18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Midtjylland - SoenderjyskE: FCM vinder til 0

Match center
4. februar 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
MCH Arena    Peter Kjærsgaard-Andersen
1. feb. 2021 kl. 13:23 (Opdateret 4. feb. 2021 kl. 18:47) 01/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (7)

FCM har i denne forårspremiere besøg af SønderjyskE, som kommer uden deres topscorer, og midtbanestyrmand. Det synes jeg ligner en FCM sejr i sikker stil.

Chance: 44%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Haji Wright er ude i dette opgør, og han har været fyr og flamme i første halvdel af sæsonen med 7 mål i 12 kampe, og i træningskampene har han lavet 3 på 3, han vil blive savnet, og hans fravær gør FCM's arbejde noget nemmere
 • Hvad gør SønderjyskE uden Bah, det synes jeg er et stort spørgsmålstegn, han har været en kæmpe profil for dem, og har scoret 4 mål og lavet 3 assists i 12 kampe?
 • FCM har en voldsom forsvars duo i Scholz og Sviatchenko, de to har været umådeligt godt spillende i de sidste mange sæsoner, og er utroligt svære at komme forbi.
 • FCM har vundet 4 af de 8 sejr i denne superligasæson til 0, og kigger vi på deres træningskampe, har de også her vist gode defensive takter med 1 indkasseret mål i 4 kampe. - (alle træningskampene er blevet til sejr med 2 mål).
 • SønderjyskE har også Victor Ekani ude med karantæne, og han er en super god balance spiller, som kommer til at være savnet hos gæsterne.
Hold øje med
 • Den første kamp i forårssæsonen kan sagtens blive meget taktisk, og hvis FCM ikke går ind og tager styringen i dette opgør, kan det sagtens blive en målfattig forestilling, hvor X'et kunne blive det SønderjyskE ville klamre sig til.
 • SønderjyskE vandt deres seneste indbyrdes opgør, og var i det opgør, taktisk klogere end FCM, hvor e var dødsensfarlige i omstillingerne. Omstillingerne er generelt der hvor SønderjyskE kan slå til mod FCM, men de har ikke samme fart i dette opgør, som de havde i deres seneste indbyrdes møde.
 • SønderjyskE har en ny mand i truppen i Bård Finn, hvad kan han, og hvordan står han ift. FCM's midterforsvar. Han er en lille type, og kunne godt være en type som ville være irriterende, for de to FCM CB'er som er bedre i de fysiske dueller end i løbe duellerne.
Oddsmarked

Oddset på denne variant ligger på de 2.20ish de fleste steder jeg har kigget. 

1-tallet er nede i de 1.35 de fleste steder, og det lagt sammen med SønderjyskE's mange offensive spørgsmålstegn har gjor, at jeg kombinere den med et clean sheet til FCM.

FCM med -1,5 står i 2,15 hvilket også kunne være interessant at kigge på. 

Holdene:

FCM startede sådan her i deres testkamp d.28 jan. mod Silkeborg, og de spillede så igen d.29 mod Esbjerg, i en totalt anderledes start 11'er. Jeg tror vi kan bruge truppen mod Silkeborg, som indikator for hvordan de stiller mod SønderjyskE, og herunder er den:

Jesper Hansen, Dion Cools, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Paulinho, Jens-Lys Cajuste, Frank Onyeka, Anders Dreyer, Evander, Pione Sisto, Luca Pfeiffer.

SønderjyskE har spillet med mange forskellige start 11-er jeg har taget en jeg tror kommer til at ligne den de står imod FCM, og det var da de spillede Silkeborg og vandt 2-5

Lawrence Thomas – Patrick Banggaard, Stefan Gartenmann, Philipp Schmiedl – Jeppe Simonsen, Victor Mpindi, Rasmus Vinderslev, Roni Arabaci – Emil Frederiksen, Haji Wright, Anders K. Jacobsen

Jeg kunne godt forestille mig at Bård Finne startede istedet for Wright. Den nyinkøbte angriber scorede i opgøret mod Silkeborg.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback