Annonce

Krasnodar - Lyngby: (AH: +1,5) 2

Match center
27. juli 2017 kl. 19:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Krasnodar Stadium    Christos Nikolaides
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 40-20-40%
Betvalue: 108,60%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

Lyngby kom meget flot fra land i denne EL kval hvor man fik 2 sejre over stærke Bratislava. Denne gang venter et hold der har massive skadesproblemer på det offensive plan, hvilket kan gøre, at Lyngby med en solid defensiv kan dræne kampen for alt energi og køre en 0-0 hjem eller et smalt nederlag. Spørgsmålet er dog om Lyngby er i stand til det, da de også selv har problemet defensivt i forhold til skader, da de mangler de rutinerede Sørensen og Tauber, hvilket gør, at oddset er så lavt på hjemmesejren. Dette tror jeg til gengæld er fidusen i dette spil, fordi hjemmeholdet har købt stærkt ind i sommerpausen og ønsker at være helt fremme i den russiske liga, hvilket har skabt en stor forventning til denne kamp, at et ukendt hold som lyngby, bør man kunne vinde meget stort over, især når de har skader på det defensive plan. Dette har i mine øjne gjort at kampen ses som en sikker sejr hos rigtig mange, og hvis der er noget bookmakerne elsker, så er det disse massive public bets, hvor sejren er så sikker, at man kan sætte ekstremt lave odds på hjemmeholdet og folk vil alligevel spille på den. Det er her jeg ser vores muligheder for at finde værdi i denne kamp, fordi vi leder ikke efter hvem der vinder kampen, vi leder efter værdi. Og værdien, med så ekstremt lavt odds på hjemmeholdet 1.35, kan kun ligge på asian +1.5, da det også skal give os en fornuftig sandsynlighed for at vi rent faktisk vinder vores spil.

Skader og karantæner:

Udeholdet har som sagt Sørensen og Tauber ude men mangler også Jeppe Kjær i angrebet. Dette gør, at jeg ikke kan se, hvordan Lyngby skal satse offensivt i denne kamp, og derfor er eneste mulighed for at få point hårdt brutalt defensivt spil, der skal smadre alt hurtighed ud af hjemmeholdets dyre spillere. Det bør ikke blive en køn kamp at se på, men hvis Lyngby med David Nielsen i spidsen virkelig ønsker det her, så gælder alle kneb, og her indgår gerne gule kort spredt ud over alle spillerne for at sætte tempoet ud af kampen, fordi når først maskinen kører hos hjemmeholdet så kører det meget velfungerende, og for vores spil, håber vi på, at den først kommer i gang meget sent i kampen, så vi kun nøjes med det ene mål til fordel for hjemmeholdet.

Hjemmeholdet mangler offensive brikker i form af især Laborde og Smolov. Fraværet af Laborde gør at de ikke vil være i stand til at bruge kanterne så meget som de vil og må gå direkte på Lyngby spillerne, hvilket skaber dette hårde 1-1 fight der gør, at Lyngby kan sætte en betonstærk mur op foran hjemmeholdet som de kan blive ved og ved med at banke hovedet ind i pga mangel på kreativitet hvilket skyldes det massive fraværd hos deres hold af kreatører. Jeg giver derfor fine chancer til udeholdet for at smide sand i maskineriet hos hjemmeholdet og tror på at Lyngby kan udrette endnu en sensation til de danske hold over to kampe.

Hjemmeholdet mangler som sagt en række spillere, de konkrete spillere er:

Mamaev, Laborde, Kritsyik, Strandberg, Podberezkin, Gasinkij, Smolov og den georgiske Orkiashvili. Dette er en meget tung fraværdsliste, og selvom hjemmeholdet har mange andre strenge at spille på da pengekassen bare aldrig bliver tom i den klub, så er de spillere der skal spille sammen i i denne kamp ikke et helt sammenspillet hold, hvilket gør, at de skal bruge tid på at finde hinanden, inden vi for alvor begynder at se resultater i offensiven, og det er her Lyngbys styrke er, at bruge tiden til deres egen fordel og holde ud til sidste slutfløjt.

Kilder:

Holdnyt.dk

X
X
X
X
  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback