18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Galatasaray - Lokomotiv Moscow: 1

Match center
4. november 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Europa League
NEF Stadyumu
4. nov. 2021 kl. 10:17 (Opdateret 4. nov. 2021 kl. 21:13) 04/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (9)
Chance (1-X-2): 59-23-18%
Betvalue: 108,56%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport

Galatasaray kan sikre avancement i aften. 
For første gang i næsten to år, forventes der et propfyldt stadion i Istanbul i aften, hvor Lokomotiv Moskva skal gæste Galatasaray. Der venter en pibekoncert for hver gang Moskva spillerne har bolden, hvilket mange gange set, har været til fordel for hjemmeholdet. Motivationen for Galatasaray er at de imod manges forventninger, har mulighed for at viderespille sig allerede i aften, hvis Lazio-Marseille kampen ender med en sejr til italienerne. 

Det taler for spillet:

  • Galatasaray har trodset det tyrkiske fodboldforbund ang. den begrænsede kapacitet og sat samtlige 52.000 billetter til salg. Det har pt. skabt en kæmpe bevægelse i gang på de sociale medier, og man regner derfor med en vild stemning på stadionet i aften. 
  • Lokomotiv Moskva skal frem på banen, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at spille sig videre, eller i værste fald sikre sig en 3. plads med billet til Conference League. 
  • I det første opgør i Moskva, var Galatasaray god til at være den "afventende" part og slog derefter Moskva via et enkelt kontraangreb. I aften kan man med fordel benytte sig af samme taktik. 
  • På papiret har Galatasaray et forholdsvist stærkere hold end Lokomotiv Moskva. I aften forventes Feghouli, Morutan, Aktürkoglu og Dervisoglu, der alle er hurtige og tekniske, at komme ned bag forsvaret via lange bolde. 
  • Russerne er uden deres stærke angriber, Smolov, der ifølge Transfermarkt har fået koronavirus. Det er på papiret en stor svækkelse, som uden tvivl kan lette Nelssons og Marcaos arbejde i Galatasarays forsvar. 

Hold øje med:

  • Russerne skal som sagt frem på banen og jagte mål, men de vil næppe ofre for meget i starten, og det kan måske blive et problem for hjemmeholdet, der gerne vil imødekomme fansenes forventninger til en omgang god bold. 
  • En sejr må være målet for Galatasaray, men man må for guds skyld ikke ende med at tabe og ødelægge alt det gode arbejde, man har udført i de første tre runder. Derfor er 1 point som udgangspunkt noget Galatasaray må "finde sig i". 
  • Hjemmeholdet har endnu ikke fundet sin ideelle startopstilling og tager man et kig på de sidste 10-12 kampe i sæsonen, har der hele tiden været radikale ændringer fra kamp til kamp. Feghouli som man havde "glemt", blev for eksempel skiftet ind og gjorde en kæmpe forskel. Han forventes at starte inde i dag, men om han kan leve op til forvetningerne og det høje tempo, er for mange en gåde. 

Forventede startopstillinger:

Galatasaray: Muslera - Yedlinn - Nelsson - Marcao - Van Aanholt - Kutlu - Cicaldau - Feghouli - Morutan - Aktürkoglu - Dervisoglu.

Lokomotiv Moskva: Guilherme - Maradishvili - Pablo - Jedvaj - Rybus - Barinov - Beka - Tiknizyan - Kerk -Zhemaletdinov - Anjorin

Oddsmarked:
Markedet er begyndt at trække oddset på en sejr til Galatasaray længere ned i de sidste par dage, mens 888sport her tilbyder odds 1,84 til en Galatasaray sejr. 

Kilder: BeInsports - Aspor - TRTspor - Transfermarkt - Mackolik - SporX - Fotomac

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback