18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Feyenoord - Roma: Over 8,5 Hjørnespark

Match center
15. februar 2024 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Europa League
de Kuip    Marian Petrescu
Opdateret
26
1
+1
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både på tv og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, og hvilket betyder jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 62-38%
Betvalue: 106,64%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Det ligner på papiret et åbent opgør mellem disse to mandskaber, og det bør betyde mål, chancer, og hjørnespark. Feyenoord er stærke fysisk og kan lukke ned for romerne, men efter Daniele De Rossi er kommet til virker gæsterne på et andet niveau.
Det taler for
 • Det ligner på papiret et åbent opgør med masser af chancer, mål, hjørnespark, og begge mandskaber har gode offensive spillere som kan udfordre.
 • De to mandskaber er løbet ind i hinanden tre gange på halvanden år, og i samtlige tre opgør har der været Over 8,5 hjørnespark.
 • Feyenoord er rigtig stærke hjemme på De Kuip, og hvor det er blevet til et nederlag i Eredivisie og et nederlag i Champions League mod Atletico Madrid. Romerne har haft store problemer på udebane i denne sæson, og derfor har hjemmeholdet også gode muligheder for et godt resultat i dette opgør.
 • Hjemmeholdet har scoret 55 mål i 21 opgør i Eredivisie og kendt for deres offensive spillestil. Feyenoord har i topscorer Santiago Gimenez i angrebet, og både Paixao og Stengs på kanterne spillere som kan udfordre gæsternes defensiv på både dødbolde, og ikke mindst på hurtige omstillinger.
 • Roma er blevet bedre spillende efter Jose Mourinho blev fyret og Daniele De Rossi er kommet til. Romerne har i Lukaku og Dybala to stærke offensive spiller, og hjemmeholdet må med stor sandsynlighed undvære den normale første keeper Bijlow og østrigske Trauner i midterforsvaret, og noget man skal prøve, at udnytte i dette opgør da det svækker hjemmeholdet.
 • Feyenoord skal have en sejr i dette opgør hvis de skal spille sig videre over to opgør, man besejrede romerne sidste år i april i Rotterdam.
 • Gæsterne tabte 2-4 hjemme til Inter i weekenden i Rom, men hvor man især i den første time udfordrede milaneserne ganske godt. Et bevis på, at på dagen kan romerne spille op mod selv de bedre mandskaber, og det må have givet selvtillid inden dette opgør.
 • Begge mandskaber kan til torsdagens opgør stille i noget som ligner tæt på stærkeste opstilling.
Hold øje med
 • Feyenoord rykkede bysbørnene fra Lazio fra hinanden tlbage i oktober i Rotterdam, både spillemæssigt og ikke mindst på fysikken, så er romerne advaret.
 • Roma har besejret hjemmeholdet i tre af de seneste fire indbyrdes opgør, og blandt andet i Conference League finalen for halvanden år siden.
 • Kan Roma kom fra Holland med et smalt nederlag eller en uafgjort vil de være fint tilfreds, og bør have lært af hvordan de især blev straffet i anden halvleg i weekenden.
 • Feyenoord bliver normalt kun udfordret mod PSV, Ajax, Twente, og AZ i den hjemlige liga, og her skal man op imod en modstander som godt kan udfordre dem både tempomæssigt og fysisk.
 • Romerne har ikke imponeret på udebane i denne sæson, og især i Serie A, og hvor man er løbet ind i seks nederlag.
Oddsmarked

Unibet er i odds 1,72 på Over 8,5 hjørnespark i torsdagens opgør i Rotterdam.

Feyenoords forventede startopstilling: 4-2-3-1: Wellenreuther- Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Hartman- Wieffer, Zeroouki- Jahanbakhsh Stengs, Paixao- Ueda. 

Romas forventede startopstilling: 4-3-3: Svilar- Karsdorp, Mancini, Llorente, Spinazzola- Bove, Paredes, Pellegrini- Dybala- Lukaku, El Shaarawy.

Trupnyt: Justin Bijlow(fast) i målet har siddet ude de seneste to opgør, og er med stor sandsynlighed ude til dette opgør, Trauner(fast) i midterforsvaret er skadet,Van Den Belt(reserve) og Zechiel(reserve) begge på midtbanen er ligeledes ude, og til sidst er Timber forsat ude efter han fik hjernerystelse.

Romerne kommer til Holland i en ganske fin startopstilling, og kun Cristante(fast) på midtbanen er tvivlsom, danske Rasmus Kristensen og Huijsen begge i defensiven er ikke med pga de ikke er med på Uefa listen.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, feyenoord.com, telegraaf.nl, sportmediaset.mediaset.it, asroma.com, sportface.it

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Mandag 4. Marts 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
19:00 FC Nordsjælland - Silkeborg IF: Begge hold scorer: Ja
1,72
Placer Bet
Fredag 8. Marts 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Simon Kvamm eller Cristian vinder: Simon Kvamm eller Cristian vinder X Factor 2024
1,42
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
Lørdag 11. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision vinder/placering top 4: Island
27,00
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Ita, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
Mandag 1. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:00 Republikansk Vicepræsidentkandidat: Kristi Noem
9,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback