18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Grækenland - Rusland - Tips & Spilforslag

Infokamp
Match center
16. juni 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - EM
National Stadium, Warsaw
15. jun. 2012 kl. 18:28 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 15/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Der er kamp om slutspilpladserne, når det stærke russiske mandskab jagter førstepladsen i Gruppe A, mens Grækenland skal bruge en sejr for at undgå at skulle med det næste fly hjem til Athen.

Det ligner en meget svær opgave for grækerne, der ikke har det videre godt med at skulle satse offensivt. De mangler i den grad kreativitet og kvalitet i offensiven, og træner Fernando Santos vil sandsynligvis igen satse på indlæg og dødbolde til Gekas og Samaras.

Grækerne har ikke fået den respekt, de fortjener efter de første to kampe. De har været uheldige med udvisningen af Papastathopoulos mod Polen og et underkendt mål mod Tjekkiet, der var lige på grænsen til offside.

Men uden skadede keeper Chalkias må der være defensive bekymringer. Den ellers så massive forsvarsmur har ikke kunnet modstå presset, og de erfarne græske spillere virker til at være for langsomme til at bremse den velsmurte russiske angrebsmaskine.

Russerne er sikre på en plads i kvartfinalerne blot med uafgjort, og de er da også klare favoritter i opgøret efter et par gode kampe mod Tjekkiet og Polen.

Forventningerne var høje til Arshavin, som stadig har taktstokken, men det har været den unge Dzagoev, der har imponeret med 3 scoringer og hvis boksangriberen Kerzhakov rammer topformen kan det blive en lang aften for den græske defensiv.

Spørgsmålet er: Er der værdi i oddsene?

ODDS

Chancevurdering: 18-27-55

Dick Advocaat´s russiske drenge skal i første omgang fokusere på at sikre sig plads i slutspillet, men der er kamp om gruppens førsteplads for at undgå at møde det frygtede Tyskland i kvartfinalen. Med en sejr (og muligvis med uafgjort) vil Rusland kunne se frem til at møde andenpladsen i Gruppe B, som sandsynligvis bliver Portugal.

Et nederlag til Grækenland kan betyde et chok-exit, hvis der kommer en vinder i opgøret mellem Polen-Tjekkiet.

Så Dick Advocaat kan ikke tillade sig at angribe og gøre forsvaret sårbar for de effektive grækere, der foretrækker at stå dybt i banen og udnytte kontra-angreb og standardsituationer til at overrumple de russiske favoritter.

Rusland skal dog forsøge at udfordre den græske defensiv, der langt fra har virket uovervindelig.

Russerne har været turneringens overraskende lyspunkt med Alan Dzagoev som EM´s stjerneskud. Dzagoev har brilleret på et fasttømret mandskab, hvor specielt Arshavin tiltrækker meget opmærksomhed og holde forsvarsspillerne bekymret og samtidig gør medspillerne bedre med stort overblik og gode lederegenskaber.

Efter opvisningen i 4-1 sejren over Tjekkiet var der store forventninger om en sejr over værterne fra Polen. Rusland tog da også initiativet, men det blev en meget tæt kamp, hvor Dick Advocaat valgte en mere resultatorienteret tilgang. Så efter Dzagoev´s mål til 1-0 forsøgte Rusland at beskytte føringen, hvilket et drømmehug fra anfører Kuba Blasczkowski dog ødelagde.

Men det 1-1 resultat kan vise sig at sende Rusland videre til kvartfinalerne, og det bliver spændende at se, om Dick Advocaat vil satse på at hente sejren eller vælge en mere forsigtig taktik mod grækerne, der er presset til at satse offensivt.

Grækenland gik ubesejrede igennem kvalifikationen, men de jagter stadig deres første sejr ved denne EM slutrunde. Og grækerne kan kun bruge en sejr over Rusland.

Præstationerne i de to første gruppekampe har været til mere end sidstepladsen i gruppen. De fortjente sejren mod Polen på en heroisk anden halvleg med 10 mand, og det ville ikke have været ufortjent med point mod Tjekkiet. Men landstræner Fernando Santos skal have spillerne klar fra første fløjt. Polen dominerede i første halvleg, hvor Grækenland først kom ind i kampen med indskiftningen af den erfarne Dimitris Salpigidis i pausen.

Efter 5 minutter mod Tjekkiet stod der 2-0 og Grækenland virkede til at falde fra hinanden med en improviseret midterforsvar efter skade til Avraam Papadopoulos og karantænen til Sokratis Papastathopoulos.

Men der er stadig masser af fightervilje tilbage hos de erfarne grækere, der kom godt tilbage efter chokstarten og kunne have udnyttet usikkerheden hos Petr Cech og det tjekkiske forsvar.

Der er ikke så meget tvivl om taktikken mod Rusland; Fernando Santos er tvunget til at smække bolde ind til Gekas og Samaras. Truppen indeholder ikke kvalitet til at forsøge at kombinere eller drible sig igennem den russiske defensiv, så der skal igen være fuld fokus på indlæg og dødbolde.

TRUPNYT

Hos grækerne vender Sokratis Papastathopoulos tilbage til midterforsvaret efter karantæne. Men målmand Kostas Chalkias lavede en "Thomas Sørensen" og udgik med en skade efter at have lukket to tidlige mål ind mod Tjekkiet. Både Michalis Sifakis og Alexandros Tzorvas står dog begge klar til at overtage målmandshandskerne.

I midterforsvaret er Avraam Papadopoulos stadig skadet.

Der er ikke umiddelbart udsigt til ændringer i den russiske startopstilling. Det ligner genvalg over hele linjen, men der overvejes, om Aleksandr Kerzhakov stadig kan holde Roman Pavlyuchenko på bænken efter alt andet end imponerende præstationer.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER

GRÆKENLAND

Sifakis; Torosidis, K. Papadopoulos, S. Papastathopoulos, Holebas; Maniatis, Katsouranis, Karagounis; Salpingidis, Gekas, Samaras.

RUSLAND

Malafeev; Anyukov, Ignashevich, Berezutski, Zhirkov; Shirokov, Denisov, Zyryanov, Dzagoev; Arshavin, Kerzhakov.

 

  • Høj tilbagebetaling

Fremtidige tips

2022-09-08
- Bruger
- Ekspert
02:20 Matt Ryan: Over 3.950,5 reg. season passing yards
1,86
19:00 Hvem vinder NFC South?: Atlanta Falcons
6,00
2022-09-09
- Bruger
- Ekspert
01:00 Tom Brady passing yards i reg. season: Over 4.699,5 yards
1,90
02:00 Tom Brady passing TDs i reg. season: Over 35,5 TDs
1,90
02:20 Regular Season MVP: Deshaun Watson
41,00
02:20 Vinder af NFC West: San Francisco 49ers
2,90
02:20 Vinder af NFC South: New Orleans Saints
5,85
2022-11-21
- Bruger
- Ekspert
11:00 Går videre: Danmark: Ja ♡♡
1,57
11:00 VM - Frankrig elimineret i : 1/8-dels "last 16"
5,50
11:10 VM - Argentina elimineret i: 1/8-dels "last 16"
5,00
12:00 VM2022 - England-trupspecial: Kyle Walker udtages til VM-trup
1,40
13:00 Kommer med i truppen til slutrunden: Kieran Trippier
4,00
13:00 VM 2022 - Vinder af Gruppe A:: Holland
1,68

Kommentarer

Feedback