18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fnatic - Heroic: 1

31. januar 2021 kl. 17:30 - cs_summit 7
31. jan. 2021 kl. 13:53 (Opdateret 31. jan. 2021 kl. 20:15) 31/01
72
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

cs_summit 7

Chance (1-2): 47-53%
Betvalue: 111,86%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Rammer Heroic deres topspil, så har de uden tvivl et hold, som har hele pakken og hvor fire-power vil vælte Fnatic. Omvendt så har Fnatic vist, at der er lagt timer på træningsbanen. Taktikkerne og sammenspillet ser toptunet ud og ser godt ud.
Det taler for
 • Fnatic ser overraskende gode ud, med dette nye lineup. De kommer fra en skidt 2020 indtil 2021, som er startet med 3 sejre ud af 3 forsøg. Teamplay ser positivt ud og med fremgang. Aftalerne og sammenspillet er skarpere end forventet herfra.
 • Kigger vi tilbage på det individuelle niveau hos Heroic, så er de bare langt fra formen, de ramte tilbage omkring oktober hvor DH titlen kom i hus. Spillere som Teses, Niko og Borup er langt, fra deres topniveau. Der mangler gnist på holdet og synes jeg, at kunne ses på serveren. Selvtilliden er faldet og skal absolut findes frem hurtigst muligt.
 • Duoen Brollan og Krimz er på deres A-game. 1.16 og 1.15 i rating. 1.09 og 1.23 i impact. Disse tal vokser kun, fra kamp til kamp. Kan JW og Jackinho følge med, så dette et helt lige matchup vi har i vente. Spiller for spiller er Fnatic uden tvivl på niveau.
 • Selvtillid og sikkerhed på de forskellige maps, kan gøre udslaget. Fnatic ser utrolig sikre ud på Train og Inferno. Heroic mangler momentum på de forskellige maps, og de får det svært, i denne veto. Mirage er det eneste map, hvor jeg har dem som store favoritter. Derfra er det helt lige maps eller Fnatic, som små favoritter.
 • Golden ser jeg stærkest, på den taktiske del. Rifler mod Rifler og zoom mod zoom, har jeg også Fnatic til, at have et lille edge. Det svenske niveau imponerer mig. #1
Hold øje med
 • Heroic har haft nogle rodet maps/kampe. De har dog vist god mental styrke. Det får de brug for her. De har dog vist styrke og har nu vundet to flotte sejre i træk. Forsætter Heroic fremgangen i spillet, så kan en finale godt være i sigte.
 • Fnatic er endnu et "nyt" lineup, som mange forventer en del til. Det vil tage tid, før alle taktikkerne sidder i huset, på de forskellige maps. En spiller som JW, leder endnu efter hans spil. Hans præstationer er endnu for svingende. Rammer Krimz og Brollan ikke deres A-game, så de i knibe. Individuelt har Heroic flere kort, som kan vinde kampen.
 • Alle hos Heroic har aim/skills til, at ramme +25 kills. Alle spillerne har hele pakken til ,at fremvise en klasse kamp. Cadian med hans awp, bliver afgørende. Han er i god form, med to flotte kampe bag sig. Han plejer at vise, hans A-game i disse vigtige kampe.
 • Kigger vi de sidste 6mdr, så viser Heroic bare hvor bred en map pool de har. Positive stats på 5/6 maps. Dust2 er instantban. Heroic kan sagtens spille alle maps. Så der bliver ingen nemme maps for Fnatic.
 • Fire-power delen er der hvor Heroic, skal vinde kampen. Cadian, Niko, Teses og Stavn topniveau, er i toppen på serveren. Deres impact og vilde aim, kan vælte alle hold. Det viste de i løbet af 2020. Deres topniveau er bedre end Fnatic. Så rammer de deres A-game, så vil de svenske drenge tabe.
Oddsmarked

Alle bookies med licens har værdi. 
Licensløse bookies har værdi

#1 - Fnatic har fået flere facetter til deres spil, efter at Jackinho er kommet på holdet. Der er så meget potentiale i ham og ikke mindst holdet nu. Spiller for spiller ser jeg faktisk Fnatic til, at være stærkest på dagen. Krimz som en af de bedste riflers på banen. Det er vel kun Teses og Stavn der kan følge med der. Brollan på zoom/rifler matcher uden tvivl de to danske spillere. Jackinho og JW vil køre dobbelt awp, når økonomen er til det. Det er især noget vi har set på Train. Det har fungere utrolig godt og med fine resultater. Den måde rotationerne ligger hos Fnatic har især imponeret mig. Jw mangler selvtillid, det er klart en ting som Cadian og co. kan udnytte. Cadian har set utrolig sikker ud. Og trods hans alder, så er hans individuelle niveau outstanding. Cadian har alene vundet maps for holdet. Rammer han hans A-game, så kan det blive sjovt. som helhed kommer Heroic med noget specielt og interessant. Rammer alle deres game, så Heroic også bedst.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback