18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
2. august 2020 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Massimiliano Irrati
30. jul. 2020 kl. 08:35 (Opdateret 2. aug. 2020 kl. 22:45) 30/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (14)
Chance (1-X-2): 62-23-15%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 3-0
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Genoa skal vinde for at overleve i sidste spillerunde, og gæsterne fra Verona har ikke mere at spille for. Gæsterne har været bedre spillende end hjemmeholdet i denne sæson, men motivationen og vigtigheden af opgøret bør tale til Genoas fordel.
Det taler for
 • Genoa skal vinde dette opgør for at overleve i sidste spillerunde, og da Lecce kun er et point efter og har Parma på hjemmebane, så tør man ikke spille på uafgjort det vil være for risikabelt.
 • Hjemmeholdet har vundet et par afgørene head to head opgør på det seneste mod både Spal, Lecce og bysbørnene fra Sampdoria, og ved hvad det kræver.
 • Hellas Verona har ikke mere at spille for andet end æren, samtidig har man på trænerbænken Ivan Juric som tidligere både har spillet og trænet i Genoa, og han vil nok ikke blive tilgivet af hverken Genoas klubejer Enrico Preziosi eller Genoa fansene hvis han er grunden til at man rykker ned i Serie B.
 • Vi ser det år efter år i Italien at når mandskaberne ikke har mere at spille for så er det motivationen som afgøre disse opgør.
 • Genoa stod i samme situation i sidste sæson, hvor man skulle have et point i sidste spillerunde ude mod Fiorentina, og opgøret sluttede 0-0.
 • Hellas Verona stillede med en del reserver i det seneste opgør mod Spal, og det bliver med stor sandsynlighed også tilfældet i Genova søndag aften.
 • Genoa kan til opgøret på Stadio Luigi Ferraris stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
Hold øje med
 • Genoa kommer med to lussinger i træk mod Inter og Sassuolo, og frygten for Serie B kan ikke undgå at sidde i spillerne.
 • Set over hele sæsonen så har Verona været langt bedre end hjemmeholdet, og spørgsmålet er om man virkelig vil sparke Genoa en tur ned i Serie B.
 • Genoas defensiv har været helt til rotterne i denne sæson, og Verona har bestemt midlerne til at straffe hjemmeholdet.
 • Verona har kun tabt et opgør i de seneste fire spillerunder, og vandt det senest indbyrdes opgør i det norditalienske med 2-1.
Oddsmarked

Cashpoint er i odds 1,70 og åbnede i odds 1,92, mens Betfair er i odds 1,67 og jeg forventer at oddset vil være faldende hos de fleste bookmakere op til opgøret søndag aften, 

GENOA: I sidste sæson var det Empoli man kæmpede med om den sidste nedrykningsplads, og her skulle man bruge et point i Firenze mod Fiorentina for at overleve, og det lykkes med et 0-0 resultat. I år står man mere eller mindre i samme situation, man har et point ned til Lecce i tabellen, men syditalienerne har Parma på hjemmebane som er gået på ferie, og det ligner tre point Lecce, ergo skal Genoa vinde mod Verona hvis man skal overleve.

Inden sæsonen startede havde Genoa et ganske stærkt mandskab på papiret som aldrig burde stå i denne situation, men to trænerfyringer og en række dårlige resultater gennem hele efteråret og efter corona pausen gør at man endnu engang skal afgøre tingene i sidste spillerunde, men mod en modstander som intet har at spille for.

Verona har Ivan Juric på bænken han har tidligere både spillet og trænet Genoa, yderligere har man Veloso som også har en fortid i Genoa, Juric er ikke glemt hos Genoa fansene og han stiller med står sandsynlighed igen med en del reserver til søndagens opgør, og motivationen og vigtigheden af dette opgør bør ganske enkelt tale til hjemmeholdets fordel, også selvom man har fået to lussinger i de seneste to spillerunder.

Genoas hjemmebanestatistik: 6-1-11, målscore 21-31.

Trupnyt: Genoa kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, spørgsmålet er dog om træner Nicola starter med Criscito inde fra start eller om det bliver Biraschi igen, men det tyder på sidstnævnte.

Genoas forventede startopstilling: 4-4-2: Perin- Biraschi, Romero, Goldaniga, Masiello- Jagiello, Schone, Lerager, Cassata-  Pinamonti, Pandev.

HELLAS VERONA: Gæsterne fra Verona har haft en mere end godkendt sæson og er placeret på en flot niendeplads inden den sidste spillerunde i årets Serie A, og de færreste havde forventet at Elkjærs gamle klub vil være placeret så højt i tabellen i denne sæson, og ikke mindst som oprykker.

Målet var overlevelse hele sæsonen igennem og inden sæsonen startede havde de fleste forventet at Verona vil komme til at kæmpe hårdt for overlevelse, da spillermaterialet bestemt ikke var til en top ti placering, men med stort fokus på specielt det defensive og de gode resultater mere eller mindre kom fra første spillerunde så gik det kun en vej for Verona, og man har på et intet tidspunkt lignet en kandidat til at rykke ned.

Det er sidste spillerunde og man har ikke mere at spille for end æren, og træner Ivan Juric havde et par reserver med i onsdagens hjemmekamp mod Spal, og det bliver sikkert også tilfældet her, og hvor det er et opgør som skal overståes inden den korte ferie, og det betyder at man muligvis ikke vil spille som liv eller død, og motivationen er nok helt i top.

Veronas udebanestatistik: 3-8-7, målscore 18-23.

Trupnyt: Adjapong(reserve) i forsvaret er skadet, Dawidowicz(reserve) i forsvaret er skadet, Kumbulla(fast) i midterforsvaret er skadet, Empereur(reserve)venstreback/midterforsvar er skadet, Verre(fast-reserve) på midtbanen er skadet.

Veronas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Radunovic- Faraoni, Gunter, Veloso- Lazovic, Amrabat, Pessina, Dimarco- Borini, Zaccagli- Di Carmine.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, ilsecoloxix.it, genoacfc.it, tuttomercatoweb.com, hellasverona.it, corrieredellosport.it

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback