18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Midtjylland - SoenderjyskE: Under 3,0 Mål

Match center
2. marts 2020 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
MCH Arena    Jørgen Burchardt
2. mar. 2020 kl. 12:27 (Opdateret 2. mar. 2020 kl. 20:53) 02/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (over-præcis-under): 25-35-40%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,63
Rigtig/forkert: 3-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
FCM har i 22 Superligakampe blot haft mere end tre mål i deres kampe to gange. Jeg går efter endnu en lavtscorende kamp for mesterskabsfavoritterne mod SønderjyskE
Det taler for
  • FCM har 11 gange i 22 kampe holdet målet rent
  • SønderjyskE er seks gange gået fra banen uden at score - bl.a. hjemme mod FCM i efteråret
  • FCM viser en imponerende kynisme, og har en af ligaens dygtigste keepere i Jesper Hansen
  • Blot to gange i 22 kampe har der været over tre mål i FCM-kampe
Hold øje med
  • SønderjyskE er uden Albæk, Gartenmann og Banggaard
  • FCM har kapaciteten til at score mange mål med deres potente offensiv
  • SønderjyskE har i Anders K. Jacobsen fået en ægte målscorer
Oddsmarked

Markedet på over/under 2,5 mål er i klar overvægt mod over, med 1,65 som bedst hos ComeOn. Nordicbet har 2,27 på under, hvilket måske også er et spil værd.

Jeg går dog på over/under 3,0 asian, så pengene er tilbage ved tre mål

FC Midtjylland har et solidt forspring i Superligaen, hvor der efter søndagens FCK-sejr er seks point med til Løverne. Den afstand kan øges med 50 % i aften, når gode gamle Guld-Glen og SønderjyskE kommer på besøg på MCH Arena.

FCM er startet foråret på solid vis resultatmæssigt, da både Lyngby og Hobro er blevet slået 2-0. Sejren over Lyngby er der ikke en finger, at sætte på, men sejren over Hobro var alt andet end overbevisende, og Hobro burde faktisk have scoret mindst et par kasser i den kamp.

Ulvene viste omvendt stor kynisme i den kamp, og vintertilgangene Anders Dreyer og Ronnie Schwartz gjorde det, de er hentet for, nemlig scorede. Dreyer står dermed med to mål i to kampe, og spillemæssigt ligner han også en stor gevinst for midtjyderne.

Til denne kamp har FCM Sory Keba tilbage fra en skade, men den dyre angriber får næppe mere end en bænkplads. Her kan man til gengæld ikke finde Mikael Andersson, der er ude med en skade.

SønderjyskE tabte senest 2-1 i Farum, efter at man ellers var oppe med 1-0. Efter føringen kom Haderslev-mandskabet imidlertid til at stå alt for dybt i banen, og det tillod FCN at spille deres spil, og til syvende og sidst gav det også sejren.

SønderjyskE spiller en fin gang fodbold, og har fået godt gang i vinterindkøbet Anders K. Jacobsen, mens tilbagevendte Pierre Kanstrup i dag kan få comeback. Til gengæld er den stærke trio Stefan Gartenmann, Patrick Banggaard og Mads Albæk ude, og det svækker både defensiven og balancen på holdet.

De to hold spiller ofte tætte kampe, og tager man de seneste fem indbyrdes opgør, har der kun én gang været to måls forskel, nemlig da FCM i efteråret vandt 2-0 i Haderslev. Ellers byder kampene på to gange 2-1, én 1-0’er og en målløs kamp.

FCM sprudler ikke, men de er solide, og har ligaens klart bedste defensiv med 11 clean sheets i 22 kampe, samt blot 13 mål lukket ind. SønderjyskE har blot scoret 28 gange i 22 kampe, og er seks gange gået målløse fra banen.

FCM’s kynisme, og SønderjyskE’s trods alt begrænsede offensive arsenal, gør, at jeg ser fin værdi i, at der scores få mål her. Jeg går i asian under 3,0, så pengene betales tilbage, hvis der scores præcis tre mål.

Kun to gange i sæsonen, er der scoret mere end tre mål i en FCM-kamp, mens Ulvene otte gange har ramt præcis tre mål i deres kampe.

Trupnyt
FCM er uden skadede Mikael Andersson, mens Marc Dal Hende er udeladt af truppen. Sory Keba er tilbage efter en skade.

SønderjyskE har Pierre Kanstrup klar til comeback, mens Steffen Gartenmann er i karantæne. Mads Albæk og Patrick Banggard, begge ex-FCM, er ude med skader.

Kilder

fcm.dk, soenderjyske.dk, superstats.dk, jv.dk, aoh.dk

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback