18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fulham - Chelsea: Fulham -0.5 kort

Match center
16. januar 2021 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Craven Cottage    Peter Bankes
15. jan. 2021 kl. 17:53 (Opdateret 16. jan. 2021 kl. 20:32) 15/01
198
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)

Fulham tager hjemme imod Chelsea i dette London-derby, og jeg har kigget lidt på duellerne der vil være i denne kamp, holdenes måde at spille på, samt de holds fysiske fremtoning, forud for dette spil.

Chance: 58%
Betvalue: 107,30%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 4-3
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Fulham har fået flere kort end deres modstandere i 12 ud af deres 16 kampe i denne PL sæson, og de kampe de ikke har fået flere kort end deres modstandere, er det endt med lige mange til de to mandskaber.
 • Peter Bankes skal lede dette opgør, og han gør det med et rigtig fint kort snit, på 3,33 kort i alle hans kampe, i denne sæson. En sjov faktor er at han dømte Fulham to gange i sidste sæson, og gav dem her 4 gule og 1. Så han kan forhåbenligt fortsætte det høje snit fra dengang. Men pointen her er dog, at jeg tror der kommer kort, og de flest burde falde til Fulham spillerne, i min optik.
 • Fulham er nr. 1 på korttabellen med 35 kort (33 gule og 2 røde) i 16 kampe, det er ret voldsomt, og det er også det hold der har fået flest kort pr.kamp. Ser vi på Chelsea har de fået 24 kort (23 gule og 1 rødt) på 17 kampe, hvilket placere dem i midten af korttabellen.
 • Fulham er et ganske fornuftigt hold, som er ved at have fundet melodien. Imod Tottenham var de godt med, og som ubesejret i de seneste 5 kampe, må de have tro på tingene. Fulham er også glade for at være i boldbesiddelse, så de kommer ikke til at begrave sig, hvilket, i min optik, er godt for dette spil, så Fulham også kan blive fanget i ubalance, når de taber bolden i angrebet.
 • Kigger vi på de forskellige match-ups så har Fulham nogle ret fysisk dominerende typer overfor Chelsea's. Hvis vi går udfra at det er Chelsea der er mest på bolden, så er det altså nogle vævre typer de har i deres offensiv, overfor nogle store fysiske folk fra Fulham. Her er mine bud på nogle spændende matchups Pulisic-Reid/Anina , Robinson/Adarabioyo - Ziyech , Mount-Anguissa og Werner- Andersen
 • I Fulham's kampe snitter de selv 2,25 kort pr kamp, og deres modstandere får 0,94 i snit. Kigger vi på frispark, så begår Fulham 13.13 pr.kamp (det højeste snit i PL).
Hold øje med
 • Lookman og Cavaleiro er to meget pågående og finurlige spillere, som kan noget i deres 1 mod 1 aktioner, som kan kaste gulekort af sig til Chelsea. Reece James står overfor Lookman i dette opgør, hvilket jeg er tryg ved, men han har god teknik, og kan sagtens triltrække sig nogle dueller der kan kaste kort af sig.
 • 4 point over de seneste 6 kampe i PL er det blevet til for Chelsea, og det er alt andet end godkendt, for det storsatsende projekt. Når selvtilliden ikke er der, og spillet ikke flyder kan man altid fighte, og hvis det er det Lampard vil praktisere, så kan det også blive en masse dueller, og hårde tacklinger fra Chelsea i dette opgør. Sker det vil det medføre kort til Chelsea.
 • Chelsea snitter 1.47 kort pr. kamp, hvor deres modstandere snitter 1.35 i deres kampe, det betyder altså at Chelsea samlet set får flere kort end deres modstandere, og det formdyk de er inde i nu, har også medvirket til at snittet er blevet højere. 12 kort er det blevet til over de seneste 6 kampe, og dette snit skal de forhåbentlig ikke fortsætte med i dette opgør
Oddsmarked

Fulham til at få flest kort i dette opgør står til odds 1,60 hos betfair, 1,82 hos unibet. Man kunne til dette opgør også kigge lidt på de enkelte spillere, og finde nogle kandidater til at få kort, jeg har kigget lidt på en Mitrovic, Robinson, og den danske midterforsvar, synes de tre står overfor nogle svære matchups, som godt kunne kaste kort af sig. 

Holdene:

Fulham

Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo; Reid, Reed, Anguissa, Robinson; Lookman, Mitrovic, Cavaleiro

Til dette opgør er Fulham uden Cairney, Lemina og derudover er Mitrovic sat som tvivlsom, men jeg tror godt han kan få en sjældent startplads i dette opgør.

Chelsea:

Mendy; James, Zouma, Silva, Chilwell; Kovacic, Jorginho, Mount; Pulisic, Werner, Ziyech

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback