18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

England - Tyskland: Mest boldbesiddelse: Tyskland

Match center
29. juni 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Europa - EM
Wembley (neutral)    Danny Makkelie
29. jun. 2021 kl. 09:48 (Opdateret 29. jun. 2021 kl. 20:05) 29/06
167
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)
Chance: 67%
Betvalue: 110,55%
Spilbar ned til odds: 1,49
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Nogen vil påstå at Belgien-Portugal var den største kamp af 8.delsfinalerne. Men de tager fejl:-) Tør jeg spå om udfaldet? Nej. Men kampbilledet - det er så forudsigeligt, at jeg fatter nada af linjen her!
Det taler for
 • Tyskland er et possession. Kort og godt. De vandt possession over Frankrig (hvor de jagtede mål), Portugal (hvor de var mere foran end bagud) og så selvfølgelig Ungarn (ingen værdi).
 • England er et kontra-hold. Ja de vandt på possession over Skotland og Tjekkerne - men ikke begge tilfælde var begge modstandere tilfredse med resultatet. Så i åbningskampen mod Kroatien, hvor England scorer efter 57 minutter. Indtil da var de klart foran på possession, men efter målet overlod de bolden totalt til Kroatien, der endte som kneben "vinder"
 • Tyskland presser højt, og England er ikke super stærke på bolden. Rice er ingen Kroos, og Phillips forsøger med stikninger. De fleste englændere vil nok heller ikke være trygge ved at Stones og Maguire prøver at spille den igennem de hurtige tyske offensivspillere. Næ så hellere sparke langt mod de shaky tyske forsvar.
 • Tyskland fronttrio kan ikke matche Stones og Maguire i hovedspillet. De er dem overlegne med fødderne, så Tyskland har al god grund til at forsøge at spille sig frem
 • Kane - en gudsbenådet angriber - er ikke en effektiv presspiller. Tyskerne bør derfor have god muligheder for at spille uden om ham, hvilket gør opgaven endnu sværere for de øvrige engelske spillere - HVIS altså de ønsker at presse højt. Og det tror jeg ikke de vil.
 • For Kane er fabelagtig i kontrafasen, hvor han gang på gang har lagt bolden af til Son og de andre i Spurs. For England kan han sætte Sterling, Rashford og Grealish i scene (Grealish er også forrygende i kontrafasen)
 • Tyskland er svage på omstillingerne. Frankrig kunne have scoret et par mål på den måde, Portugal gjorde det og ditto Ungarn! Jeg ser det som rimelig sandsynligt at England kommer foran på kontra, og så bliver kampbilledet endnu mere med tysken på bolden
 • X er bestemt også en mulighed. Og hvis holdene blive nervøse mod slutningen, kan det betyde at Tyskland forsøger at trille den endnu mere rundt i forsvaret - og England vil lade dem gøre det
Hold øje med
 • England har hjemmebane. Det kan være, at de forsøge at tage kampen i egne hænder. En indikation på det kan findes i startopstillingen. Her forventer mange en 3-4-3. Hvis Foden starter i frontlinjen vil Southgate forsøge at holde på bolden. Hvis Rashford eller Grealish er med, så er det kontra
 • Tyskland har bestemt også evnerne til at komme foran. Og det kan gøre billedet noget mere mudret
 • Tilfældigheder. Et tilfældigt mål eller et rødt kort. Der skal ikke meget til at ændre kampbilledet
 • Jeg er helt utroligt overbevist om, at Tyskland kommer mest på bolden. I en sådan grad at jeg må erkende, at jeg da nok må have overset noget. Det kan være, at I kan gøre mig klogere:-)
Oddsmarked

Efter spillet med Spanien over 64,5% boldbesiddelse imod Kroatien igår lige pludselig gik hjem, selvom de officielle stats sagde 63 efter ordinær tid, fik jeg snakket med chatten igen, da jeg første gang fik af vide at de brugte officielle stats. Og hurra de bruger opta-data til speciel-spil. Opta kan aflæses på Whoscored.com - rent faktisk lyder det som om, at de selv går på Whoscored og aflæser dem, og ikke betaler for det:-) 

Bemærk at hos nordicbet afgør de spillet efter ordinær tid. Samme spil kan spilles hos 888/unibet til odds 1,57, men det er inklusiv forlænget spilletid. Jeg tager gerne de 0,08 mere for et spil i ordinær tid, da jeg ikke ser den store ændring i en evt. forlænget.

Interessant nok giver Nordic også 1,65 for Tyskland over 51,5 % boldbesiddelse... Præcis som 888/Unibet.

England 3-4-3

Pickford - Maguire, Stones, Walker - Shaw, Rice, Phillips, James - Rashford, Kane, Sterling

Tyskland 3-4-2-1

Neuer - Rudiger, Hummels, Ginter - Gosens, Kroos, Gundugan, Kimmich - Havertz, Müller - Gnabry

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback