18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Midtjylland - Atalanta: 2

Match center
21. oktober 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
MCH Arena    Artur Soares Dias
5. okt. 2020 kl. 09:30 (Opdateret 21. okt. 2020 kl. 22:50) 05/10
1294
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 15-20-65%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert: 0-4
Unibet Spil nu hos Unibet
Atalanta ser uhyggelig stærke ud i øjeblikket og gjorde en rigtig god figur senest i CL. Ulvene har alt og vinde og intet at tabe, og italienerne kan måske undervurdere dem, men vil gæsterne videre fra gruppen så skal dette opgør vindes.
Det taler for
 • Atalanta ser uhyggelig ud igen i denne sæson i det offensive og har startet sæsonen med ni point i de første tre spillerunder, og har allerede scoret tretten mål.
 • Hurtigt og offensivt fodbold er italienernes kendetegn, og mandskabet bør være et niveau over Ulvene, og da Liverpool sandsynligvis tager førstepladsen så er netop dette opgør et af dem som skal give Atalanta de tre point.
 • FC Midtjylland har ingen erfaring i Champions League, og nerverne kan spille ind samt usikkerhed for ikke at fejle over hele banen.
 • Gæsterne har med at sætte sig på opgørene fra start i Serie A, og er utrolig stærke både på midtbanen og i angrebet med Zapata, Gomez og Muriel, og man bør have gode muligheder for at skabe godt med chancer og ikke mindst at kunne overmatche hjemmeholdet især på fysikken.
 • Hjemmeholdet så skidt ud defensivt senest mod Horsens, hvor det kun blev til et 2-2 resultat, og det kan ikke undgå at give en smule panderynker inden Atalanta opgøret.
 • Atalanta kommer til Danmark i noget som ligner stærkeste opstilling, samtidigt med at man har en bred bænk med masser af kvalitet og som bestemt også taler til gæsternes fordel.
 • Italienerne har ikke tabt på udebane i de seneste tolv opgør man har spillet, og vandt 1-4 i den seneste udekamp mod Lazio.
 • Defensivt kan Atalanta lukke ned for både Kaba, Mabil og Sisto, hvilket man så i den seneste udekamp i Rom mod Lazio, hvor farlige Immobile blev lukket fuldstændig ned.
Hold øje med
 • FC Midtjylland vil sandsynligvis stå meget defensivt og kompakt, og prøve at lukke ned for et Atalanta mandskab som med stor sandsynlighed vil have overtaget i opgøret.
 • Atalanta startede ud med at få en lussing på 4-0 i Zagreb sidste år i Champions League, og har skuffet før i Europa League ved at ryge ud til FC København.
 • Man skal bestemt ikke udelukke at gæsterne ikke regner danskerne for ret meget, men det vil være dumt da Ulvene har vist i den indledende kval-runde opgør at de bestemt godt kan være med, og spillede rigtig godt i det seneste europæiske opgør hjemme mod Slavia Prag.
 • Midtjderne har vundet de seneste fem hjemmekampe på MCH Arena, og er normalt meget stærke hjemme i Herning.
 • FC Midtjylland har været mere sprudlende i de europæiske opgør end i den hjemlige liga.
Oddsmarked

Unibet er i odds 1,65 og samme odds kan  man finde hos LeoVegas og 888 sport, jeg kunne godt forstille mig at oddset muligvis vil falde en del op til kickoff om små to uger.

FC MIDTJYLLAND: Så lykkes det for midtjyderne at komme med i det fine selskab i Europa, og efter at have slået Ludogorets, Young Boys og Slavia Prag ud kan man godt sige at det er mere end fortjent at det står på Champions League i efteråret, men man er kommet i en utrolig svær og ikke mindst vanskelig pulje.

Liverpool, Ajax og Atalanta ligner seks utrolig svære opgør for midtjyderne, men bolden er rund og alt kan ske, men umiddelbart er det tredjepladsen som man nok skal gå efter og så skal man stadigvæk spille op til det bedste og ikke mindst have heldet på sin side.

FC Midtjylland starter ud hjemme mod Atalanta og italienerne har været utrolig stabile i de seneste to sæsoner i Serie A hvor det er blevet til Top 4, og man var mere end tæt på at slå PSG ud i foråret i Champions League, og allerede har vundet de første tre opgør i den hjemlige liga, og deres offensive spillestil og ikke mindst det tryg som de sætter over hele banen kan give hjemmeholdet store problemer.

Brian Priske og co har gjort det bedre i Europa end i Superligaen indtil videre, og jeg tror det ganske enkelt har været fordi man har haft fuldt fokus på at spille sig i Champions League, hvilket man også  har set ved at man har lavet en del rotation både mod Lyngby og Randers, men alligevel har vundet, og hjemme på MCH Arena er man normalt stærke.

Det ligner en utrolig vanskelig opgave for midtjyderne mod et formstærkt italiensk mandskab, og hvor man med stor sandsynlighed kommer til at jagte bolden meget, og ikke mindst skal have fokus på at forsvare sig, men man skal ikke udelukke at Atalanta undervurdere midtjyderne, og med gæsternes noget offensive spillestil så kan hjemmeholdet bestemt give problemer på omstillingerne, men skal det blive til point i dette opgør kræver det en stor præstation fra hjemmeholdet, og en bedre indsats end man så senest i Horsens.

FC Midtjyllands forventede startopstilling: 4-3-3: Hansen-Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho- Cajuste- Onyeka, Evander - Mabil, Kaba, Sisto.

Trupnyt: Midtjyderne kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

ATALANTA: Bergamo-klubben har spillet sig i Champions League for anden sæson i træk og efter en skidt start i sidste sæson i det europæiske lykkes det alligevel at spille sig videre fra gruppespillet, og med en lille smule mere erfaring så havde man slået franske PSG ud i kvartfinalen, og de gode takter man havde i sidste sæson forsætter også indtil videre i denne sæson med tre sejre i de første tre spillerunder i den italienske Serie A.

På udebane har man ikke tabt i de seneste tolv opgør man har spillet, man har beholdt mere eller mindre samme mandskab fra sidste sæson, og kun Castagne er væk som blev solgt til Leicester, og man har forstærket sig med russiske Miranchuk fra Lokomotiv Moskva, og yderligere er hollandske Lammers kommet til fra PSV.

Atalanta er favoritter i Herning og det tyder på at Liverpool med stor sandsynlighed løber med førstepladsen i puljen, og det betyder at man kommer til at kæmpe med Ajax om andenpladsen og begge opgør mod midtjyderne helst skal give seks point, da netop de opgør kan blive utrolig vigtige for videre avancement fra puljen,

Italienerne er på et andet niveau end midtjyderne, og deres offensive spillestil og ikke mindst med deres hurtige boldomgang bør de give danskerne store problemer, samt at man har mere erfaring i Europa end hjemmeholdet.

Offensivt så man skræmmende ud i sidste sæson og det ser ud til at forsætte i denne sæson, da man i de første tre opgør i Serie A allerede har scoret tretten mål, og hvor man blandt andet har besejret Lazio i Rom med 1-4, og generelt er det svært for et hvilket som helst mandskab at holde Zapata, Muriel og Gomez fra fadet, og det kommer midtjyderne med stor sandsynlighed også til at mærke, men også tempomæssigt hvor man bør kunne skrue op for tempoet.

Træner Gasperini kommer med stor sandsynlighed ikke til at ændre det store i startopstillingen i forhold til de første tre opgør i Serie A, og man skal have en bedre start i år i Champions League i denne sæson i forhold til sidste sæson, hvor man startede ud med at tabe 4-0 i Zagreb, og hvor man derefter skulle jagte andenpladsen i de resterende fem opgør.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Sportiello- Toloi, Palomino, Djimsiti- Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens- Gomez- Zapata, Muriel.

Trupnyt: Atalanta kommer tll Herning i stærkeste opstilling.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, bold.dk, fcm.dk, corrierdellosport.it, atalanta.it, tuttomercatoweb.com

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback