Gennady Golovkin - Saul Alvarez: 2

17. september 2017 kl. 04:00
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 53-4-43%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Main event i Las Vegas. IBF, WBA & WBC titelkamp i mellemvægt. Alvarez har en blændende offensiv. Golovkin er farlig med sin rå power og glimrende teknik, men han vælger ofte at brawle og har vist lidt svaghedstegn i lange kampe. Hvis dette bliver en længere, opslidende kamp, så kan alt ske.

Derfor skal du spille den: 

 • Alvarez er en formidabel fighter, som har vist meget få svaghedstegn i løbet af de seneste år.
 • Alvarez kan have fordelen inside. Han har mere hand speed og variation i sine kombinationer.
 • Alvarez har en stærk kæbe, så det er ikke utænkeligt, at han kan håndtere Golovkins slagkraft.
 • Alvarez har haft flere lange kampe end Golovkin. Han kan tage over sent, hvis dette går langt.
 • Golovkin er måske ved at være lidt slidt. Hans seneste modstandere formåede at lande ofte på ham.
 • Kampen bliver bokset i Las Vegas, hvor dommerne nogle gange har favoriseret Alvarez en smule. 

Det skal du holde øje med: 

 • Golovkin har større power end Alvarez’ tidligere modstandere. Dette er en stor fare for spillet.
 • Golovkin har glimrende bokseevner. Han bør have fordelen, hvis han vælger en teknisk kamp.
 • Golovkin besidder et undervurderet jab, som han kan dominere modstandere med på afstand.
 • Golovkin vælger ofte at brawle i sine kampe. Her kan begge mænd give hinanden problemer.
 • Alvarez har besvær med bevægelige boksere, så Golovkin kan bevæge sig mere end normalt.

Argumenter i kursiv: De punkter, som jeg mener bookmakerne især overser/fejlvurderer.

Odds

OBS: Foruden Betfair Sportsbook finder jeg værdi på dette spil hos 888Sport, Bet365, Betsafe, Bwin, Danske Spil, Nordicbet og Unibet.

Gennady Golovkin er favorit overalt på markedet. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 2,40 på Alvarez.

Gennady Golovkin

Kazakhstan

35 år (8. april 1982)

37-0, 33 KO

Ortodoks

Højde: 179 cm.

Rækkevidde: 178 cm.

Vægt: 72 kg.

Gennady ”GGG” Golovkin er IBF, WBA- og WBC-mester i mellemvægt og er rangeret som nummer et i divisionen og nummer to pound for pound hos The Ring. Han har bl.a. besejret Mehdi Bouadla, Milton Nunez, Kassim Ouma, Lajuan Simon, Makoto Fuchigami, Grzegorz Proksa, Gabriel Rosado, Nobuhiro Ishida, Matthew Macklin, Curtis Stevens, Osumanu Adama, Daniel Geale, Marco Antonio Rubio, Martin Murray, Willie Monroe, David Lemieux, Dominic Wade, Kell Brook og Daniel Jacobs. Han vandt desuden OL-sølv i 2004.

Saul Alvarez

Mexico

27 år (18. juli 1990)

49-1-1, 34 KO

Ortodoks

Højde: 175 cm.

Rækkevidde: 179 cm.

Vægt: 72 kg.

Saul ”Canelo” Alvarez er tidligere WBC-mester i mellemvægt og er rangeret som ubestridt mester i divisionen og nummer syv pound for pound hos The Ring. Han er desuden tidligere WBA, WBC- og WBO-mester i letmellemvægt. Han har bl.a. besejret Miguel Vazquez, Lanardo Tyner, Jose Miguel Cotto, Luciano Cuello, Carlos Baldomir, Lovemore N’dou, Matthew Hatton, Ryan Rhodes, Alfonso Gomez, Kermit Cintron, Shane Mosley, Josesito Lopez, Austin Trout, Alfredo Angulo, Erislandy Lara, James Kirkland, Miguel Cotto, Amir Khan, Liam Smith og Julio Cesar Chavez Jr., mens han har tabt til Floyd Mayweather.

Matchup

Der er ikke nogen tvivl om, at Mayweather vs. McGregor er årets event i boksesporten. Dette er dog uden sammenligning årets bedste kamp. Golovkin og Alvarez er to formidable fightere i deres prime, som altid bokser aggressivt. De har stor power og ganske få svagheder, så dette kan næsten ikke blive andet end en utrolig kamp. Når begge mænd engang er gået på pension, så vil man formentligt kigge tilbage på dette som vinderens defining moment. Eftermælerne er på spil, og vinderen af denne kamp vil gå over i historiebøgerne som en af de helt store.

Jeg må indrømme, at jeg har rigtigt svært ved at vurdere, hvordan denne kamp kommer til at forløbe. Det kan blive Hagler vs. Hearns, hvor alting bliver afgjort tidligt, men det bliver formentligt en lang, opslidende affære, hvor begge vil komme i problemer undervejs. Golovkin og Alvarez er simpelthen så dygtige, så farlige og så hårdføre, at alt andet ville overraske mig. Hvis det bliver en længere kamp, så mener jeg, at der er flere ting, som taler for en mexicansk sejr.

Alvarez er i mine øjne den bedste combination puncher i sporten. Han kan have både mere speed og mere variation i sit angreb end Golovkin. Han har i hvert fald en formidabel præcision og speed på hænderne, som jeg sjældent har set, når han rigtigt åbner op. Jeg tror, at Alvarez vil være i stand til at lande mest, når der bliver udvekslet slag. Dette kan vinde ham runder, hvis han ikke ligefrem formår at ryste sin modstander. Jeg baserer hovedsageligt dette på Golovkins seneste kampe mod Brook og Jacobs, som begge havde stor succes på tæt hold.

Spørgsmålet er, om Golovkin tillod dem at lande, fordi han ikke frygtede deres offensiv, eller om de opnåede succes undervejs pga. deres egne evner. Måske var det mexican style, som Golovkin elsker at kalde det, når han brawler, eller også er han ikke helt så urørlig som tidligere. Uanset hvad så er mexicaneren efter min mening farligere end de to. Han behøver næppe ligeså mange åbninger for at sende sine angreb afsted. Han virker ligeså hurtig og skarp på hænderne som Brook, men han har mere power. Han kan nok ikke matche Jacobs med sin power, men til gengæld er hans variation og arbejdsrate større. Således vil Golovkin formentligt få det svært inside.

Alt dette afhænger af, om Alvarez kan håndtere Golovkins større power slag for slag. Kazakhstaneren er en enorm puncher, som har stoppet næsten alle sine modstandere. Dette er en klar forskel i kampen. Selv hvis Alvarez har overtaget inside med sin speed og variation, nytter det ikke noget, hvis Golovkin kan såre ham, så han er nødt til at undgå at trade shots. Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg nogensinde har set Alvarez virke rigtigt rystet i en kamp. Han har uden tvivl en stærk kæbe. Han har dog ikke mødt nogen, som var så stor og kraftfuld som Golovkin, så dette er et spørgsmål, som kan få en enorm betydning for kampens udfald. Jeg giver Alvarez en fordel, når kampen foregår inside, men det skal understreges, at dette er en farlig vej til sejr, selvom det nok er hans bedste mulighed.

Jeg er nervøs for Alvarez, hvis kampen bliver bokset på afstand. Her er han ikke i så stor fare for at komme til skade, men han kan måske blive udbokset. Alvarez har typisk besvær mod boksere, som er dygtige til at bevæge sig. Jeg mener ikke, at Golovkin har de samme fødder som f.eks. Lara eller Mayweather. Derudover har han også en langt mere offensiv indstilling. Man har dog set kampe, hvor han valgte en mere teknisk tilgang frem for sin yndede mexican style. Han nægtede f.eks. at gå toe to toe med Lemieux, indtil han havde drænet ham tilpas for energi. Golovkin har et undervurderet jab, som han kan pacificere sine modstandere med på afstand. Han er tidligere olympisk amatør med en fremragende teknik og timing, hvilket mange glemmer pga. alle hans knockouts. Dette er også en fordel for ham i kampen.

Hvis Alvarez kan håndtere Golovkins power tidligt, og hvis Golovkin ikke konstant vælger at bokse teknisk, hvilket er sandsynligt, da det er imod hans natur, så får vi formentligt den lange, opslidende kamp, som jeg forudser. Golovkin virkede usædvanligt træt sent i kampen med Jacobs, så der er dem, som stiller spørgsmålstegn ved, om alderen er begyndt at trykke. Jeg tror ikke, at Golovkin er ved at være forbi sin prime, som det desværre viste sig at være tilfældet for Gonzalez sidste uge. Det er dog et faktum, at han er en ældre fighter, som ikke er vant til at gå tolv hårde runder. Omvendt er Alvarez gået langt i flere af sine kampe på det sidste, så selvom han ligesom Golovkin er en finisher af natur, så kan en længere kamp blive en fordel for ham.

Med til dette hører desuden, at den ekstra vægt på mellemvægt betyder, at Alvarez ikke skal dræne sig selv ligeså meget for at klare vægten, hvilket kan forbedre hans præstation. Jeg tror hovedsageligt, at de problemer, som man så Alvarez have sent i kampe tidligere i karrieren skyldtes dette. Sidst men ikke mindst skal det nævnes, at dommerne i Las Vegas nogle gange har været meget gavmilde over for Alvarez. Jeg mener, at det var ufortjent, at han fik tildelt sejren mod Lara, selvom det var en tæt kamp, hvor der ikke skete så frygteligt meget. Værst var dog, at en dommer scorede hans kamp mod Mayweather som et draw, hvilket ikke burde være muligt. Hvis dommerne igen har et godt øje til Alvarez, så er det en faktor, som kan få stor en afgørende betydning, hvis kampen skulle gå fuld tid.

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback