18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Genoa - SPAL 2013: 1

Match center
12. juli 2020 kl. 17:15 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Marco Guida
9. jul. 2020 kl. 10:53 (Opdateret 12. jul. 2020 kl. 19:11) 09/07
418
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 56-25-19%
Betvalue: 104,16%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 2-0
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Det er ved at være enten eller for Genoa hvis de skal overleve i denne sæson, og de bør have gode muligheder mod Spal. Gæsterne spiller på sidste mandat og hjemmeholdet er ikke godt kørende, men Genoa bør træde i karakter og hente tre vigtige point.
Det taler for
 • På papiret har Genoa et bedre mandskab end gæsterne, og Spal har langtfra været skræmmende på udebane i denne sæson.
 • Det er et must win opgør for Genoa, man er placeret som tredjesidst i tabellen, og er et point efter Lecce som er fjerdesidst, og de kommende fire opgør er alle opgør hvor Genoa ikke må fejle hvis de ikke skal en tur ned i Serie B.
 • Selvom det kun er blevet til to point i de første fem opgør efter corona-pausen så har man vist høj moral, man var bagud med 2-0 ude mod både Brescia og Udinese og fik alligevel uafgjort, og de to seneste hjemmebanenederlag har været mod Juventus og Napoli begge mandskaber som er langt bedre end hjemmeholdet.
 • Gæsterne fra Spal er sidst i tabellen og med ni spillerunder tilbage, og ni point op til Lecce ligner man mere og mere en nedrykker, samtidig med at man har store problemer på udebane i denne sæson.
 • Spal har kun hentet et point i de første fire opgør efter corona-pausen og det var mod Milan, men det var mere pga Milan havde en offday end det var fordi Spal spillede godt.
 • Genoa for Romero tilbage i midterforsvaret som var ude senest mod Napoli, yderligere ser det ud til at anfører Domenico Criscito også er klar igen, to vigtige brikker hos Genoa og som styrker dem, Criscito starter muligvis på bænken fra start.
 • Hjemmeholdet har en en spillere med masse af rutine Criscito, Perin, Pandev, Schone, Behrami, og netop disse spillere skal gå ud og gøre en forskel i dette vigtige opgør, og det bør de kunne hvis man ikke skal komme i større problemer i tabellen.
Hold øje med
 • Genoa er ikke stærkt spillende i øjeblikket og har tabt de seneste tre hjemmekampe i træk efter corona-pausen, og har kun hentet to point i de senest fem spillerunder.
 • I de seneste fem indbyrdes opgør mellem hinanden har Genoa ikke vundet, og det seneste indbyrdes opgør tilbage i november i Ferrara sluttede 1-1.
 • Coronapause eller ej så har Genoa ikke vundet hjemme på Stadio Luigi Ferraris siden februar, hvor Cagliari blev besejret med 1-0.
 • Genoa kan i øjeblikket ikke tillade sig at spille alt for offensivt, da man defensivt har set meget ustabile ud efter pausen, og har lukket tretten mål ind i de seneste fem opgør.
Oddsmarked

Cashpoint er i odds 1,86 og Bethard er ligeledes i odds 1,86, mens Bet365 er i odds 1,85

GENOA: Endnu en sæson med kaos i den italienske havneby, og efter at man ellers hentede en del gode navne ind op til sæsonen blandt andet Perin i målet, Lasse Schone og Behrami på midtbanen, Zapata til forsvaret med masser af rutine, samt at man fik lov til at beholde Romero i midterforsvaret endnu en sæson, men tingene har ikke helt fungeret.

Her med syv spillerunder tilbage og man er tredjesidst i tabellen, og dog kun et point efter Lecce som er fjerdesidst så man kan sagtens oveleve, men problemerne startede sidste sommer hvor man startede med Andreazzoli som træner, og efter en række dårlige resultater blev han fyret efter otte spillerunder, og man valgte at ansætte Thiago Motta som aldrig nogensinde havde trænet på dette niveau, og otte spillerunder senere var det Mottas tur til at blive fyret i klubben kort inden jul.

Davide Nicola har været ansat siden januar og efter hans ankomst begyndte man at vinde og hente point, men efter corona-pausen er det kun blevet til to point i de seneste fem opgør, og de kommende fire opgør er utrolig vigtig for Genoas skæbne og mandskabet er på papiret for stærkt til at rykke ned, og allerede fra søndagens opgør skal man til at tag den rigtige drejning, og det er et must win opgør, og hvor man ikke må fejle.

Genoas hjemmebanestatistik: 4-1-10, målscore 17-27.

Trupnyt: Genoa ser ud til at kan stille i noget som næsten ligner stærkeste opstilling, spørgsmålet er om Criscito starter inde fra start eller det bliver fra bænken, men ellers bliver der muligvis ikke ændre det store i forhold til Napoli opgøret.

Genoas forventede startopstilling: 3-5-2: Perin- Romero, Soumaoro, Masiello- Biraschi. Schone, Sturaro, Barreca, Criscito- Iago Falque, Pinamonti.

SPAL: Gæsterne fra Ferrara står med det ene ben i Serie B, de spiller torsdag aften hjemme mod Udinese og alt efter hvordan det opgør går så kan et nederlag sende dem endnu endu tættere på en nedryning, og som denne sæson har været så skal der nærmest et stort mirakel til hvis de skal overleve i denne sæson.

Tingene har ikke fungeret over hele banen og man har vist stor ustabilitet i det defensive, samtidig med at man kun har vundet et opgør i de seneste ti spillerunder, man har været meget afhængige af Andrea Petagna igen i denne sæson, han scorede 16 mål i sidste sæson og var en stor grund til at man overlevede, og i denne sæson har han scoret tolv mål, men en spiller kan ikke holde et lille mandskab oppe som Spal alene.

Man fik en lussing på 3-0 i søndags i netop Genova mod bysbørnene fra Sampdoria, og her virkede flere spillere opgivende og et godt billede på at man nok er ved at finde ud af det i næste sæson hedder Serie B, og med den modgang man allerede står i skal der ikke meget til før korthuset vælter, og det ligner endnu et vanskeligt opgør og mod et hjemmehold som har et mere rutineret mandskab end Spal.

Spals udebanestatistik: 3-1-12, målscore 10-30. 

Trupnyt: Spal spiller i aften mod Udinese, og det kan betyde skader og karantæne, og det bliver opdateret i morgen formiddag. Det ser dog ud tilat Valoti(fast) på midtbanen er meldt ude, og det samme er Di Francesco(reserve) i angrebet, og Berisha(fast) i målet som endnu ikke har spillet efter corona-pausen.

Spals forventede startopstilling: 3-4-1-2: Kommer fredag morgen.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, sportface.it, genoacfc.it, ilsecoloxix.it, spalferrara.it, tuttomercatoweb.com

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback