18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
3. november 2019 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Fabrizio Pasqua
31. okt. 2019 kl. 09:26 (Opdateret 3. nov. 2019 kl. 16:54) 31/10
434
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2): 52-27-21%
Betvalue: 105,56%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 1-3
Betsafe Spil nu hos Betsafe
Genoa virker bedre spillende med Thiago Motta ved roret og bør give kriseramte Udinese problemer. Gæsterne kommer muligvis med en ny træner, der kan give et boost, men Genoa har spillet stærkt de seneste to opgør, og det lugter af tre point.
Det taler for
 • Genoa har spillet godt og bedre organiseret efter at Thiago Motta er kommet til som ny træner.
 • Genoa tabte uheldigt ude mod Juventus på et tvivlsomt straffespark sidst i opgøret.
 • Udinese er i krise, og det tyder på at man skifter ud på trænerposten efter 0-4 nederlaget mod Roma.
 • For to runder siden var Udinese det mandskab som havde lukket mindst mål ind i Serie A, og i de seneste to opgør har man lukket elleve mål ind.
 • Udinese spillede elleve mod ti mod Roma, men alligevel lukkede man tre mål ind, hvilket ikke er godt nok.
 • Genoa har en Kouame i angrebet som i øjeblikket virker varm og som kan gøre ondt på gæsterne.
 • Gæsterne har kun fået et point ude i denne sæson, og har det normalt ikke nemt når de spiller væk fra Udine.
 • Udinese må undvære Stryger Larsen og Jajalo to faste startere til opgøret.
Hold øje med
 • Begge hold har indtil videre ikke været godt spillende i sæsonen, og frygten for at tabe kan betyde en taktisk affære søndag eftermiddag.
 • Skifter Udinese ud på trænerposten, kan trænereffekten spille ind som man før har set.
 • Genoa er uden et par vigtige spillere som Criscito, Sturaro og Lerager, de to første har været ude længe.
 • Udinese skal have lukket ned for defensiven igen, og det kan betyde en defensiv tilgang til opgøret.
 • Gæsterne har i De Paul, Lasagna og Okaka en offensiv som godt kan give Genoa problemer.
Oddsmarked

Spillet åbnede i odds 2,08 hos Betsafe og er nu i odds 2,03. Unibet og 888sport er ligeledes i odds 2,00, mens en toneangivende licensløs bookmakere er i odds 1,97 og åbnede i odds 2,23.

GENOA: Trænereffekten har indtil videre virket efter at Thiago Motta er kommet til, selvom der forsat er en del at arbejde med over hele banen, men 3-1 over Brescia hjemme og et knebent 2-1 nederlag ude mod Juventus på et straffespark i dommerens overtid, og et Genoa-mandskab som godt kan føle sig bortdømt i opgøret, og man begynder at se positive forandringer hos Il Grifone.

Genoa har lukket godt af defensivt i de seneste to opgør, hvilket man ikke har set tidligere i sæsonen mod Brescia scorede oprykkerne på et frispark, men ellers kom de ikke til noget, og i onsdagens udekamp i Torino lukkede Genoa endnu engang godt af mod Den Gamle Dame, og burde have fået et point med hjem fra opgøret specielt pga den sene scoring.

Man er favoritter i søndagens hjemmekamp mod Udinese, og Thiago Mottas ankomst har givet truppen et godt boost og det har man kunne se i den første uge han har været i klubben. Udinese kommer sandsynligvis til Genova med en ny træner, og han kan ikke nå at ændre det store på tre dage, og det bør tale til Genoas fordel samtidig med at gæsterne må undvære to faste startere, og i øjeblikket er inde i en krise.

Genoas hjemmebanestatistik: 2-1-2, målscore 7-6.

Trupnyt: Criscito(fast) venstrewing er skadet, Lerager(fast) på midtbanen var ude mod Juventus og er tvivlsom til opgøret, Sturaro(reserve) på midtbanen er langtidsskadet, og Cassata(reserve) på midtbanen er i karantæne.

Genoas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Radu-Ghiglione, Romero, Zapata, Ankersen- Schone, Radovanovic-Gumus, Agudelo, Kouamé-Pinamonti.

UDINESE: Norditalienerne var indtil for to spillerunder siden det mandskab som havde lukket færreste mål ind i Serie A indtil videre i sæsonen, men det er der blevet ændret på efter to lussinger på 7-1 ude mod Atalanta, og 0-4 hjemme mod Roma onsdag aften, og som smed stor sandsynlighed betyder at træner Igor Tudor bliver fyret, og Davide Ballardini i øjeblikket bliver nævnt som afløser.

At tabe ude mod Atalanta og hjemme mod Roma det er hvad som kan ske da det er to mandskaber som man ikke skal måle sig med, men at lukke tre mål ind mod et romersk mandskab som kun spiller med ti mand det er ganske enkelt ikke godt nok, og man fik aldrig sat Roma under pres efter at Fazio blev udvist.

Der er bekymringer i Udine i øjeblikket, to lussinger i de seneste to opgør og en offensiv som ikke fungere, man scorer for lidt og skaber for lidt og samtidig er man til at tale med defensivt, og det tyder på at træner Igor Tudor har tabt kontrollen over mandskabet, og det ligner en vanskelig opgave ude mod Genoa som er begydt at røre på sig, og som spiller med større selvtillid end Udinese.

Udineses udebanestatistik: 0-1-3, målscore 1-9.

Trupnyt:Stryger Larsen(fast) højreback er skadet, Jajalo(fast) på midtbanen er i karantæne.

Udineses forventede startopstilling: 3-5-2: Musso-Becao, Troost Ekong, Samir-Ter Avest, Mandragora, Walace, Fofana, Sema- De Paul, Okaka.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, tuttomercatoweb.com, ilsecoloxix.it, genoacfc.it, corrieredellosport.it, udinese.it

 • Stort udvalg
 • Livebetting i toppen af markedet
 • Højt support-niveau

Kommentarer

Feedback