Gervonta Davis - Liam Walsh: Davis w/ KO, TKO el. disq

20. maj 2017 kl. 22:00 - Boksning
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05
Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 63%
Betvalue: 104,58%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Main event i London. IBF Titelkamp i superfjervægt. Davis ligner et unikt talent. Walsh er en solid bokser, som er effektiv bag sit jab, men det virker usandsynligt, at han kan holde sin modstander på afstand. Jeg finder værdi på, at Davis’ aggression og power fører til en knockout.

Derfor skal du spille den: 

 • Davis ligner et specielt talent. Han bliver allerede udråbt som den næste superstjerne i sporten.
 • Davis har en lang, succesfuld amatørkarriere bag sig, så han er rigtig godt skolet rent teknisk.
 • Davis er en fremragende atlet, der besidder en enorm styrke og eksplosivitet i alle sine angreb.
 • Davis har indtil nu vundet alle sine professionelle kampe på knockout med undtagelse af een.
 • Davis bokser meget aggressivt. Han har overmandet flere modstandere med pressure og pace.
 • Davis har stor power i sine hænder og er i stand til at sammensætte blændende kombinationer.
 • Walsh bliver ramt lidt for ofte i sine kampe. Han har været til tælling på meget lavere niveau.
 • Walsh bokser meget oprejst. Han virker sårbar, hvis en kraftfuld modstander lukker aftanden.

Det skal du holde øje med: 

 • Walsh har kæmpet flere runder på højt niveau end Davis. Hans erfaring kan måske spille ind.
 • Walsh bør have en fordel på afstand med sin længde, så han må ikke få for godt gang i sit jab.
 • Walsh er i glimrende kondition, og han er samtidig gået tolv runder flere gange modsat Davis.
 • Walsh er på hjemmebane, hvilket både kan påvirke ham selv, publikum og dommere positivt.
 • Davis lægger meget kraft bag de fleste af sine slag. Han kan måske blive træt senere i kampen.
 • Davis var fantastisk i sin seneste kamp mod Pedraza, men måske var dette bare en enlig svale?

Argumenter i kursiv: De punkter, som jeg mener bookmakerne især overser/fejlvurderer. 

Odds

OBS: Til sammenligning med dette spil giver Bwin og Bet365 henholdsvis 1,53 og 1,57 på samme udfald, hvilket er under min chancevurdering.

Gervonta Davis er stor favorit overalt på markedet. Bet365, Bwin og Danske Spil giver blot 1,22 på en amerikansk sejr, Betsafe og Nordicbet giver 1,24, mens 888Sport, Betfair Sportsbook og Unibet giver 1,25. Min chancevurdering ligger i omegnen af 78-4-18, så jeg er meget enig med bookmakerne og ser ingen værdi på et vinderspil.

Der er ikke mange bookmakere, som tilbyder spil på method of victory. Det er muligt, at der kommer flere ud med odds, som vi nærmer os fight night, men det er ikke sikkert, at dette bliver tilfældet, for den er svær at vurdere, idet begge boksere stadig er relativt uprøvede. Bookmakerne er alle enige om, at en amerikansk knockoutsejr er kampens mest sandsynlige resultat. Davis virker for skarp og for kraftfuld til Walsh, så jeg er fuldstændig enig i dette. Der er dog ret stor forskel på, hvor sandsynlig en knockout bliver vurderet. Jeg synes, at Betfair Sportsbook tilbyder et for højt odds, og jeg forventer, at dette falder frem til kampen.

Gervonta Davis

USA

22 år (7. november 1994)

17-0, 16 KO

Southpaw

Højde: 168 cm.

Rækkevidde: 175 cm.

Vægt: 59 kg.

Gervonta ”Tank” Davis er IBF-mester i superfjervægt og er rangeret som nummer seks i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Cristobal Cruz og Jose Pedraza.

Liam Walsh

England

30 år (18. maj 1986)

21-0, 14 KO

Southpaw

Højde: 171 cm.

Rækkevidde: -

Vægt: 59 kg.

Liam ”Destiny” Walsh er tidligere BBBofC-, Commonwealth- og WBO Inter-Continental mester i superfjervægt, men han er endnu ikke rangeret i top ti i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Maxwell Awuku, Paul Appleby, Scott Harrison, Joe Murray, Gary Sykes, Troy James og Andrey Klimov.

Matchup

Davis bliver hypet som den næste superstjerne i boksning. Han er allerede under Floyd Mayweathers vinger, hvilket selvsagt genererer en masse interesse i sporten. Den unge bokser har set fremragende ud indtil videre i sin karriere. Han besidder tilsyneladende hele pakken: speed, power, eksplosivitet og teknik, hvilket er en sjælden kombination. Davis er dog stadig så ny på højeste niveau, at jeg er nødt til at se mere fra ham, før jeg er helt overbevist. Der er mange spørgsmål, som han endnu ikke har besvaret, så det er for tidligt at udråbe ham som den næste Mayweather…

Når dette er sagt, så er det min klare fornemmelse, at Davis er et stort talent, som vil kunne komme langt i sporten. Han imponerede mig virkelig i sin seneste kamp mod Pedraza, der var en rigtig solid verdensmester, som desuden havde deltaget i OL som amatør. Jeg var i tvivl, om han ville være en for stor mundfuld for Davis så tidligt, da amerikaneren aldrig var blevet rigtigt testet i ringen. Davis tromlede dog nådesløst over Pedraza uden problemer, før han stoppede ham på brutal vis.

Selvom det er svært at vide, hvor god Davis egentligt er, så forventer jeg, at han vil være alt for dygtig og kraftfuld til Walsh. Jeg har svært ved at se, hvordan han ikke er et step down efter Pedraza. Godt nok er englænderen mere prøvet i de professionelle rækker. Hvis man ser bort fra Pedraza, så har Davis slet ikke mødt samme kaliber modstandere som ham: Harrison var en solid verdensmester, som dog var blevet gammel, Murray og Sykes er gode domestic fighters, der ikke helt kan begå sig blandt de bedste, mens Klimov foruden Walsh kun har tabt til den sublime Crawford og føromtalte Pedraza. Selvom englænderen er gået flere runder på et højere niveau end Davis, så er der dog stadig langt til, hvad den unge amerikaner præsterede i sin ene kamp på den store scene…

Hvis det ikke var for kampen mod Klimov, så ville jeg tvivle stærkt på, om Walsh overhovedet hørte til på dette niveau. Der er altså en markant forskel på at slå de bedste britiske boksere og til at kunne udfordre verdens bedste. Det er i mine øjne ikke noget godt tegn, når en bokser som Walsh, der snart har været professionel i ti år, ikke har været ude på dybere vand end som så. Det siger lidt, at Davis er kommet længere i sin karriere på blot fire år. Walsh har nogle solide sejre, men han har efter min mening end ikke gjort nok til at bevise, at han er den bedste engelske superfjervægter i verden. Dette er bekymrende, for Stephen Smith, som er den anden gode brite på vægten, blev slået rimelig klart af Pedraza. Hvis Walsh ikke er klart bedre end Smith, så kunne det altså tyde på, at han kommer i store problemer i denne kamp!

Davis er en enormt aggressiv bokser, som lægger meget kraft bag størstedelen af sine slag. Han kan bestemt bokse på afstand, men han foretrækker oftest at være tæt på sine modstandere, hvor han kan udnytte sin styrke og power. Davis minder lidt om Shawn Porter i sin stil, selvom han ikke er helt så rough og ikke har helt det samme pace. Til gengæld er hans angreb lidt mere raffineret end sin ældre landsmand. Davis kan sammensætte blændende kombinationer, uden at have særlig meget plads at arbejde på, og han virker samtidig som en rigtig stor puncher.

Alt dette ser jeg ikke være nogen god cocktail for Walsh, der bokser meget oprejst som en typisk brite. Han er bestemt effektiv på afstand med et solidt jab og en høj arbejdsrate, men han er rimelig spinkel og virker med sit stance forholdsvis sårbar, hvis en kraftfuld puncher som Davis først kommer tæt på ham. Jeg tror, at Davis vil etablere et overtag tidligt i kampen med sin aggression. Hvis han kan komme tæt på Walsh, så bør han have rigeligt med power til at kunne true med hvert slag, og hvis han får svært ved at lande rent til hovedet, så er det efter min mening stadig mest sandsynligt, at han kan slide ham op med sit angreb til kroppen. Jeg har stadig spørgsmål til Davis, men det ville overraske mig meget, hvis disse bliver aktuelle mod en modstander som Walsh. Så længe den unge amerikaner ikke er ude på dybere vand, så tør jeg godt spille på ham.

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback