18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Galatasaray - CFR Cluj: 1

Match center
23. oktober 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadyumu
23. okt. 2012 kl. 00:32 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 23/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 59-25-16%
Betvalue: 100,30%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert:
Tipico Spil nu hos Tipico
Det er nu eller aldrig for det tyrkiske mesterhold Galatasaray. Med nul point efter de første to spillerunder, kan denne kamp mod de rumænske mestre afgøre holdets skæbne i CL.

Det ligner dog ikke en nem opgave for tyrkerne. Selvom man stadig besidder førstepladsen i den tyrkiske Super Lig, peger formkurven nedad, og man begår mange fejl i det defensive, hvor man lader målene gå ind på stribe.

Alligevel udtaler træner Fatih Terim at han ikke vil gå væk fra sin spillefilosofi. Holdet skal satse på det offensive spil, hvor Galatasaray uden tvivl er stærkest, frem for det defensive.

Synes man at situationen i Galatasaray lyder knap så god, kan jeg med glæde fortælle at den ikke er meget bedre i Cluj.

Sidste sæsons rumænske mestre roder rundt i midten af tabellen og har efter 12 runder i ligaen hele fire nederlag stående på kontoen. Sidste sæson havde man fem efter 34 runder, så der er altså tale om en stor forskel på Cluj sidste år og Cluj i år.

Især denne weekends nederlag på hjemmebane til knap så kendte Constanta har for alvor sat gang i rygterne om en trænerfyring, der muligvis vil blive en realitet, hvis holdet ikke får point i denne kamp.

Det er en skæbneskamp for Galatasaray, der ikke vil skuffe foran egne tilskuere, som vil skabe en atmosfære som kan skræmme de rumænske spillere.

Værdien er ganske smal, men den er der. Sandsynligheden for en Galatasaray sejr er i hvert fald til stede, selv om det dog også skal med at Cluj vandt hos Braga i første spillerunde.

CV (O/U): 48-52

TRUPNYT

Ifølge mine kilder, har Fatih Terim alle spillere til rådighed til kampen her på Türk Telekom Arena.

Det samme er ikke tilfældet på det rumænske mandskab, hvor der er en del fravær. Martinez, Vass og Deac er langtidsskadede, mens Saré og Ronny også meldes ude til kampen.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER

Galatasaray (4-4-2):

Muslera

Eboue, Kaya, Nouneko, Balta

Amrabat, Inan, Melo, Colak

Elmander, Bulut

CFR Cluj (4-4-2):

Felgueiras

Sepsi, Cadu, Rada, Pinto

Sougou, Aguirregaray, Muresan, Camora

Bastos, Kapetanos

  • Høje fodbold-odds
  • Stærk mobil-platform
  • Både internet & butikker

Kommentarer

Feedback