18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Esbjerg fB - AC Horsens: 2

Match center
25. maj 2011 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Blue Water Arena
24. maj. 2011 kl. 16:17 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 24/05
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 44-27-29%
Betvalue: 108,75%
Spilbar ned til odds: 3,45
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe
Det er sidste udkald for Esbjerg, som skal vinde denne kamp hvis der skal være håb om at undgå nedrykning. Men vestjyderne har generelt haft det svært med at styre kampene denne sæson. Mod Horsens, som har vist sig som et meget svært hold at spille offensivt imod (forårets bedste forsvar; der dog senest indkasserede 3 mod OB), kan det blive svært for Esbjerg at trække alle 3 point i land. Horsens er endnu ikke 100% sikker på overlevelse, og vil sikkert komme til Esbjerg med indstillingen om at 1 point kan sikre deres skæbne.

Det betyder at Horsens kan afvente og satse på kontraer - og måske udnytte hjemmeholdets blottelser i en grad så det bliver til sejr

Favoritværdigheden ligger dog hos Esbjerg - der har ryggen mod muren.

Tidligere var lugten af fisk det der mødte folk i Esbjerg. Dette er fortid nu, og lugten af 1 division trænger mere igennem. Der skal to sejre til i de sidste to kampe, for at Esbjerg stadig har muligheden for at spille i superligaen efter sommerferien. Skulle det lykkes at slå Horsens og Randers i de kampe, så skal Lyngby også sætte point til for at Esbjerg kan overleve. Det ser på forhånd meget svært ud for Esbjerg. Holdet spillede en god kamp hjemme mod AaB, hvor det blev til 0-0. Det var en kamp, hvor Esbjerg styrede spillet, men det lykkes ikke at få bolden i nettet.

Sidste torsdag i Haderslev havde Esbjerg en chance for at spille sig tilbage i kampen om overlevelse. Holdet fik den perfekte start med et mål i første minut, men derfra var det Sønderjyske, som var først i alle nærkampene, og det hold som ville mest. Det var i den kamp meget svært at se Esbjerg spillede for overlevelse.

Horsens har haft det bedste forsvar i foråret i superligaen, hvor det er lykkes holdet at spille til nul i fem af kampene. Det skyldes ikke mindst Niels Lodberg som er blomstret op som ny forsvarsgeneral.

Horsens har haft svært ved at score mål denne sæson, men chancerne for det lykkes er større når modstanderholdet vil frem på banen. Senest blev det 3-3 i Odense mod OB - dvs en kamp hvor det lykkedes at score, men hvor det til gengæld kneb med at holde tæt i den anden ende.

Esbjerg har haft det svært i denne sæson, når holdet har skulle skabe spillet. Det har ikke kørt for Esbjerg med bare to hjemmesejre. Horsens vil være tilfredse med 1 point i Esbjerg, da det kan sikre holdet overlevelse med 100% sikkerhed. Esbjerg har generelt haft det svært mod Horsens og har kun vundet 2 af 14 superligakampe mod Horsens.

Motivationen burde klart være størst for hjemmeholdet, som kæmper for livet. Derfor skal de også være svage favoritter, men Horsens kommer med god selvtillid efter 2 point mod nummer 1 og 2 i sidste uge. Særlig i kampen i Odense spillede Horsens noget af det bedste i dette forår.Kommer Esbjerg frem på banen, så vil det give Horsens kontraktangreb, hvor særlig Gilberto Macena har sin store styrke.

Trupnyt:

Til denne kamp mod Horsens får Esbjerg Jesper Lange tilbage efter han havde karantæne i Sønderjyske. Han kan måske være med til at sætte gang i Esbjerg offensiven. Tim Janssen er ligeledes tilbage i den trup Jess Thorup har udtaget til kampen mod Horsens. Det er få gange denne sæson at Esbjerg har spillet med begge to på banen fra start. Holdet gjorde det senest i kampen mod Nordsjælland på hjemmebane, hvor Janssen dog udgik i pausen.

Selvom Esbjerg er tvunget frem på banen for at lave mål i kampen, så tror jeg de vælger at gemme Tim Janssen til senere i kampen, da han lige er kommet tilbage efter en skade.Gaardsøe er et emne til en startplads i forsvaret. Han er netop vendt tilbage ovenpå en skade. Han var på bænken i Sønderjyske, men kom ikke i spil. Han kan være tilbage i  startopstillingen. Braithwaite er forsat skadet.

Esbjergs trup:

1. Lukas Hradecky

2. Kian Hansen

3. Fredrik Risp

4. Davidson Drobo-Ampem

5. Thomas Gaardsøe

6. Morten Karlsen

7. Johan Persson

9. Arnór Smárason

10. Tim Janssen

11. Peter Nymann

13. Kevin Conboy

16. Lars Winde

18. Jeppe Mehl

19. Jakob Ankersen

22. Jesper Lange

24. Nicolai Høgh

25. Mikkel Vestergaard

26. Mikkel Vendelbo

31. Søren Rieks

AC Horsens har endnu ikke udtaget deres trup til kampen, men der plejer ikke og være den store forskel på det hold Horsens stiller med. Sebastian Andersen kommer ikke med til kampen, da han er ejet af Esbjerg, og vil ikke være med til at sparke sin arbejdsgiver ned i 1 division. Hans plads på kanten overtages nok af Lasse Kryger, som er vendt tilbage efter en længere pause pga. diverse skader. Mads Agesen mangler forsat i forsvaret, men det har han gjort hele foråret.

Horsens stillede med følgende 11 i Odense: Jochumsen, Nøhr, Aslam, Lodberg, Rasmussen, Andersen, Spelmann, Retov, Kortegaard, Farran og Macena.

Vi vil nok se et Esbjerg hold, som skal give alt for at vinde kampen. Det vil give Horsens kontraangreb, hvor de har deres styrke med Farran, Macana og Spelmann, som kan gøre livet surt for Esbjerg. Hjemmeholdet er favoritter til kampen, men Horsens kan være holdet som slukker det sidste lys for Esbjerg i denne omgang.

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback