Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Everton - West Ham: Draw no bet: 2

Match center
16. september 2018 kl. 17:00 - Fodbold, England - Premier League
Goodison Park    Martin Atkinson
12. sep. 2018 kl. 20:38 (Opdateret 16. sep. 2018 kl. 18:54) 12/09
Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 46-27-27%
Betvalue: 101,25%
Spilbar ned til odds: 2,70
Rigtig/forkert: 1-3
Unibet Spil nu hos Unibet
Everton har visse problemer med skader og karantæne, mens West Ham kan stille i stærkeste. West Ham har tabt alt her i sæsonstarten, men holdet synes alt for godt til, at det kan fortsætte.
Det taler for
 • Everton har folk som Richarlison, Michael Keane, Seamus Coleman og Idrissa Gueye ude, mens West Ham stiller op i stærkeste.
 • En objektiv vurdering af de to hold og deres spillertrupper peger på, at de skal være nogenlunde lige stærke.
 • Odds er er dén grad favoriserende Everton, det naturligvis primært pga. West Hams ringe sæsonstart. Men fire kampe er ikke meget at dømme ud fra.
 • Det var forudset, at West Ham med mange nye spillere i truppen og start-11’eren ville få problemer i sæsonstarten. Men de bliver bedre kamp for kamp.
 • Unibet ligger i odds 2,75 for West Ham på DNB, hvilket er hele 11 ”klik” bedre, end de 2,66 man kan få det på det internationale asian-marked.
Hold øje med
 • Okay, efter fire spillerunder er Everton endnu ubesejret, og West Ham har tabt alt.
 • Spillet har vitterligt været ringe hos West Ham, der slet ikke har fået det til at flyde.
 • Hjemmebanefordelen betyder selvfølgelig noget, så en favorit-rolle, og endda en relativ klar sådan, til Everton er fuldt berettiget.
 • Jeg synes, odds-markedet har overvurderet resultaterne af de fire første spillerunder, men hvem siger, det er mig og ikke markedet, der har ret?
Oddsmarked

Kigger vi på udviklingen den seneste uges har odds, sandsynligvis pga. teamnews, været faldende på West Ham, det dog med en del diskrepans på markedet. Odds-udviklingen frem til kampstart søndag? Et godt spørgsmål. Everton vil pga. tabellen og resultaterne i de fire første spillerunder sandsynligvis modtage en del public money-indskud, men det bør blive modbalanceret af smart money, som jeg har vanskeligt ved at se andet, end at de må ryge på West Ham.

Spilform: Jeg har valgt at tage West Ham på den ret hårde linje Draw-No-Bet (svarende til asian handicap 0) og således indskuddet tilbage i tilfælde af uafgjort. Det mest naturlige valg er næsten altid linjen tættest på 2,00-pejlemærket, hvilket i denne kamp er West Ham +0,5 svarende til en X2-double eller West Ham +0,25. Den primære årsag til, at jeg har valgt at stramme linjen og gå efter det højere odds på Draw-No-Bet/asian handicap 0 er Unibet, Betfair Sportbook, 888sport og Leo Vegas’ odds 2,75 på denne linje. Til sammenligning er det internationale asian-marked for West Ham på asian handicap 0 blot i odds 2,66, hvilket er en forskel på hele 11 ”klik”.

Bedste betaling for West Ham på Draw-No-Bet: Odds 2,75 hos Unibet, Betfair Sportsbook, 888sport og Leo Vegas.

Mine procenter for 1X2:
1: 46 %
X: 27 %
2: 27 %

 ... naturligvis West Ham... wink: Everton har ikke tabt endnu, mens West Ham har tabt samtlige sine kampe. Det er status efter fire spillerunder i Premier League, så med West Ham på udebane mod Everton... ja, der er jeg naturligvis på West Ham.

Pga. odds, naturligvis (og denne gang er "naturligvis" ikke ment ironisk): Det er jeg naturligvis ikke, fordi Everton har spillet nogenlunde i sæsonstarten – men heller ikke mere, de tre uafgjorte og den enkelte sejr imponerer nemlig ingen – eller fordi West Ham har spillet rent ud sagt elendigt, men pga. de odds, markedet tilbyder.

De foreløbige resultater synes nemlig at have fået lige lovlig megen vægt og indflydelse på oddsene efter min mening, for hvor meget beviser blot fire kampe? Og så bør man også kigge lidt på Everton og West Hams hidtidige modstandere, for mens Everton endnu har til gode at møde nogle af de stærke hold, så har West Ham været på udebane mod Liverpool og Arsenal.

Min vurdering – to nogenlunde lige hold: Jeg finder, at de to hold på papiret bør vurderes nogenlunde lige – jeg ser (og det trods West Hams ringe sæsonstart) dem begge slutte et sted mellem nummer 6 og 10 i Premier League-tabellen, og det billede afspejles meget godt af de tidligere indbyrdes møders statistik, som bekræfter et lige styrkeforhold. Ud af de seneste ni indbyrdes kampe har begge hold således tre sejre, mens tre er sluttet uafgjort.

Teamnews-problemer i Everton-lejren: Når man dertil lægger, at Everton slås med fraværs-problemer – Richarlison er spærret af karantæne, og spillere som Michael Keane, Seamus Coleman og Idrissa Gueye ligner ikke at blive klar – stillet over for, at West Ham har samtlige mand i ideal-11’eren fit og til rådighed, ja så svinger det med de odds, markedet er ude med, værdien over i West Ham-lejren. Det er foruroligende, hvordan West Ham har præsteret indtil nu, men det fortsætter næppe i det uendelige, og selvom en udebaneopgave mod Everton ikke er verdens nemmeste, så kan det lige så godt  blive her, West Ham får vendt skuden, som senere.

Situation – Everton: Konservative Sam Allardyce imponerede ikke mange ved roret som træner sidste sæson i Everton, og da klubben i foråret endelig fik chancen for at signe deres trænervalg nummer et, portugiseren Marco da Silva, var der ikke megen slinger i bestyrelseslokalet. Marco Silva har således fordelen af at starte en ny sæson fra en ønskerolle, nemlig at være ikke kun vellidt, men også ønsket, det både af fans og klubledelse.

Det vigtigste, Marco Silva foretog sig efter sin ansættelse, var at sætte en stopper for den betragtelige månedlige udgift til Wayne Rooneys lønningscheck, hvilket har frigjort midler til adskillige nye transfers. Marco Silva har allerede landet et større navn på Goodison Park, wingen Richarlison de Andrade, som Marco Silva oprindeligt bragte til England til Watford. Richarlisons fart og eksplosivitet er udset til at sikre ham en plads som en nøglespiller på Everton-mandskabet, og hans fremtidige samarbejde med spilfordelen Gylfi Thor Sigurdsson kan blive vigtigt. Sigurdsson havde ikke nogen særlig overbevisende sidste sæson, men det lader til, at Marco Silva har fuld tillid til islændingen i havende den frie 10'er-rolle på Everton-mandskabet.

Forsvaret hos Everton er, kigger man på det positivt, rutineret, kigger man på det negativt, ”gammelt”. Generelt slap Everton for mange mål ind imod sig sidste sæson, men tilgangen af Lucas Digne fra FC Barcelona på venstre back bør hjælpe. Man har i Everton arbejdet hårdt på at få tilknyttet minimum én centerforsvarer, og det lykkedes så i form af Colombias VM-helt Yerry Mina Gonzalez, der ligesom Lucas Digne var blevet til overs i FC Barcelona, samt også i sidste øjeblik at få Chelseas Kurt Zouma tilknyttet på en låneaftale. Og på målmandsposten kan man glæde sig over i unge Jordan Pickford at have en mand, der vel kun vil blive bedre over de kommende sæsoner.

På den defensive del af midtbanen har Everton folk som Morgan Schneiderlin og Idrissa Gueye, hvilket er godkendt, men alternativerne ser lidt tynde ud, skulle de løbe ind i skader eller andet, så en smule grund til ængstelse her.

Generelt er Marco Silva kendt for gerne at ville spille angrebsfodbold, hvilket vil blive hilst velkommen af Everton-fansene, der har set nok Sam Allardyce-fodbold, og holdet synes også at have potentiale til at score relativt mange mål. Der er god konkurrence om pladserne på de offensive kanter – Yannick Bolasie, Theo Walcott, Richarlison og Dominic Calvert-Lewin – og med velafprøvede afsluttere som Cenk Tosun, El-Hadji Baye Omar Niasse og Sandro Ramirez Castillo inde foran boksen skulle Evertons målscoring blive forbedret til denne sæson. Og endelig skal man heller ikke glemme, at Everton har signet en anden midtbanemand, brasilianske Bernard Duarte fra Sjakhtar Donetsk, og Bernard ligner at have klassen til at gå ind og konkurrere kompetent om plads i start-11’eren.

Det erklærede sæsonmål i Everton er en placering i Top-6, og det er vel godt nok at stille sig et svært, men ikke totalt umuligt mål. En plads udenfor Top-6 er dog stadig det mest realistiske, men det sagt, er Everton bestemt et hold, som hører hjemme i den bedre halvdel af rækken.

Form & seneste resultater – Everton: Sæsonen startede med 2-2 ude med Wolverhampton, hvorefter er fulgt 2-1 hjemme over Southampton, 2-2 ude med Bournemouth, 3-1 hjemme over Rotherham (Liga Cup), og så seneste weekend 1-1 hjemme med Huddersfield.

Everton er således ubesejret efter fire Premier League-spillerunder, men et ikke særskilt vanskeligt startprogram, og tre uafgjorte er ikke helt tilfredsstillende. Især har forsvaret været usikkert, og Everton har endnu sit første ”clean sheet” til gode, det endda selvom man inkluderer Liga Cup-kampen mod Rotherham.

I det mindste har angriberne fået en god start på efteråret, det selvom Cenk Tosun endnu mangler at finde frem til netmaskerne. Everton har scoret minimum to mål i nu fire af deres fem betydende kampe denne sæson.

Situation – West Ham: West Ham udpegede denne sommer den tidligere Premiership-mestertræner med Manchester City, 64-årige Manuel Pellegrini Ripamonti, til at stå i spidsen for holdet, og den rutinerede chilener gik straks i gang med totalt at omforme Hammers’ mandskab.

Først og fremmed har Manuel Pellegrini adresseret de store defensive svagheder fra sidste sæson, det med køb af tre nye forsvarere samt den målmand, der havde flest redninger af alle i sidste Premier League-sæson, og alle de fire, keeper Lukasz Fabianski hentet i Swansea, Ryan Fredericks i Fulham, Issa Diop i Toulouse og Fabian Balbuena Gonzalez i Corinthians, må regnes at have gode chancer for at blive stamspillere på West Ham-mandskabet.

Det stoppede dog ikke med det, Pellegrini hentede også Jack Wilshere i Arsenal og Carlos Sanchez Moreno i Fiorentina til midtbanen, samt de to wings, Felipe Anderson Gomes i Lazio og Andrij Jarmolenko i Dortmund, til at spille på hver sin side af centerforward Marko Arnautovic, hvilket får West Hams angreb til at se godt ud på papiret. Endvidere blev Lucas Perez hentet i Arsenal for at have yderligere intern konkurrence om angrebspladserne.

Det virker oplagt, at Pellegrini sigter på primært et 4-3-3-system, og kompetencerne hos alle tre i forreste kæde til at være fleksible og ofte skifte positioner, åbner lovende muligheder. Wilshere får givet en del frihed på midten af banen, og han er god til at angribe midt på modstanderfeltet, mens hans to midtbane-kolleger formentlig vil være lidt mere defensivt orienterede.

Pellegrini har udtryk tilfredshed med truppens bredde, og han har alternativer på praktisk taget samtlige pladser. Manuel Lanzini, Robert Snodgrass og Javier Hernandez Balcazar ligner således ikke folk i den foretrukne start-11’er, ikke i sæsonstarten i hvert fald, men de vil alle være reserver eller indhoppere af høj kvalitet.

Det nok største problem for Pellegrini kan blive, at mange af hans spillere i truppen gennem karrieren har vist sig at være ofte skadede, og den fysiske skrøbelighed, som man aner hos folk som Winston Reid, Aaron Cresswell, Sam Byram, Jack Wilshere, Manuel Lanzani og Andy Carroll, gør, at Pellegrini bør planlægge sæsonen grundigt med hyppig rotation for ikke at overbelaste sine folk. Det vil være en mindre overraskelse, hvis ikke en eller flere af de ovennævnte ryger ind i skadesperioder under sæsonen.

Når man tager i betragtning, at mindst seks af de nyindhentede spillere ligner faste startere og også, at West Ham programmæssigt har en vanskelig start på sæsonen i de første 10 spillerunder, så skal man næppe regne med, at de tidlige resultater i efteråret bliver særligt gode, men Pellegrini er i færd med at bygge et nyt hold op, og set på lidt længere sigt bør klubben have potentialet til at kunne kæmpe med om de europæiske billetter.

Det sidste er da også det erklærede sæsonmål i West Ham, det med en 10.plads i tabellen som et absolut minimumkrav. Når man tager Manuel Pellegrinis erfaring og de mange imponerende sommerindkøb i betragtning, så har West Ham potentialet til at kunne blive en af sæsonens positive overraskelser, det med, tænker man lidt højt, en mulig Top-6 placering til følge.

Form & seneste resultater – West Ham: Det så således lovende ud for West Ham inden sæsonstarten, men det er indtil videre ikke gået som håbet, idet West Ham har tabt samtlige kampe i Premier Leagues fire første spillerunder. I kronologisk rækkefølge hedder resultaterne: 0-4 ude til Liverpool, 1-2 hjemme til Bournemouth, 1-3 ude til Arsenal, 3-1 ude over AFC Wimbledon (Liga Cup), og seneste weekend 0-1 hjemme til Wolverhampton.

Seneste nederlag til Wolverhampton var lidt ondt for West Ham, idet det faldt på et meget sent mål tre minutter inde i overtiden, men igen, indsatsen var ikke god, da West Ham gennem det meste af kampen havde store problemer med at få kontrol over midtbanen.

West Ham har haft store problemer med at få spillet til at flyde her i sæsonstarten, hvilket måske ikke bør komme som den store overraskelse alt den stund, at seks eller syv mand i startopstillingen til hver af sæsonens første kampe alle er nye i klubben.

Trupnyt – Everton: Træner Marco Silva har begrænsede valgmuligheder denne søndag, da han har adskillige folk ude, samt også nogle særdeles tvivlsomme.

Den vigtige kantspiller Richarlison de Andrade er således spærret af karantæne, og Everton har fortsat firkløveret, de to forsvarere Michael Keane (fast) og Phil Jagielka (reserve) samt de to midtbanefolk James McCarthy (reserve) og André Gomes (reserve) ude skadet.

Dertil kommer så fem mand, der er rubriceret som tvivlsomme. De er forsvareren Seamus Coleman (fast), de to midtbanespillere Idrissa Gueye (fast) og Bernard Duarte (reserve),samt de to angribere Theo Walcott (fast) og Dominic Calvert-Lewin (reserve) (jeg skal understrege, at betegnelsen ”fast/reserve” efter hver spiller er min personlige vurdering og ikke altid uden en vis kontroversialitet).

Kigger vi på den fem tvivlsomme, så ligner det, at Walcott har gode muligheder for at blive klar (han pådrog sig en ribbensskade senest mod Huddersfield),men chancerne for de fire øvrige ser mindre gode ud.

Visse engelske medier gætter på, at den colombianske centerforsvarer Yerry Mina Gonzalez står over for at få sin debut, hvilket på lidt længere sigt lover godt for stabiliteten i Everton-forsvaret. I første omgang bliver det dog nok kun til en startplads på bænken for Yerry Mina, men det kan være, han ind i anden halvleg bliver sendt på banen.

Trupnyt – West Ham: Tre mand er ude med langtidsskader hos West Ham, de er forsvareren Winston Reid (reserve), midtbanemanden Manuel Lanzini (reserve) og angriberen Andy Carroll (reserve).

Godt nyt for West Ham er imidlertid, at anfører Mark Noble vender tilbage på holdet, og således har træner Manuel Pellegrini alle muligheder for at stille i stærkest mulige. Sergij Jarmolenko er endnu ikke startet inde for West Ham, men han kommer tættere og tættere på at få nikket fra Pellegrini. Således er den ukrainske wing blevet skiftet ind i West Hams to seneste kampe. 

Pellegrini startede i sæsonens første kamp ude mod Liverpool med sin foretrukne 4-3-3-opstilling, men det resulterede i en mindre katastrofe, da West Ham blev spillet fra hus og hjem og tabte 0-4. I de seneste tre Premier League-kampe har West Ham så spillet 4-2-3-1, men det er heller ikke forløbet godt, og mange tror, at Pellegrini til kampen mod Everton vil vende tilbage til 4-3-3. Det er der også en vis logik i, hvis han vælger at give Andrij Jarmolenko plads i startopstillingen.

Holdene: Mit bud på de sandsynlige startopstillinger:

Everton (4-2-3-1): Jordan Pickford; Leighton Baines, Mason Holgate, Kurt Zouma, Lucas Digne, Tom Davies, Morgan Schneiderlin, Theo Walcott, Gylfi Thor Sigurdsson, Ademola Lookman og Cenk Tosun.

West Ham (4-3-3): Lukasz Fabianski; Ryan Fredericks, Fabian Balbuena Gonzalez, Issa Diop, Aaron Cresswell, Mark Noble, Jack Wilshere, Carlos Sanchez Moreno, Felipe Anderson Gomes, Marko Arnautovic og Andrij Jarmolenko.

Kilder

Diverse britiske medier, SoccerWay, SoccerInternational og klubbernes hjemmesider.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback