18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fulham - Manchester United: Begge hold scorer: Nej

Match center
20. januar 2021 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
Craven Cottage    Martin Atkinson
20. jan. 2021 kl. 09:00 (Opdateret 20. jan. 2021 kl. 21:38) 20/01
192
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance: 52%
Betvalue: 104,52%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Kigger vi på hvordan de to holds offensive form ser ud, så er Fulham ikke prangende på deres seneste 7 kampe har de scoret 3 mål og haft et gns. xGF på 0.9. På den anden side har Man. Utd. scoret 4 mål i deres seneste 5 kampe, og deres xGF har også for de kampe været ret lav.
 • Fulham har efter Joachim Andersen kom ind, haft en styrmand, som virkelig har forbedret forsvaret, og det ser ud til at fundamentet hos Fulham, er stærkt. Man lukkede 10 mål ind i de første 3, men har sidenhen fået en god defensiv, og kigger vi på deres kampe mod topholdene, har de spillet 1-1 mod Tottenham og Liverpool, og mod Chelsea i sidste runde tabte de 1-0, så de kan også mod de store hold.
 • Manchester United er ved at få sat et godt defensiv sammen, og de seneste 4 kampe er der blot blevet scoret 1 mål mod dem. Især har Bailly steppet op, og virker til at være en god makker til Maguire, og på backsene har Shaw og WB gjort det rigtig godt, de er udpræget defensive, hvilket kan blive afgørende i en kamp, hvor Fulham har nogle dygtige kanter.
 • Kigger vi på de to holds match ups, så tror jeg vi kommer til at se Man Utd. spille med Fred og McT foran forsvaret, og det har fungeret rigtig godt, som et oprydningsteam, og de ødelægger rigtig meget af spillet for modstanderne. Fulham har Reed og Anguissa som har samme rolle, og især sidstnævnte har gang i en god sæson, så med de defensive midtbanespillere, er der en god første skanse.
Hold øje med
 • Stiller Man. Utd. til angreb fra start, så kan vi sagtens stå med en kamp der bølger frem og tilbage. Fulham har folk der kan straffe dem på omstillinger, så hvis United, vil angribe kampen, og spille med en høj linje, så kan det både give mål til dem, men også til Fulham.
 • Begge hold har rigtig meget kvalitet oppe foran. Hvis spillet ikke kører, så kan de individuelle kvaliteter godt gøre en forskel. Jeg tænker Fulham har Cavaleiro og Lookman og Man. Utd. har Rashford, Fernandes og Pogba, som også på egen hånd kan scorer, hvis spillet ikke hænger sammen.
 • Man. Utd har spillet godt defensivt på det seneste, men det er et lille udsnit fra sæsonen, og kigger vi på hvordan de har spillet i denne sæson, har der også været perioder hvor defensiven lavede kæmpe fejl, og bl.a. mod Leeds, tillod de vildt mange chancer, så det er ikke et forsvar jeg er overbevidst om endnu, omend de er inde i en god periode.
 • Fulham er ikke et hold som mange af de andre bundhold. Kigger vi på dem, så vil de gerne være med, og tager også gerne bolden til sig. Så de kommer ikke til at stille med 10 mand i bagkæden, og skal nok forsøge at skabe chancer mod United.
Oddsmarked

Oddset på BTS-Ikke startede stort set samme sted, som det står nu, på trods af at begge hold betop har afsluttet deres seneste kampe med det resultat, hvor offensiverne havde det svært 

United sejre har bevæget sig pænt opad til de 1.63 nu, som faktisk begynder at være spændende. Man kunne eventuelt kombinere de to spil, så det hedder United vinder til 0, som man kan få til odds 2,75 hos bet365

Holene:

Fulham:
Der er en del fravær hos Fulahm, Robinson (karantæne/fast mand) Lemina, Cairney, Mitrovic, Kongolo (alle her er med i start 11-eren hvis de er i deres bedste forfatning). 

Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo; Tete, Cordova-Reid, Reed, Anguissa, Bryan; Cavaleiro, Lookman

Manchester United:
Der er flere ubekendte i denne kamp, vil Bailly starte, og hvad med Shaw, jeg kunne godt forestille mig man roterede lidt, og måske gav Shaw en pause, men bagkæden har gjort det glimrende på det sidste.
Oppe foran tror jeg Cavani bliver valgt på bekostning af Martial. 

De Gea; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Telles; Matic, Pogba; Greenwood, Fernandes, Rashford; Cavani

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback