18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fulham - Crystal Palace: Draw no bet: 1

Match center
24. oktober 2020 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Craven Cottage    Graham Scott
22. okt. 2020 kl. 15:48 (Opdateret 24. okt. 2020 kl. 17:56) 22/10
213
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 35-30-35%
Betvalue: 102,80%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Jeg havde egentlig set Fulham som sikker nedrykker, men en række gode investeringer på falderebet har gjort holdet noget mere interessant. Palace er omvendt alt andet end interessant: Ét skud i retning af Brightons mål sidst - et straffespark.
Det taler for
 • xG argument 1: Median xG for Fulhams første 5 kampe er 0,7-1,2. Palace er 0,5-1,1. Dvs. Fulham har en marginal bedre xG-difference. Der forventes en score på 1,16-1,20, hvilket giver en lille fordel til Palace. Jeg forventer en målfattig kamp også, og har intet problem med at gøre den HELT lige. Derfor et CV på 35-30-35
 • xG argument 2: Palace har ligaens dårligste xG-diff. med en rimelig fast stamme. Fulham er fjerdesidst, men her er der sket en del. Derfor ser jeg det som et mere kritisk problem for Palace. Efter redningen blev sikret i første kamp efter genstarten faldt de også helt sammen. En sejr over Southampton og Man Utd gav dem en god start på denne sæson, men sidenhen har det set skidt ud.
 • Transfers: Fulham har hentet en umiddelbar fornuftig keeper, og så to uforløste talenter på den offensive midt i hhv. Loftus-Creek og Lookman. Sidstnævnte driblede igennem Sheffields forsvar og scorede til 1-0. Forsvaret er forbedre med Aina og Adarabioyo, foruden Tete og Andersen der dog begge er ude. Palace har købt Eze og Batshuayi, der endnu mangler at shine. Fulham er mest styrket.
 • Taktik 1: Og hvad har Parker så gjort med de nye drenge (hvoraf de fleste først kom sent ind). Mod Sheffield skiftede han system til 3-4-3, som jeg tror han beholder. Dels så offensive god ud med Lookman og Loftus bag Mitrovic. Med 3 back-kæden matcher Fulham Palaces to angribere, som er deres eneste offensive våben. Hodgson har én stil: Stå lavt og sats på kontra/magi fra Zaha
 • Taktik 2: Dette her bliver mere tænkt. Skulle Palace forsøge at spille sig frem, er Palace faktisk overraskende sårbare. Intet hold lukkede så mange mål ind fra indstilling i slutningen af sidste sæson (fra genstarten) som Palace. Jeg nævner det, for Palace må også opfatte kampen, som en de bør dominere og vinde.
 • Mentalt: Det point mod Sheffield, der sagtens kunne have været 3 da Mitrovic brændte straffe, må have givet Fulham et godt boost. Og nu hvor nyindkøbene er begyndt at spille, så øjner holdet måske et håb. Parker har aldrig slået mig som en spiller og nu træner, der blev slået ud af modgang. Den mentale pil peger den anden vej i Palace, med de sidste tre kampe
 • TeamNews: Som sagt mangler Fulham stadig Tete og Andersen. Men Palace er hårdere ramt, og den gamle trup kan komme til at lide for alvor, når sæsonen bliver mere kompakt. Siden sidste kamp er Cahill nu tvivlsom, men ellers er Ayew især savnet. Sammen med Tomkins og McArthur. Milivojevic bruger meget tid på bænken, hvilket virker mærkeligt (kan være han starter inde denne gang dog)
Hold øje med
 • Hodgson er en snu mand, og hele Palace faktisk et snedigt hold. Det er ikke første gang, at folk har talt dem ned, og de har en formidabel evne til at skrabe vigtige point sammen. Og så har de talismanen over dem alle i rigtig god form i Zaha. Zaha fik et kontramål annulleret mod Brighton, på en snæver offside.
 • Og fejl må der næsten opstå i et så usammenspillet hold som Fulham. Jovist de kan træne hele ugen, men det er ikke mange kampminutter de har fået sammen.
 • Der kan være en god grund til, at de talenter Parker har hentet ind ikke er slået igennem andre steder - de er sandsynligvis ikke kontinuerlige nok.
 • Oddset er også faldet meget her fra 2,25 på Nordicbet, så igen kan værdien være høstet for lang tid siden. Jeg mener dog ikke at markedet tager højde for det skift der er foregået i Fulham, og hvor "heldige"/xG-ringe Palace egentlig har været

Forventede startsopstillinger

Fulham 3-4-2-1

Areola - Ream, Adarabioyo, Aina - Robinson, Anguissa, Cairney, Cavaleiro - Lookman, Loftus-Creek - Mitrovic

Fravær: Andersen, Tete, Kongolo, Onomah. Tvivlsom: Reed

Crystal Palace 4-4-2

Guita - Mitchell, Cahill, Kouyate, Ward - Schlupp, McArthur, Riedewald, Townsend - Zaha, Batshuayi

Fravær: Ayew, Wickham, McCarthy, Hennesey, Ferguson. Tvivlsom: Cahill, Tomkins

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback