - Melbourne 2 - hardcourt
4. jan. 2022 kl. 17:26 (Opdateret 5. jan. 2022 kl. 09:45) 04/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)

1 runde i Melbourne.

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 109,35%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Jeg havde håbet at kunne undgå en sen dansk natte kamp, da de første dage allerede har ødelagt min søvnrytme, hvilket ikke er optimalt med 3 børn i husstanden. Men alligevel kan jeg ikke ignorere den måde Rakhimova er startet ud på.

Minnen havde et fint sidste år, med undtagelse når jeg mente hun var spilværdig. Trods der ikke faldt nogle titler af fik hun vundet en masse kampe, og de titler som så kom var fra doublen. Hendes sidste spillet kamp sidste år mod Gracheva, vandt hun et sæt trods at spille en dårlig kamp, dette er en god evne at have.

Minnen kan lidt det hele men mangler måske en skarp spidskompetencer, for at kunne tage skridtet højere op i singlerækkerne. Ikke desto mindre server hun godt, har et godt boldtouch og kan være yderst slidsom.

Rakhimova er lidt i den gruppe med spillere med uforløst potentiale. Hendes junior tid gav en den højeste placering som nr 20, og før COVID-19 vandt hun flere itf turneringer på tværs af underlag. Det har været lidt svære for hende at etablere sig her på den anden side, men er kommet stærkt i gang med 2 klare sejre.

Rakhimova er også i den gruppe som kan lidt det hele, syntes dog hun har et markant større udviklingspotentiale, også via hendes kun 20 år. Hvis hun kører i samme gear som sine 2 forrige kampe, forventer jeg at Minnen bliver mere end presset her.

Minnen har endnu ikke spillet i år, men gjorde det fint sidste år i Australien. Rakhimova vandt også et par kampe i starten af sidste år i Australien, og har fordelen her ved at have spillet sig varm.

Markedet har været en smule nedadgående, men flere læner sig op af dette valgte odds. Jeg syntes dog ikke at markedet giver Rakhimova nok kredit her.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback