18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Farum BK - Fortuna Hjoerring: Under 3,5 Mål

Match center
5. jun. 2020 kl. 13:21 (Opdateret 6. jun. 2020 kl. 16:04) 05/06
235
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)
Chance (Over-Under): 37-63%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet
Fortuna Hjørring frygter FC Nordsjælland, og vil derfor komme til Farum med en kynisk tilgang i jagten på et point, som vil holde FCN på behørig afstand.
Det taler for
 • FCN er ligaens bedste hold defensivt, med blot 14 mål lukket ind i grundspillet (FCN lukkede seks ind mod Brøndby, men vandt den kamp på papiret 3-0. Så de seks mål, er ikke medregnet)
 • Maria Lindblad er ligaens bedste keeper, og hun kan på egen hånd redde point for FCN
 • Fortuna har det ganske fint med uafgjort her, da det vil holde en afstand på fire point til FCN, med blot fire kampe igen
 • I efteråret spillede holdene 0-0 i Farum i en kamp der ikke bød på mange chancer
 • FCN har i Brian Sørensen en snu ræv på trænerbænken, og han har om nogen et godt kendskab til Fortuna
Hold øje med
 • Efter en pause på et halvt år, kan der nemt opstå tilfældigheder i kampen. Det kan betyde flere mål end vanligt
 • Fortuna har en rigtig solid offensiv, som har kapaciteten til at score mål mod alle mandskaber
 • Kommer FCN bagud her, vil de skulle satse alt på at komme tilbage, da et nederlag vil spille FCN ud af mesterskabskampen
Oddsmarked

Danske Spil var først ude på over/underspillet. De er i 2,25 for over, mens under giver 1,57. Unibet er siden fulgt trop, men tilbyder stærke 1,70 på under.

Går man mere hårdt til værks, har bet365 2,87 på under 2,5 mål, noget der også indeholder pæn værdi i min bog.

Baggrund
Jeg har fornøjelsen af at dække kvindeligaen for Sport Live, så derfor vil der løbende komme forslag til ligaen fra min hånd. Jeg har fulgt den danske kvindeliga siden 2017, hvor jeg åbnede for dækningen på bold.dk, og finder generelt en del fine spil fra ligaen.

Rundt om kampen
FC Nordsjælland er ny i den bedste række, men de har allerede overbevist. Præcis som på herresiden satser FCN meget på talenter, men man har også en stribe rutinerede spillere i truppen, heriblandt Camilla Kur, Florentina Olar og Line Røddik.

Træner er rutinerede Brian Sørensen, der faktisk har en lang fortid som cheftræner i Fortuna Hjørring. FCN er et godt trænet og godt skolet hold, som især defensivt har stor styrke. Man har i Maria Lindblad ligaens bedste keeper, når hun er klar, men mange skader har ødelagt meget for Lindblad.

Hun meldes dog klar til lørdagens kamp, og det giver gode forudsætninger for endnu en solid defensiv indsats fra FCN’s side.

Ligaens system er sådan strikket sammen, at point er nulstillet ved overgangen til mestreskabsspillet, men grundspillets vinder får dog 10 point med over, nummer to får otte og så fremdeles.

Det betyder, at Fortuna, før slutspillets blot fem kampe, fører med 10 point, Brøndby har otte og FCN har seks. Fortuna og Brøndby har i mange år gjort mesterskabskampen til en tvekamp, men FCN har så stor styrke, at de sagtens kan blande sig allerede i denne sæson.

Fortuna frygter klassens nye pige, og vil derfor efter alt at dømme komme med et defensivt udgangspunkt. Uafgjort er fint, for så holdes FCN væk. I efteråret spillede holdene 0-0 i Farum, mens det i Hjørring blev en 2-1-sejr til FCN.

Fortuna har selvfølgelig en trup, der har styrken til at vinde her, men Karen Holmgaard meldes lidt tvivlsom, og det svækker holdets offensiv, hvis ikke hun er med.

Der er andre strenge at spille på, men forvent ikke et Fortuna-mandskab, der går ud og prøver at køre FCN over fra første fløjt.

Kilder

kvindeliga.dk, klubbernes hjemmesider

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback