18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Midtjylland - Young Boys: Young Boys går videre

Match center
16. september 2020 kl. 20:30 - Fodbold, Europa - Champions League
MCH Arena    Georgi Kabakov
16. sep. 2020 kl. 02:44 16/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Chance: 60%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Bet365 Spil nu hos Bet365
FC Midtjylland er ikke uden chancer mod Young Boys, men schweizerne virker bare en kende stærkere trupmæssigt.
Det taler for
  • Young Boys har langt større europæisk rutine end FCM, med fire gruppespil de seneste fire sæsoner i bagagen
  • Young Boys har i Jean-Pierre Nsame en mand med mål i støvlerne. FCM har omvendt stadig store spørgsmålstegn ved deres topangriber Sory Kaba
  • Young Boys' spillertrup holder generelt et højere niveau end FCM's. Holdet er spillet sammen og der er kun mistet én starter fra sidste sæsons guldhold.
  • Der er hos FCM tvivl om Frank Onyeka, der i sidste uge mistede sin far. Han trænede tirsdag, men spørgsmålet er, hvor meget tabet påvirker ham.
Hold øje med
  • FCM har i Jesper Hansen, Erik Sviatchenko og Alexander Scholz en defensiv gerne af meget høj standard
  • FCM har hjemmebanefordelen i kampen, og opgøret afvikles kun over en enkelt kamp. Der er dog IKKE tilskuere på stadion til opgøret
  • Young Boys er endnu ikke i gang med den schweiziske liga, men har dog spillet CL-kval og pokal inden for de seneste uger.
Oddsmarked

Oddsmarkedet er generelt meget enige om de 1,75-1,80 på Young Boys-avancement. Oddset på schweizerne er dog for nedadgående flere steder.

Rundt om kampen
FC Midtjylland leverede en god kamp i Champions League-kvalens anden runde, da man slog Ludogorets med 1-0. Her viste man noget af den europæiske kynisme, Ulvene til tider har manglet, og den bliver der til fulde brug for igen, når det onsdag aften gælder Young Boys.

Schweizerne vandt uden de store problemer 3-1 over KI Klaksvik i anden runde. De er handicappet en smule af, af den hjemlige liga endnu ikke er i gang, men det kommer den i den kommende weekend, så Young Boys-spillerne bør være oppe i fulde omdrejninger fysisk - så er det kun kampformen, der mangler, men i træningskampen mod Lausanne for en uge siden viste man tænder og vandt 5-2.

FCM’s åbning på Superligaen mod SønderjyskE var sløj. Sønderjyderne spillede Brian Priskes mandskab helt rigtigt, og vandt egentlig ikke ufortjent med 2-0. Mange FCM-spillere havde problemer i kampen, ikke mindst førsteangriber Sory Kaba, der nok en gang skuffede fælt spillemæssigt.

I kampen så vi Pione Sisto få comeback med 22 minutter på banen, ligesom Evander, der har haft skadesproblemer, fik en halv halvleg, men ingen de to esser kan forvente oppe i fulde omdrejninger itl denne kamp. Så er spørgsmålet blot, om de bringes fra start alligevel, eller Priske vil have dem som esser fra bænken.

Young Boys har et ekstremt stærkt mandskab, som har formået at tage troen fra Basel i Schweiz. De kommer med tre mesterskaber på stribe, og har derfra stor europæisk rutine. De har fire sæsoner i træk været i europæiske gruppespil, heraf Champions League en enkelt gang, så der er hår på brystet på spillerne.

Som FCM er Young Boys en sælgende klub, når de lidt større europæiske klubber banker på, og man har da også solgt et par af sidste sæsons profiler denne sommer. Højrebacken Jordan Lotomba er røget til Nice for omkring 45 millioner kroner, mens angriberen Rober Assale er solgt til Dijon for 30 millioner kroner.

Man har som erstatning for Lotomba købt Silvan Hefti i St. Gallen for omkring 9 millioner kroer, mens man på venstre back har oprustet med Amiens’ Jordan Lefort, der har kostet 7,5 millioner kroner.

Vigtigst i det hele er det dog, at man har formået at holde på stjernen Jean-Pierre Nsame, der totalt brændte den schweiziske liga af i sidste sæson. Den 27-årige angriber scorede vanvittige 32 mål i 32 kampe i sidste sæson, og han scorede da også mod Klaksvik for et par uger siden.

Det er faktisk anden gang, holdene tørner sammen i europæisk sammenhæng. Det skete også i EL-playoff’en i 2012, hvor Young Boys overbevisende vandt 3-0 i Herning, mens FCM sidenhen vandt 2-0 i Schweiz. I begge kampe dengang var der en udvisning.

Trupnyt
FCM har ikke offentliggjort deres trup til kampen, og det helt store spørgsmålstegn er, om Frank Onyeka er med. Han mistede for nylig sin far, hvilket betød at han var ude mod SønderjyskE, og er han også ude her, er det et gigantisk afbræk for Ulvene. Onyeka er en af holdkortets vigtigste spillere, også fordi FCM ikke har midtbaneerstatninger af nær samme kvalitet.

Onyeka trænede dog med FCM på MCH Arena tirsdag.

Young Boys er fortsat uden Sandro Lauper, som tidligere var en stor profil, men som sad ude i hele sidste sæson med en korsbåndsskade. Midtbanereserven Esteban Petignat er ligeledes ude med en skade.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback