18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC København - AaB: (AH: 0,0) 1

Match center
20. oktober 2013 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Parken
17. okt. 2013 kl. 05:40 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 17/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 19-33-48%
Betvalue: 106,50%
Spilbar ned til odds: 3,53
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Superligaen, 12. runde. Parken, København.

I de danske fodboldrækker har man i indeværende sæson kunne opleve, at flere hold kan spille op med hinanden og er mere jævnbyrdige i styrkeforhold. Resultatet heraf er en del positive overraskelser, men det primære fokus har nu alligevel været på de hold, der har underpræsteret i større eller mindre grad. Helt naturligt er FCK, Brøndby og FCN løbet med opmærksomheden, mens andre klubber har kunne agere mere tilbageholdent, og ikke haft den store omtale i mediebilledet. Førerholdet fra Midtjylland og europæisk deltagelse i Esbjerg har forstærket denne effekt, hvilket jeg synes efterlader ligaens andenplads fra Aalborg en smule under radaren.DERFOR SKAL DU STIKKE UD

 • I første runde vandt AaB 2-1 over FCK, og er siden gået 6-4-3 i alle turneringer. Altså tre nederlag i tretten kampe. Klubben fra Købenavn har taget fire sejre i samme antal forsøg.
 • FCK har været favoritter i alle deres kampe både ude og hjemme. De er imponerende 1-1-9 imod handicap linjen, og har altså givet udbetaling i 9,09% af tilfældende. Dette er i sig selv helt uhørt og bookmakerne plejer vel normalt at være skarpere.
 • Der er Champions League midtuge og de forsvarende mestre skal en tur sydpå. Opgøret mod Galatasaray bliver givetvis afgørende for europæisk deltagelse i foråret, og kan tænkes at fjerne fokus et par procenter fra søndagens modstander.
 • AaB er kommet stabilt fra start. De har spillet mange tætte kampe, og alle nederlag har været på udebane med en margin på et mål.
 • Presset ligger på FCK. Det forventede kampbillede kan forstærkes af dette, og udeholdet er skarpe i omstillingen.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Stærk hjemmebane og det kan Kent Nielsen skrive under på. Med ham i spidsen har AaB ikke hentet point i Parken. To gange 2-0 tilbage i 2011, tre gange 3-0 i 2012 og nu første tur til København i dette kalender år.
 • Der er scoret mod AaB i alle holdets udekampe.
 • AaB har ligeledes scoret i alle deres udekampe. Offensiven ser stærk ud med Kusk som profil, og tilføjelsen af Rasmus Jönsson skaber konkurrence i angrebet. Svenskeren har lavet tre på fire, og nettede senest to gange mod Viborg.
 • FCK er kommet op i gear efter ansættelsen af Ståle Solbakken og med en flot historik i klubben har han kunne træde direkte ind. Der er fornyet selvtillid i truppen, hvor nordmanden især har påvirket niveauet hos de spillere, som var med under hans gyldne periode.

Spil-form: Med udgangspunkt i ovenstående vurderer jeg, at AaB skal have fine muligheder for at bryde deres negative stime i Parken. Jeg forventer en tæt kamp med FCK som svag favorit, men prisen på udeholdet er for høj. I min optik afgøres kampen sandsynligvis med en enkelt kasse til forskel og det vil jeg gerne tage højde for. Derfor stikker jeg ud på en +0.75 handicap linje, der giver halvdelen af indskuddet tilbage ved nederlag på et mål. Jeg vælger at købe den kvarte bold ekstra, i stedet for at gå med det traditionelle X2 spil, fordi AaB har tabt deres tre kampe med præcis en.

1X2 chancevurdering: 53-25-22


Trupnyt: Tipsbladets forventede startopstillinger:

FCK (4-4-2): Wiland - Jacobsen, Mellberg, Sigurdsson, Remmer - Gislason, Claudemir, Delaney, Jørgensen - Vetokele, Adi

Skader: Ingen

Karantæner: Bengtsson

AaB (4-4-2): Larsen - Dalsgaard, Thelander, Nielsen, Ahlmann - Kusk, Würtz, Risgård, Thomsen - Jönsson, Jacobsen

Skader: Jönsson (tvivlsom med lyskeproblemer)

Karantæner: Ingen

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback