18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Everton - Tottenham Hotspur: 2

Match center
7. november 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
Goodison Park    Chris Kavanagh
6. nov. 2021 kl. 12:24 (Opdateret 7. nov. 2021 kl. 16:56) 06/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Tottenham skal i runde 11. på besøg hos Everton, hvor de skal forsøge at få sig en sejr, imod et Everton hold jeg synes er skidt kørende på flere fronter.

Chance (1-X-2): 30-28-42%
Betvalue: 104,16%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 0-0
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Everton mangler nogle store profiler i min optik (se holdinfo)
 • Everton har været inde i en skidt periode, hvor de seneste 4 kampe er blevet til en målscore på 4:9 og blot 1 point er der kommet ind på kontoen. I deres seneste kamp mod Wolves blev de i den grad også sat på plads, og kunne sagtens have været bagud med endnu flere i 1.halvleg hvor de ikke var dukket op.
 • Tottenham sadler muligvis om med Conte, hvor deres formation førhen har været en 4-2-3-1 og nu potentielt bliver en 3-4-3, hvilket jeg tror giver dem bedre muligheder offensivt, men også passer rigtig godt til Emerson og Reguilon.
 • Et trænerskifte kan give en trodsreaktion, det gjorde det i Watford, og har også traditionelt gjort en forskel på den korte bane. I dette tilfælde tror jeg Conte kan løfte klubben, han har allerede fået fine roser sin vej, og jeg tror han kan blive en kæmpe signing, en ting er sikkert! Han kommer til at forlange et kæmpe arbejde fra sine spillere, og jeg tror de vil gå ud og forsøge at imponere.
 • Offensivt så har Tottenham en rigtig god fronttrio, som når den bliver forløst, kan gøre ondt på alle hold, især et Everton mandskab, der er lidt hårdt ramt, og mangler nogle profiler.
 • Offensivt så er Everton et andet hold, når de ikke har Calvert-Lewin med, han har i år lavet 3 mål på 3 kampe, og meget af spillet går op på ham, og igennem ham. Det så man i sidste sæson hvor han også scorede hele 16 kasser (34% af Evertons mål)
Hold øje med
 • Tottenham har været skidt kørende i denne sæson, i hvert fald hvis man kigger på deres offensiv, hvor Kane ikke har fundet niveauet, og hvor de har været meget fokuseret på omstillinger, og meget lidt andet i min optik.
 • Offensiven har også blot scoret 9 mål på 10 kampe, og deres xGF er 10,3 hvilket er den 3.laveste i PL. Det vidner om et offensiv der ikke har fungeret, og også om nogle profiler der ikke har den store selvtillid, hvilket er et stort minus forud for dette opgør.
 • Everton har haft et godt tag på Tottenham, som de sidste år mødte 3 gange (en gang i FA cuppen) og det blev til 2-2, 4-4 og en 1-0 sejr til Everton.
Oddsmarked

Oddset på Tottenham sejr startede i de 2,70 de fleste steder, og står nu i 2,48. Der er sket meget siden Tottenham spillet stod i 2,70. Ny træner, og et Everton hold der hakker i det. 

Holdene:

Everton: 
Mina (fast mand) Gomes (fast mand/reserve) Doucoure (fast mand) og Calvert-Lewin (fast mand) er alle ude, og derudover er Digne (fast mand) tvivlsom til dette opgør. 
Det er en super vigtig mand de har ude i hver kæde. Det betyder at de stiller med en 4-2-3-1, hvor de foreturkne 11 nok bliver:

Pickford; Coleman, Keane, Godfrey, Digne; Townsend, Delph, Allan; Iwobi, Richarlison, Gray

Tottenham:
Gæsterne har ikke rigtig nogen fra deres noramle start 11'er ude, og jeg tænker at Conte vil kører meget som han gjorde i kampen mod Vitesse, hvor formationen hed 3-4-3, og de foretrukne 11 var:

Lloris; Romero, Dier, Davies; Emerson, Højbjerg, Skipp, Reguilón; Lucas, Kane, Son

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback