18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Floyd Mayweather - Manny Pacquiao

Infokamp
3. maj 2015 kl. 04:00
Opdateret
19
0
Ekspert hos BetXpert siden juli 2009 med fokus på boksning og MMA.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (19)
Main event i Las Vegas. Titelkamp i weltervægt.

Ventetiden er omsider ovre! De to største boksere i denne generation mødes endelig i ringen. Jeg ser Mayweather som pæn favorit, men alting kan ske. Til de nuværende odds tør jeg ikke anbefale et spil på kampen, men det kan ændre sig.

Det taler for Mayweather:

  • Mayweather er stadig ubesejret. Han er et enigma, som ingen har løst endnu.
  • Mayweather er teknisk set klodens dygtigste bokser. Han er så svær at fange rent og virker umulig at outpointe over tolv runder.
  • Mayweather er den naturligt større mand. Hans rækkevidde kan give Pacquiao problemer.
  • Mayweather har mere speed og mobilitet end nogen, som Pacquiao har mødt i sin karriere.
  • Mayweather har en glimrende lige højre, slaget der har været Pacquiaos kryptonit tidligere.
  • Begge mænd er oppe i alderen, men mange mener, at Pacquaio har mistet mest med årene.

Det taler for Pacquiao:

  • Pacquiao er en formidabel bokser offensivt set. Hvis nogen kan finde Mayweathers kæbe, skal det være ham.
  • Pacquiao er oftest den mindre mand i ringen. Han opvejer dette med sin speed og power.
  • Pacquiao accepterede alle Mayweathers krav. Måske ville han have kampen mest af de to?
  • Mayweather er måske ikke helt så hurtig som tidligere, hvilket kan give Pacquiao muligheder.

Odds

Floyd Mayweather er stor favorit overalt på markedet. Bet365 og Sportingbet giver begge 1,44 på en amerikansk sejr, Unibet giver 1,50, mens Ladbrokes giver 1,53. Min chancevurdering ligger på 65-3-32, så jeg finder ingen værdi på kampen. Hverken Mayweather eller Pacquaio skal dog stige synderligt meget, før jeg sagtens kan forstå, hvis man fristes af et vinderspil…

Bookmakerne forventer, at kampen går fuld tid. Man får højest 1,33 på dette udfald hos Ladbrokes. Jeg er enig i denne vurdering, idet begge mænd oftest har vundet på point de sidste år. Mayweather er en udpræget pointbokser, der kunne være farligere, hvis han forsøgte at gå efter en knockout, når han er ovenpå. Dette har dog ikke været tilfældet. Pacquaio er kendt som en aggressiv kæmper med stor power, men den seneste knockout kom tilbage i 2009. Jeg synes ikke, at han har holdt tilbage i sine seneste kampe, så forklaringen på alle sejrene efter fuld tid er nok bare, at han møder naturligt større mænd end ham selv, som enten kan stå bedre imod eller er kommet for at overleve.

Når dette er sagt, så synes jeg, at en knockout til Mayweather til odds 8,00 er høj. Jeg har forsøgt at spille på lignende varianter i flere af hans kampe uden held, så det kunne være typisk, hvis det sker nu her, hvor jeg ikke tør anbefale spillet. Jeg kan dog ikke helt lade tankerne omkring dette være, så derfor vil jeg nævne det. Statistisk set ligner det et skidt spil. Men Mayweather forvandler ofte sine største kampe til ensidige optrædener, og der har været flere gange, hvor en knockout ikke har været langt fra. Han var rigtig tæt på at slide Mosley og Guerrero op. Det hører med til historien, at begge mænd har glimrende kæber og aldrig var blevet stoppet dengang. Derudover havde Mayweather en træt Cotto hårdt rystet i tolvte runde. Kampene fortæller noget lidt andet end resultaterne alene…

Problemet med spil som dette er, at Mayweather ikke rigtig lader til at have behov for at stoppe sin modstander. Han er helt tilfreds, så længe han vinder. Dette har i flere tilfælde resulteret i at han har coastet i de kampe, hvor han har været foran, bl.a. mod Baldomir, Marquez og Maidana, hvilket har medført kritik frem for større anerkendelse, som han egentligt fortjente. Mayweather virker stadig utilfreds over, at  han blev forbigået til fordel for Pacquaio, da sidste årtis fighter skulle udnævnes. Hans argument er, at han stadig er ubesejret mod sportens største navne, mens Pacquiao bl.a. tabte til Morales. Pacquaio har på intet tidspunkt forbigået Mayweather på pound for pound-listerne, så forklaringen på, at filippineren løb med denne ære er nok den måde, som han vandt sine kampe på.

På denne baggrund kan man sige, at hvis Mayweather på noget tidspunkt skulle være opsat efter en knockout, hvis han på noget tidspunkt kan lukke munden på sine kritikere på én gang, så er det nu! Hvis han stopper Pacquaio så burde det stoppe alle diskussioner om, hvem der er størst. Jeg frygter dog, at han vil være tilfreds med ”blot” at besejre filippineren. Det er dog en uhyre vigtig pointe, at Mayweathers bedste slag, den lige højre, har været Pacquaios kryptonit i flere kampe. Det var sådan han blev fældet af Marquez, og med en gameplan som involverer aktivitet og pres, der kan Pacquaio måske løbe ind i det samme slag igen. Jeg kommer nok til at forsøge spillet selv, men jeg kan rigtig afgøre med mig selv, om der er grund til at anbefale det…

Floyd Mayweather

USA

38 år (24. februar 1977)

47-0, 26 KO

Ortodoks

Højde: 173 cm.

Rækkevidde: 183 cm.

Floyd ”Money” Mayweather er en formidabel bokser med sublim teknik. Han har blændende hand speed og er rigtig bevægelig. Han besidder glimrende reflekser og en god sans for timing. Han er svær at fange rent, og hans kæbe har vist sig at være solid, hvis det endelig er sket. Han er enormt intelligent og møder altid op til kamp i fænomenal kondition.

Mayweather er WBA- og WBC-mester i både weltervægt og letmellemvægt. Han er rangeret som ubestridt mester i begge divisioner og nummer et pound for pound hos The Ring. Han er tidligere mester i tre divisioner fra superfjervægt til letweltervægt. Han har bl.a. besejret Genaro Hernandez, Angel Manfredy, Diego Corrales, Carlos Hernandez, Jesus Chavez, Jose Luis Castillo, DeMarcus Corley, Arturo Gatti, Sharmba Mitchell, Zab Judah, Oscar de la Hoya, Ricky Hatton, Juan Manuel Marquez, Shane Mosley, Victor Ortiz, Miguel Cotto, Robert Guerrero, Saul Alvarez og Marcos Maidana.

Manny Pacquiao

Filippinerne

36 år (17. december 1978)

57-5-2, 38 KO

Southpaw

Højde: 169 cm.

Rækkevidde: 170 cm.

Manny ”Pacman” Pacquiao er en fantastisk bokserpuncher, der har bevaret sin blændende speed og power op gennem divisionerne. Han kombinerer på utrolig vis og har oftest et højt output gennem tolv runder, hvilket gør ham til den bedste offensive fighter i sporten. Selvom han har tre nederlag på knockout, så besidder han en stærk kæbe.

Pacquiao er WBO-mester i weltervægt og er rangeret som nummer et i divisionen og nummer tre pound for pound hos The Ring. Han er tidligere mester i syv øvrige divisioner fra fluevægt til helt op til letmellemvægt, hvilket aldrig er sket i sporten. Han har bl.a. besejret Lehlo Ledwaba, Marco Antonio Barrera, Hector Velasquez, Erik Morales, Oscar Larios, Jorge Solis, Juan Manuel Marquez, David Diaz, Oscar de la Hoya, Ricky Hatton, Miguel Cotto, Joshua Clottey, Antonio Margarito, Shane Mosley, Brandon Rios, Timothy Bradley og Chris Algieri, han har et draw med den samme Marquez, mens han bl.a. har tabt til samme Morales, Bradley og Marquez.

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 29. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Olympiacos - Fiorentina: 2
2,35
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet

Kommentarer

Feedback