18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Furia - Dignitas: 2

24. juni 2021 kl. 16:45 - Gamers Without Borders 2021
24. jun. 2021 kl. 09:57 (Opdateret 24. jun. 2021 kl. 21:21) 24/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Gamers Without Borders 2021

Chance (1-2): 61-39%
Betvalue: 113,10%
Spilbar ned til odds: 2,56
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
En god start kan hurtigt give de sidste procenter, til en sejr og en god kamp. Dignitas har vist, hvad de kan præstere når topniveauet rammes. Omvendt så de endnu meget svingende. Får Furia spillerne plads på serveren, så vil de straffe Dignitas.
Det taler for
 • DIG er endelig begyndt, at vise de kan spille andet end Nuke. De to holds map pool, ligner rimelig meget hinandens. Dust2, Nuke og Overpass, er dog maps hvor jeg har DIG som lille favorit.
 • DIG har spillerne til, at kunne give Furia kamp til stregen. F0rest, Heap, Lekro og Hallzerk er fire mand, med erfaring og et vildt topniveau. Spiller for spiller, kan de godt matche Furia. Det handler om motivation, som jeg godt kan tvivle på er der til tider. De snitter alle positive ratings og impact. Kvaliteterne og erfaringen er der.
 • Furia-syndromet er lige så stille ved, at aftage. Furia er ikke lige så skræmmende, som de førhen har været. Furia spillestil er til, at læse. Så det bare om den kan håndteres. Står DIG struktureret og dropper en masse sats, i de forskellige runder. Så kan Furia godt tæmmes.
 • Honda er kommet tilbage på holdet. For mig en kæmpe fejl. Gå aldrig tilbage til en fuser. Det fungerede ikke første gang, han var på holdet, og vil det heller ikke gøre denne gang. Hen1 forsvandt og Furia har siden da, ikke lignet sig selv som hold. Niveauet er faldet. Både som hold og individuelt er tingene ikke, som de var en gang.
 • Skal DIG vinde mod Furia, så kunne tidspunktet ikke blive bedre. Furia har ikke spillet en officielt kamp længe. Honda er tilbage på holdet. Han skal uden tvivl spilles ind, på en anderledes måde end sidst. Forventer ikke Furia er på 100%, faktisk langt fra.
Hold øje med
 • DIG spiller som vinden blæser. Man ved aldrig, hvad det svenske mandskab kommer med. Spiller de som mod Ence og Sinners, så har de klart en chance mod Furia. Spiller de som mod Lyngby Vikings og K23. Så bliver de kørt ud af serveren, inden der er gået en time. DIG er et hold, jeg ikke kan blive klog på. De har ALLE muligheder for, at blive et godt top#25 hold. Men de fejler bare gang på gang.
 • Furia spiller tempofyldt og vildt. Kan DIG ikke håndtere det, så vil de få problemer. Furia er det mest "tosset" hold, vi finder på scenen. Det bedste ved dem er, at de er gode til det de gør. DIG vil falde på bagenden, hvis ikke de sætter sig, på de forskellige runder.
 • Furia har været et solidt top #10 hold. Det er de ikke mere. Men det viser hvilken kvalitet, dette hold har. Hvis først topniveauet rammes, så de også et niveau bedr end DIG.
 • Art, Kscerato, Vini og Yuurih. Fire mand hvis a-game slår DiG spillernes. Det er fire mand, som kan gå +30 kills konstant. De er så skilled og kloge. Kommer de til kampen topmotiveret, så skal DIG godt nok stå tidligt op.
 • Furia har haft uger til, at pracce en masse. Få spillet Honda godt ind samt få trænet, de forskellige maps. Dust2 og Ancient er maps, vi endnu ikke har set Furia i kamp på. Samtidigt er Overpass også et map, hvor Furia ikke har set gode ud på. Kan Mirage, Inferno, Vertigo og Nuke komme i spil, så vil Furia være tilfredse. Furia har vist, de kan slå alle de bedste hold, på de forskellige maps.
Oddsmarked

Markedet er noget uenige om, hvor dette DIG odds skal være. 
Comeon 2.56
Bet365 2.62
Unibet 2.60


Nordicbet er helt nede i 2.22. 

Licensløse bookies med værdi.
En toneangivende bookie uden licens er på: 2.580(Der ligger de fleste)

Furia har et topniveau, som jeg har svært ved, at se Dignitas ramme. Omvendt så det langt tid siden, at vi har set Furia on-fire. Der er langt mellem de gode kampe. Honda er kommet tilbage, som i min optik er en kæmpe fejl. Efter Hen1 forsvandt, har Furia ikke lignet sig selv. Vender vi tingene lidt om, så ville jeg elske, at se et Dignitas som virkelig troede på projektet. De har et lineup, som ville kunne slå de bedste tier2 hold, hvis de gad. For mig ligner Dignitas et hold, som har spillerne og evnerne, men der mangler noget gejst. Hvem ved om det er Covid-tiden, som har suget det ud af dem. Men tager vi spiller for spiller, så har DIG et hold, som kan drille Furia til hver en tid.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback