18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Granada - Eibar: Draw no bet: 1

Match center
22. april 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Nuevo Los Carmenes    Santiago Jaime
19. apr. 2021 kl. 19:12 (Opdateret 22. apr. 2021 kl. 22:52) 19/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (14)
Chance (1-X-2): 39-31-30%
Betvalue: 103,15%
Spilbar ned til odds: 1,77
Rigtig/forkert: 4-1
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
På Estadio Nuevo Los Carmenes kommer Eibar på besøg en meget vigtig kamp om overlevelse. Men kan de stå sig imod Granada og kan Eibar score et mål. Om de scorer eller ej, tror jeg ikke at Granada møder Baskerne fra Eibar med hensigt om at tabe!
Det taler for
 • Efter Granadas exit i Europa League kan sydspanierne nu fokusere 100% på La Liga og deres placering der. De ligger lige nu nr. 8 med 39 point og med 8 point op til de tre holder der kæmper om EL pladser. Det kommer næppe til at ske at Granada igen skulle få en plads ved EL, derfor må motivationen ligger at forsvares placering og plads i top 10.
 • Granada på eget græs er et svært hold at møde. De tabte og røg ud af EL til Manchester United, og hvad er der at sige der, andet end at englænderne bare var et bedre hold. Så taber de kampen før den 0-3 til Villarreal. I den kamp laver de to dumme straffespark som de bør have bedre styr på til denne kamp, også kan man heller ikke afvise at de nok havde den vigtige retur kamp lidt hovedet. 
 • Eibar har ikke præsteret i meget lang tid. De taber senest 5-0 til Atl. Madrid uden at scorer, de taber før den kamp 0-1 til Levante uden at scorer og før den 2-0 til Real Madrid uden at scorer. Selvfølgelig er det nogle sværer hold de har mødt. Men den scoringskrise de er inde i hvor det er en måned siden de sidst i åbent spil har scoret et mål kan heller ikke være selvtillidsgivende. 
 • Kigger vi yderligere på tabellen ligger Baskerne helt i bunden både på tabellen og på formkurven. Vi skal tilbage til d. 3/1 for at finde deres seneste La Liga sejr som sjovt nok var over Granada. Dengang var Granada på udebane og havde det højste xGA i ligaen. Den har de arbejdet lidt ned siden sidst, og en ting er sikkert Granada står meget bedre defensivt på eget græs end ude. 
 • Selvom Granada stadig på udebane har det højeste xGA snit i ligaen, så ligger Eibar lige under med det andet højeste xGA snit i ligaen. Også på xGA listen ligger Granada længere nede, imens har de fået skubbet deres xG snit op.  Eibars xG snit på udebane har ligget højt men er i dyb kurs! 
 • Sidst men ikke mindst spiller Granada bare bedre offensivt bold. Eibar kan rent defensivt godt stå imod et hold som Granada, men om de selv får scoret har jeg lidt svært ved at se. Selv hvis Eibar skulle komme foran, er de bestemt heller ikke gode til at forsvare sejren hjem, og skulle det scenarie ske vil Granada også gå endnu mere offensivt til den! 
Hold øje med
 • Selvom Eibar ligger sidst så kan de dog godt nå i overlevelse endnu. Der kun er 7 runder tilbage så det kræver at de får deres offensive takter på plads. Derfor ville græsset i Granada være godt sted at få vendt deres held på også imod et hold der ofte lukker mål ind!
 • Udeholdet bør komme med anden og mere offensiv mentalitet, og det kan heller ikke afvises at Granada oven på deres mange spillerunder kan have trætte ben. Samtidig med det kan Granada i deres offensiv også blive kørt over af en omstilling, det er bestemt ikke forsvaret i de situationer Granada er bedst på! 
 • Hjemmeholdet kan så også have en anden mentalitet om kampen end hvad jeg forventer de kommer i. Et kryds kan være ligeså fint for dem. Så taber de i det mindste ikke! Det ville dog ikke være godt for Martinez og co. At de tabte den kamp især ikke når de også tabte deres seneste indbyrdes opgør!
 • Eibars frygt for at tabe endnu en kamp kan godt sætte ind og derfor kommer de måske mere defensivt ud. Skulle der så samtidig stå uafgjort efter 70 minutter kan kampen gå i stå og slaget kan komme til at foregå mere på midtbanen. 
Oddsmarked

Markedet på det rene 1X2 marked ligger lige nu med Granada som værende favoritter. Man kan ved Bet365 få oddsene 2,37 - 3,10 - 3,20. Det giver et CV på 41% - 30% - 29%. Hvilket i mine øjne egentlig er fint sat. 
 At vi så får odds 1,85 ved Betfair på et DNB spil til odds 1,85 er helt ved siden af. Resten af markedet ligger med odds 1,70 eller under! 

Granada tabte så godt deres seneste indbyrdes opgør 2-0 på udebane. Der lå oddset på 2,15 AH. Granada har så aldrig vundet over Eibar, det kan forklare oddset. At de så heller ikke har det kan sagtens være en motivator for at give den gas i denne kamp! 

Kampens Forløb: 
Jeg forventer faktisk et forløb hvor Granada kommer stærkt og offensivt ud som de plejer. Det kunne godt sætte en dæmper på Eibars offensiv og dermed få dem ned i en mere lukrativ defensiv stilling hvor Granada så har kontrol over spillet. 
Får Granada først kontrol over kampen er de meget farlige, og det er i situationer så først et spørgsmål om tid før de sætter bolden ind. 
For Mendilibar og co. Bør scenariet for dem hovedsageligt handle om at få banket en kasse ind og forsvare eget mål samtidig. Det bliver en svær opgave for et hold som Eibar som er i en meget dårlig forfatning. De kan dog via omstillinger lave et chok mål og sætte Granada ud af kurs og det er i virkeligheden nok det de bør fokusere på! 

Trup Nyt: 
Granada forventer jeg i en 4-2-3-1 formationen. 
Silva - Foulquier - Sanchez - Vallejo - Quini - Eteki - Montoro - Puertas - Fede - Machis - Molina 
De får Soldado, deres topscorer tilbage fra karantæne så det kunne ske at han startede inde. 

De må undværer: Duarte - Milla - Gonalons - Suarez der har karantæne. 
Gonalons som er fast på midtbane bliver lidt af et tab for holdet. 

Eibar forventer jeg i 4-1-4-1 formation. Måske mere defensiv! 
Dimitrovic - Dufur - Burgos - Arbilla - Cote - Atienza - Pozo - Alvarez - Garcia - Rodrigues - Kike. 
De får fast midtbane mand Diop tilbage fra karantæne. Måske han starter inde, det ville bestemt gøre en forskel for holdet. 

Man kan med fordel afvente og se sportmoles.co.uk forventede startopstilling! 
 

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Understat.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Transfermarkt.com - Sportsmole.co.uk - Marca.com - Granadacf.es - Sdeibar.com - 

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback