18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
21. november 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Massimiliano Irrati
19. nov. 2021 kl. 10:26 (Opdateret 21. nov. 2021 kl. 22:39) 19/11
199
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 16-23-61%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert: 0-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Genoa og den nye træner Andriy Shevchenko er svækket og amputeret til søndagens hjemmekamp, og kan få store problemer. Romerne er dog som nat og dag og har skuffet på det seneste, men her bør man have gode muligheder for tre point.
Det taler for
 • Genoa og nyansatte Andriy Shevchenko på trænerposten er svækket til søndagens hjemmekamp på Stadio Luigi Ferraris, anfører Criscito er ude og det samme er Caicedo i det offensive, og yderligere er Fares, Destro, Maksimovic ude, og offensivt er det mere eller mindre kun Goran Pandev man har.
 • Hjemmeholdet har skuffet indtil videre i sæsonen, og det kostede træner Ballardini jobbet, og Shevchenko blev ansat, men det kommer til at tag lidt tid før ukraineren har spillestilen lige i skabet, og ikke mindst med alle de fravær man har til dette opgør.
 • Roma er som dag og nat, og har skuffet og tabt de seneste to opgør i Serie A, men man er ved at være over alle de vigtige skader og både Pellegrini og Zaniolo blev skadet under landsholdssamlingen, men de er meldt klar til på søndag.
 • Gæsterne fra den italienske hovedstad har det normalt rigtig godt når modstanderen er Genoa, man har vundet fem af de seneste syv indbyrdes opgør i den italienske havneby, og spillet to uafgjort, og har ikke tabt i Genova siden 2014.
 • Jose Mourinho og Roma er ved at være ovre alle skaderne, og det betyder at man kan stille i noget som ligner næsten stærkeste opstilling, og hvis man ser bort fra langtidsskadet Spinazzola og Smalling.
 • Romerne bør være et niveau over Genoa og skal tilbage på sporet igen, og bør have gode muligheder for at sætte sig på opgøret fra start og mod et hjemmehold som ud over de mange skader, også har haft store problemer med at skabe chancer og scorer i det offensive.
 • Roma bør kunne overmatche Genoa især på midtbanen, og det tunge forsvar med Masiello og Biraschi kan komme i problemer på farten og ikke mindst i luftspillet, og især anfører Criscitos fravær kan komme til at gøre ondt på hjemmeholdet da han holder sammen på mandskabet.
Hold øje med
 • Roma er som nat og dag, man har tabt de senest to opgør i Serie A, og senest skuffede man ude mod oprykkerne fra Venezia.
 • Genoa vil være fint tilfreds med en pointdeling især med alle de fravær man har til søndagens opgør.
 • Noget af det første Shevchenko skal have styr på hos hjemmeholdet må være det noget gavmilde forsvar, og derfor må man forvente at se et meget kompakt og defensivt spillende hjemmehold fra Genoa.
 • Romerne har ikke kunne udnytte deres chancer på det seneste, og man har set flere problemer i det offensive fra Romas side og hvor især Tammy Abraham slider i det med at finde målene.
 • Roma har tabt tre af de seneste fire udekampe, og Genoa har spillet fire af de seneste fem opgør uafgjort.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,71 på en Roma sejr søndag aften i Genova, og oddset er generelt faldende hos de fleste bookmakere på markedet.

GENOA: Det lå i kortene længe at kom sejrene ikke mod Spezia og Venezia så vil træner Davide Ballardini blive fyret, og efter to uafgjorte resultater blev Ballardini fyret af de nye amerikanske ejere, og meget overraskende blev ukrainske Andriy Shevchenko ansat som ny træner og Mauro Tassotti som assistenttræner, og som begge senest har stået i spidsen for det ukrainske landshold.

De to tidligere Milan legender kender Serie A mere end godt, men der venter et stort stykke arbejde inden tingene kommer til at fungere i den italienske havneby, og det gælder både defensivt og offensivt da man defensivt skal have lukket af for de mange indkasseret mål, og offensivt skal man til at scorer mere og ikke mindst til at vinde opgør.

Det bliver dog en stor udfordring allerede fra start for Shevchenko da man til søndagens hjemmekamp på Stadio Luigi Ferraris er ramt af masser af skader og mandskabet virker amputeret uden anfører Criscito i det defensive, Destro og Caicedo i det offensive, og man allerede i forvejen er uden Maksimovic og Vanheusden i det defensive og Fares på midtbanen, og man har endnu ikke vundet på hjemmebane i denne sæson.

Med de fravær Genoa har til søndagens opgør og da det er Shevchenkos første opgør han står i spidsen for klubben så kommer man sandsynligvis til at se et meget defensivt og kompkat hjemmehold som vil prøve at lukke ned for romerne så længe man kan i opgøret.

Genoas hjemmebanestatistik: 0-3-2, målscore 7-9.

Trupnyt: Criscito(fast) i det defensive er skadet, Makmisovic(fast) og Van Heusden(fast) i det defensive er forsat skadet, Destro(fast) og topscorer, Caicedo(reserve) begge i angrebet er skadet, Fares(fast-reserve) venstremidtbane er skadet, og yderligere er par reservere tvivlsom til opgøret.

Genoas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Sirigu- Biraschi, Vasquez, Masiello- Cambiaso, Badelj, Rovella, Sturaro- Galdames-Buksa, Pandev.

ROMA: To nederlag i de seneste to opgør mod Milan og oprykkerne fra Venezia, og for ikke at glemme de to dårlige opgør mod norske Bodø Glimt i Conference League gør at presset så småt er begyndt at kunne mærkes både på spillerne og træner Jose Mourinho fra både ledelsen, og ikke mindst tilhængerne.

Det så godt ud i starten for romerne og mandskabet virkede ganske stærkt og underholdne i deres spillestil, men siden er tingene blevet anderledes og som dag og nat for Mourinho, det store 6-1 nederlag i Norge ramte truppen hårdt, selvom man stillede med mange reserver i det mest af opgøret, og et bevis på at alt kan ske i fodbold på en god dag selv for de mindste mandskaber.

Nu er tiden kommet til at romerne skal til at ændre på tingene, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at ledelsen ikke er bange for at sparke Mourinho ud af klubben, og hvis resultaterne ikke bliver bedre.

Man er favoritter i søndagens udekamp i Genova, og mod et mandskab som man normalt har det ganske fint imod, og med de fravær hjemmeholdet har og man selv kommer i noget som ligner stærkeste opstilling til opgøret, så bør det blive et opgør hvor man sætter sig på tingene fra start af, og hvor mulighederne for tre point bør være ganske gode.

Romas udebanestatistik: 2-0-4, målscore 12-11.

Trupnyt: Spinazzola er forsat langtidsskadet på den ene back, og det samme er engelske Smalling i midterforsvaret. Pellegrini og Zaniolo tog begge hjem fra den italienske landsholdslejer med småskader, de er begge meldt klar til på søndag.

Romas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Rui Patricio- Mancini, Kumbulla, Ibanez- Karsdorp, Veretout, Cristante, El Shaarawy- Pellegrini, Shomurodov- Abraham.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, genoacfc.it, ilsecoloxix.it, asroma.com, sportmediaset.mediaset.it, sport.sky.it, Tuttomercatoweb.com

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback