18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Midtjylland - AGF: 1

Match center
7. marts 2021 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
MCH Arena    Peter Kjærsgaard-Andersen
6. mar. 2021 kl. 11:24 (Opdateret 7. mar. 2021 kl. 17:53) 06/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)
Chance (1-X-2): 51-25-24%
Betvalue: 102,51%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 0-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

De individuelle dueller bliver kampafgørende, og jeg tror FCM kan komme til, at profitere på de intense kampe fra Champions League. Selvom FCM med den lidt længere vinterferie end de andre hold ikke helt spillemæssigt er i deres topform. Ligesom FCMs spillestil har haft vanskelige kår under de nuværende vinterbaner, men det lysner vejr bliver bedre, og banerne bliver bedre. FCM er formæssigt på vej frem. Banen bliver bedre, men der er vigtige folk i karantæne bl.a. Paulinho og Isaksen. 

FCM har nogle individuelle kvaliteter, som kan trække marginalerne over på deres side, selv når de ikke spiller godt. Forventer de individuelle kvaliteter bliver kampafgørende i dette match up med masser intensitet og dueller på banen. 

Duellen mellem bl.a. Kaba og Juelsgaard forventer jeg godt, kan blive kampafgørende til FCMs fordel. Mens duellen mellem bl.a.  Ailton og Gift Links modsat kan blive kampeafgørende for AGF. 

Forventer FCM bryder forbandelsen og vinder over AGF, som de ikke har vundet over på hjemmebane siden år 2017... det bliver en vild kamp. Vi må håbe vi slipper for en VAR afgørelse med Røde kort og straffespark, som efterhånden har haft noget indflydelse på de to holds resultater, som møder hinanden i dette match up. 

For

FCM har en større kvalitet hos de individuelle spiller end AGF, mens AGF kollektivt dog fungere bedre som et hold end FCM. 

AGF kan været meget overtændt med turbulens i de sidste kampe bl.a. med straffespark efter dommerfløjt i en kamp mod FCK, som AGF burde have vundet. Oveni får de sendt Sanneh ud med rødt kort mod FCN efter kun 6 min., som ellers stod virkelig godt til en AGF sejr præmatch. 

Oveni den sportslige turbulens, så er der krænkelsessagen mod Haysen, som skulle være tiltrådt som sportschef. Der må være en del frustrationer inden lokal derbyet, som i forvejen bliver MEGET intens. Det er i hvertfald min forventning. 

En af de kampafgørende nøgler i dette match bliver, hvem som bedst kan håndtere denne intensivitet, som FCM muligvis kan trække med ind fra deres Champions League kampe. Jeg tror FCM her er i stand til at steppe op, og trække noget af den erfaring med ind i dette match up. Det bliver en vild kamp. Den bliver voldsom, vil David Nielsen nok sige med sine dybe stemme. Hvor der vil være hårdhed i de individuelle dueller. 

Før FCM får succes, så skal de lykkede med, at få fat i spillet med bolden. Kaba bliver en vigtig spiller her, som med sin store fysik forventes, at ligge sig tæt op af en Juelsgaard ( Hausner ved siden af). Fordi Juelsgaard er godt nok en fremragende spiller teknisk, men fysisk forventer jeg, han taber duellen mod Kaba - som er FCMs spilstation i det opbyggende spil. Kaba har klart forbedret sig på sine relationer med sine medspiller, og dermed blevet mere målfarlig. Han laver samtidig en del assist Han har Dreyer og Sisto omkring sig. 

AGF kan ikke bare stå dybt og vente hele tiden. Fordi, hvis de giver Scholz for meget tid på bolden til, at fører bolden frem, og slå sine giftige server til, fx Kaba, Dreyer i dybden i feltet eller Sisto på kanten. Så får AGF problemer. Så AGF kommer til at gå op på Scholz til tider, som vil åbne nogle rum til FCM Central til, fx Evander/ Cajuste.

FCM står almindeligvis bedst til top 6 hold, som de ikke har tabt til i denne sæson. Mens deres besvær oftest er bundhold, som vil være tilfredse med uafgjort eller en heldig kontra. Selvom AGF vil skifte mellem lavt defensiv og højt pres offensivt. Så kommer AGF til Herning efter 3 point. 

Imod 

Brian Priskes FCM har haft det meget svært mod AGF og David Nielsen. Faktisk har det været en klar tendens historisk, at FCM har haft stor besvær mod netop AGF. Derfor vanvittigt da markedet åbnede i 4,30 på AGF og 2,00 på X2. Nåede bare ikke at reagere på dette. 

AGF vil formentlig gøre lidt som mod FCK, hvor de vil stille sig dybere i deres defensive organisation, og til tider stille sig op i et højt pres på FCM. Jeg går ud fra David Nielsen har gennemset Niels Frederiksens geniale taktik mod FCM, som ramte Midtjylland virkelig hårdt indtil Brian Priske fik bedre styr på FCM i 2.halvleg. Lyngby brugt noget af den samme taktik, da de vandt 2-0 hjemme sidst mod de danske mester fra Herning - dog 10 mod 11 i 2.halvleg. Denne vekslen mellem noget ala SønderjyskE og FC. Nordsjælland det er noget, som rammer FCM på deres svaghed i forhold til restforsvar og nogle spiller med lidt frie roller i FCM offensivt, men så mangler de defensivt, hvis spillet vendes hurtigt. Det er noget AGF har været gode til med hurtig kontra. 

FCM er helt klart svækket uden Paulinho, som er en klassespiller. Han er vel en af de bedste baks i den danske liga. Meget giftig i sit indlægsspil og løb i den offensive del. Han er i karantæne. Det betyder, at Ailton som ikke er rigtig indspillet skal spille, men da FCM får Cools tilbage fra Karantæne mod Lyngby, så kommer Scholz ikke til at spille bak, men rykker tilbage til sin plads, som stopper ved siden af Erik Sviaetchenko. 

Ailton forventer jeg ikke kommer så højt, som Paulinho på banen da det vil være for risikabelt med en spiller, som ikke helt kan forventes, at have relationerne på plads. Han kommer i duel med Gift Links, som er en meget farlig dybdeløber med udmærket teknik. Spørgsmålet er, om Ailton kommer ud af den duel uden, at Onyeka for ofte skal ud og hjælpe ham, som vil åbne muligheder centralt for AGF. 

Patrick Mortensen er godt nok ligesom Kaba alene med to centrale midtstopper. Patrick Mortesen er på vej tilbage med større målfarlighed. Det samme er Kaba. Men hvis det lykkedes Patrick Mortensen, at tiltrække Erik og Scholz ind centralt omkring ham. Så kommer det til at åbne op for AGFs giftige kanter: Gift Links og Thorsteinsson. Det kan blive et problem, hvis FCM hopper på den taktik. 

FCM er svækket uden Isaksen. Hans hurtighed, teknik og målfarlighed ville helt sikker kunne have ramt AGF. Nogle af de steder, hvor det kan gøre ondt bl.a. nu hvor Sanneh ligsom Isaksen er i karantæne. Sanneh havde været god for AGF fysisk mod Kaba, men nu bliver det formentlig i stedet Juelsgaard. 

Hvis AGF får deres prespil og omstillinger til at fungere, så får FCM problemer. Så taber de kampen mod AGF. FCM vil gerne være på bolden, som åbner kontra ved boldtab, og AGF vil være meget afstemt i forhold til, hvad de gør, når de har bolden. 

AGF har været gode til, at ligge og lurer på de momenter i kampen, hvor de skal sætte kniven ind. Hvor modstanderne er ukoncentreret i få sekunder eller begår en fejl i det opbyggende spil, så de hurtig kan snuppe bolden og bryde igennem kæden evt. skabe overtalssituationer med 2 mod 1. 

Hausner kan muligvis udover at støtte sin makker Juelsgaard, som jeg forventer taber nogle dueller til Kaba. Få en rolle i, at tage sig af at sweepe de serve som kommer fra, fx Scholz ind i feltet højt til Kaba og fladt dybt til Dreyer.

FCM har ikke vundet hjemme mod AGF siden år 2017. 

Andet

Kantæne FCM: Gustav Isaksen, Nicolas Madsen og Paulinho. 

Karantæne AGF: Bubarcarr Sanneh. 

Skader FCM: Brumado, O.Olsen, J.Andersson, M. Andersen. 

Skader AGF: Amini, Duncan, Tengstedt, Backman, Tingager. 

Følgende 3 strafpoint svarende til et kort i kampen fra karantæne: 

FCM: Onyeka og Cajuste

AGF: Højer, Patrick Olsen, B. Hvidt og Jesper Juelsgaard. 

Næste 2 kampe i grundspillet: 

FCM: FCK og Vejle. 

AGF: RFC og BiF. 

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback