18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Furia - Liquid: (AH: -1,5 Maps) 1

18. juni 2020 kl. 23:30 - BLAST Premier Spring 2020 Americas Finals
18. jun. 2020 kl. 11:26 (Opdateret 19. jun. 2020 kl. 03:15) 18/06
141
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

BLAST Premier Spring 2020 Americas Finals

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 37-0-63%
Betvalue: 106,56%
Spilbar ned til odds: 2,70
Rigtig/forkert: 2-1
Bethard Spil nu hos Bethard
Har Liquid hvad der skal til for endelig, at få en sejr i 2020 mod Furia?
Det taler for
 • Rent historisk har Liquid altid haft problemer med Furia. Ingen sejre til Liquid i 2020. 3/5 kampe er endt 2-0 til Furia.
 • Furia's sindsyge hurtige spil skaber problemer for Liquid. #1
 • Furia har slået Liquid på alle tænkelige maps vi kan komme til, at se i Vetoen
 • Hold mod hold er Furia stærkere og har været det længe. #4
Hold øje med
 • Liquid nægter jeg, at tro kommer ud lige så uforberedt som sidst
 • De spiller mange tætte maps, så chancen for, at et map tipper Liquid's vej er der.
 • Liquid har individualisterne til, at vinde et map/kampen.#2
 • Liquid har maps hvor de burde være bedre end Furia. #3
Oddsmarked

Bethard ligger lidt over det danske markedet i forhold til andre.

Kan fås til 2.9 på en bookie uden licens.

#1 Furia spillestil er vild og voldsom. De flyver frem på banen, som var der ingen modstander, at tage sig af. Det var helt klart noget Liquid, sov i timen omkring. De var chanceløse sidst de mødtes. Hvor meget Liquid har forberedt sig ved jeg ikke, men de burde/kan ikke spille som de gjorde sidst. For så bliver de endnu en gang kørt over. Ændringer skal laves for, at komme med på vognen. Nu har jeg set de fleste kampe fra 2020 mellem Furia & Liquid - og den jeg ikke så live, har jeg set demo på. Liquid har so far, bare ikke kunne lukke ned på den måde Furia spiller på. Derfor har jeg også svært ved, at se hvordan de skal ændre det til i aften. 

#2 Liquid har et godt hold, med en masse individualister. Mand for mand har de nok et hold der burde ligge i top3. Men når 2 ud af 4 spillere bare ikke spiller op til deres normale niveau. Så ligger man som fortjent. Stewie2k & Twistzzz er slet ikke hvor de plejer, og har de slet ikke været i denne Corona-Online tid. Helt klart to spillere jeg forventer rammer niveauet igen, når vi kommer til LAN delen igen. Elige & Naf er de to spillere der gør forskellen for tiden. De rammer en ratio på 1.21 & 1.17 - Derudover en impact på 1.35 & 1.15. Høj høj klasse. Skal Liquid være med i dag, så skal vi se de to i action. 

#3 Liquid har egentlig et fint map pool. Jeg forventer de vil picke Overpass el Nuke til dagens kamp. Det er 2 maps hvor de skal være favoritter i. Så om de vil mixe slikposen lidt, forventer jeg.

#4 Furia har noget godt kørende. Jeg glæder mig til, at se dem mod de store hold fra EU. Men mod Liquid har de bare fordelen på så mange fronter. Liquid har i 2020 kun taget 2 maps fra Furia ud af 12 maps. Det høj klasse af Furia. Er det fordi Furia spillestil bare ikke kan bekæmpes af Liquid? Er de ideforladt når det kommer til, hvordan man knækker koden? - Ja svarene kan være mange. Jeg mener bare Furia er bedre. De ved hvad der kommer fra Liquid side. De har læst på lektien. De ved hvor de skal angribe. Deres first kills sidder i skabet. For mig virker det som om, at Furia har læst Liquid tacs book. Det nok ikke tilfældet, men man skulle tro det. Jeg ser et online-Liquid der ikke rigtig "gider" at udvikle deres spil. Og om de har haft tiden til, at ændre det store til kampen i aften tvivler jeg også lidt på. 

Alt i alt:

Liquid har både spillerne og map pool til, at tage map/vinde mod Furia. Og selvfølgelig er chancen der. Det er endnu et kvalitetshold fra den anden galaxe de har. Jeg håber, at se et Liquid være med fra start, så vi kan få en god kamp. Jeg kan bare godt tvivle på det. Mod EG så det nemlig heller ikke for godt ud. Omvendt Furia blev kørt ud af serveren af et semi godt spillende Mibr. Det er mindst lige så ringe. Mibr spillede sådan set ikke særlig godt, men Furia var skandaløst dårlige. Art var slet ikke mødt op til kamp. Dette kunne ses. Det er deres mand med mest impact overhovedet. Så hvis de ikke har smidt den kamp ud af hovedet, så kan det blive svært.

Men tager man alt med og mixer det til en bolledej. Så SKAL Furia være favorit til kampen. Der er få ting der peger Liquid vej og en masse der peger Furia's vej.
 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider.

 • MobilePay indbetalinger
 • Overskuelig hjemmeside
 • Hurtig support
Feedback