18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Thonon Evian Grand Geneve - Lorient: (AH: 0,0) 1

Match center
29. september 2012 kl. 20:00 - Fodbold, Frankrig - Frankrig Ligue 1
Parc des Sports, Annecy
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 39-31-30%
Betvalue: 101,20%
Spilbar ned til odds: 1,77
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
Der er flere argumenter for indskud på Evian. Dansker-mineralvands-klubben har gjort det meget ringere end Lorient i sæsonstarten, men med tilkomsten af ny træner Pascal Dupraz synes bedre tider at være på vej, ikke mindst fordi spillet i de to seneste kampe har været meget bedre end tidligere på efteråret. Den tese understøttes af teamnews, hvor Evian er i stand til at stille i, hvad der for mig ligner stærkeste, mens Lorient må undvære flere vigtige spillere, herunder ikke mindst topscorer Alain Traore. Lorient var skuffende senest mod Nice, og efter en forrygende sæsonstart kunne det med fraværs-problemer godt se ud som om sæsonens hidtidige store overraskelse er på vej mod at gå i stå.

Spil-form: Det kan godt være, at man kan finde sig større ”teoretisk værdi” ved spil på direkte Evian-sejr, men jeg vægter sikkerhed og nøjes derfor med Evian på et Asian Handicap 0 (det samme som et Draw-No-Bet), hvor hele indskuddet betales tilbage i tilfælde af uafgjort. Og netop uafgjort er nok næppe så forfærdeligt langt væk (det er det sjældent i Frankrig). Opgøret ikke ligefrem lugter af mange mål.

Bedste betaling for Lorient på Asian Handicap 0: Odds 1,80 hos Ladbrokes.

Vi prøver igen: Jeg var i sidste weekend ude med et spil imod Lorient (på, at de ikke kunne vinde hjemme over Nice), hvilket gik godt. Det gjorde ikke alle mine franske picks, men opmuntret af, at jeg mener at have spottet en Lorient-nedgang, gentager jeg et punt imod dem, denne gang i udekampen mod Evian.

Dansker-klubben Evian fik ikke den bedste start på sæsonen, og efter fire kampe blev der skiftet ud på træner-posten. Til er kommet Pascal Dupraz, og han er startet godkendt med en sejr og et nederlag. Det bliver sandsynligvis primært hjemme på Evians Parc de Sport, at pointene som skal sikre overlevelse skal hentes, og helt i stil med det er de to kampe efter Dupraz’ tilkomst da også endt med en 3-0-hjemmesejr over Bastia og et 0-1-nederlag ude til Marseille.

Form & resultater - Evian: Inden sæsonstart var Evian og Lorient spået til at komme til at ligge nogenlunde lige i Ligue 1-tabellen, hvilket vil sige i kamp mod nedrykning, og mens Lorient har overrasket positivt, så har Evian ”levet op til forventningerne”. Efter seks kampe er det kun blevet til fire point (statistik 1-1-4 – hjemme 1-1-1) og en øjeblikkelig placering på Ligue 1’s tredjesidste-plads, en plads under nedryknings-stregen.

Evians resultater fortæller om følgende: Først to nederlag, 2-3 hjemme til Bordeaux og 0-1 ude til Brest, derefter uafgjort 1-1 hjemme mod Lyon, så nederlag 0-2 ude mod Ajaccio, og senest under Dupraz’ styrelse sejr 3-0 hjemme over Bastia og i sidste weekend et smalt nederlag 0-1 ude mod Marseille.

Aner man en fremgang i form for Evian...? – sandsynligvis, det i det mindste i hjemmekampene.

I midtugen spillede Evian Coupe de la Ligue-kamp ude mod Sochaux, og her blev det efter forlænget spilletid til nederlag 2-3. Den kamp kan selvfølgelig sidde i benene, men som vi vil se om et øjeblik forholder det sig ikke anderledes for Lorient. Desuden bør man faktisk ikke tillægge onsdagens cup-kamp nogen betydning overhovedet, da Evian valgte at stille op med, hvad der i mine øjne, lignede et rent reservehold (der bliver efter min bedste formening kun én spiller, Jarolim, som bliver genganger til start-11’eren mod Lorient).  

Form & resultater - Lorient: Gæsterne fra Lorient er den store positive overraskelse indtil videre i denne sæsons Ligue 1. Med 12 point for seks kampe (statistik 3-3-0 – 1-2-0 på udebane) og en delt tredjeplads i tabellen sammen med Paris St. Germain har starten på efteråret forrygende for træner Christian Gourcuff og hans mænd.

Lorient startede med en fin 2-2’er ude mod millionærene fra Paris St. Germain, hvorefter er fulgt 2-1 hjemme over Montpellier, 2-2 ude mod Troyes, 3-0 hjemme over Nancy, 2-1 ude over Rennes, og for en uge siden uafgjort 1-1 hjemme mod Nice.

Rennes spillede rigtigt godt fodbold i sæsonens første fem spillerunder, men løb så ind i en del fravær mod Nice, hvilket kostede (Lorient var heldige med ikke at tabe). Spørgsmålet er, hvor længe Lorient kan holde dampen oppe. Holdet er fortsat ramt på karantæne- og skades-fronten (mere og det om et lille øjeblik), og jeg tvivler meget på, at de med en forholdsvis smal trup kan holde point-scoringen høj. Tingene har det med at udligne sig på den lange bane, og man skal ikke glemme, at Lorient inden sæsonstarten var spået til at slås mod nedrykning.

Også Lorient var i ilden i midtugens Coupe de la Ligue, hvor hjemmekampen mod St. Etienne sluttede 1-1 efter forlænget spilletid og Lorient efterfølgende røg ud på straffespark-konkurrence. Ligesom Evian har Lorient altså 120 minutters pokal-fodbold i benene. Værd er at bemærke, at også Lorient sparede stamspillere i onsdagens cup-kamp, men i modsætning til Evian kun ca. halvdelen af den normale start-11’er. Jeg forventer minimum fem gengangere fra midtugens pokal-kamp til opgøret mod Evian på Lorients’ hold. Altså en lille fordel til Evian på denne konto.

Trupnyt - Evian: Danskerne, keeper Stephan Andersen og backen Daniel Wass, fik begge et hvil onsdag mod Sochaux, og jeg tør derfor næsten bide spids på, at de begge vil være at finde i Evians start-11’er i aften.

Og det kunne ligne stærkest mulige Evian-mandskab. Fire mand er ude, midtbanespilleren Eric Tie Bi, samt de tre angribere Sidney Govou, Ali M’Madi og Herve Bugnet, men jeg ville ikke karakterisere nogle af dem som værende stamspillere. Ikke mindst Sydney Govou er selvfølgelig et stort navn, men ex-landsholdsangriberen er efterhånden blevet 33 år, hurtigheden er ikke helt den samme, og han er blot én af Evians muligheder i offensiven. I hvert fald Yannick Sagbo og formentligt også Kevin Berigaud står foran Govou i kampen i start-pladserne i angrebet.

Jeg vil derfor postulere, at Evian stiller op i stærkeste.

Trupnyt - Lorient: Stille op i stærkeste er derimod ikke nogen luksus Lorient har, tværtimod. Flere vigtige folk er ude med karantæne eller skader.

Den faste forsvarer Gregory Bourillon er spærret af karantæne, og følgende folk er ude med skader: Forsvarerne Bruno Ecuele Manga og Lamine Gassama, samt midtbanespillerne Alain Traore (midtbane/angreb), Yann Jouffre og Mathieu Coutadeur.

Analyserer vil lidt på det, finder vi, at i den nuværende situation er alle væsentlige. Alain Traore er efter min mening i særklasse på Lorient-mandskabet, og det var et stort tab senest mod Nice, at han var væk. Traore har måske været den bedste spiller i hele Ligue 1 i efterårets første spillerunder. Udover Traore er Jouffre vigtig på midten, ligesom Bourillon og Ecuele Manga er det i forsvaret. Med de to sidstnævnte ude kunne der været brug for Gassama i defensiven, ligesom der på midten med Traore og Jouffre ude kunne være blevet brug for Coutadour, men de er altså alle også ude med skader.

Det skal med, at Ecuele Manga har været ude i næsten hele sæsonstarten (ligesom reserven Gassama har det), men han var udset til at være holdets defensive styrmand. Det er blot anden gang, at Lorient er uden det kreative målscorende es Alain Traore (fire mål i fem kampe, hvilket er en fantastisk statistik i Frankrig), samt første gang i sæsonen de uden Jouffre. Fraværs-situationen er ikke mere omfattende end senest mod Nice, men der levede Lorient jo heller ikke op til hjemme-fans'enes forventninger. Nice var det bedste hold gennem det meste af opgøret og havde vel fortjent at vinde, men det lykkedes for Lorient at få udlignet ét minut før den ordinære spilletids udløb.  

Holdene: De sandsynlige start-opstilllinger:

Evian (4-2-3-1): Stephan Andersen, Brice Dja Djedje, Aldo Angoula, Jonathan Mensah, Daniel Wass, Djakaridja Kone, David Jarolim, Kevin Berigaud, Olivier Sorlin, Cedric Barbosa og Yannick Sagbo.

Lorient (4-4-2): Fabien Audard; Maxime Baca, Lamine Kone, Wesley Lautoa, Lucas Mareque, Mathias Autret, Benjamin Corgnet, Alaixys Romao, Gilles Sunu, Ludovic Giuly og Jeremie Aliadiere.

Konklusion: Jeg synes, at der er ganske mange argumenter som peger Evians vej i denne kamp. Hjemmebane-fordelen er altid vigtig i Frankrig; teamnews – Evian i stærkeste, mens Lorient mangler 4-6 spillere (alt efter, hvordan man tæller); formen, som synes i bedring for Evian, mens man kunne havde det mistænkt modsat for Lorient, idet spillet senest hjemme mod Nice ikke var godt.

Min mening om oddsene på markedet er, at de ovenstående argumenter, som peger Evians vej, ikke er blevet vægtet tungt nok. Det eneste, der sådan set peger Lorients vej, er de opnåede resultater hidtil i efteråret, og her er det da evident, at en statistik på 3-3-0 er en del bedre end 1-1-4. Men der er altså andet i betting end bare resultat- og tabel-læsning.

Jeg har for egen rulle kastet tre af fem mulige units efter Evian på Asian Handicap 0.

  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 17. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bayern München - Arsenal: 2
2,75
Placer Bet
Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback