18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM 2020: Topscorer Portugal: Cristiano Ronaldo/Diogo Jota

15. juni 2021 kl. 18:00 - EM 2020
26. maj. 2021 kl. 23:20 (Opdateret 28. maj. 2021 kl. 07:20) 26/05
212
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 67%
Betvalue: 107,87%
Spilbar ned til odds: 1,49
Bet365 Spil nu hos Bet365

Cristiano Ronaldo er Portugals målmaskine nummer ét, og bør retteligt være favorit til at blive holdets topscorer under EM, men Diogo Jota er også kommet i rigtig fin målform på landsholdet og kan udfordre ham.

Bemærk!!!
Oddset fås ved at kombinere odds fra to bookmakere; 

76,92% af indsatsen skal placeres på Cristiano Ronaldo til odds 2,10 hos Bet365.
23,08% af indsatsen skal placeres på Diogo Jota til odds 7,00 hos Unibet/888Sport/LeoVegas/MrGreen.
Man kan selvfølgelig selv justere lidt på procenterne hvis man ønsker mere eller mindre risiko eller har større tiltro til den ene af dem.


For spillet:

 • Ronaldo blev topscorer for Portugal i EM 2016-kvalifikationen (fem mål i seks kampe), i VM 2018-kvalifikationen (15 mål i ni kampe), ved VM 2018 (fire mål i fire kampe) og i EM 2020-kvalifikationen (11 mål i otte kampe). Ved VM 2014 og EM 2016 havde man fået 1/3 af oddset, men altså stadig gevinst ved væddemålet. 
 • Han er fast straffeskytte og er meget sikker i denne disciplin.
 • ​​​​​​​Han blev topscorer i den netop overståede sæson i Serie A med 29 mål i 33 kampe for Juventus og en xG på vanvittige 0,96 pr. kamp.
 • ​​​​​​​I kvalifikationen til dette års EM blev han vice-topscorer overall med 11 mål i otte kampe, kun overgået af Harry Kane med 12 mål for England.
 • ​​​​​​​Ronaldo er måske bedst - og holder altid det høje scoringsgennemsnit - i de største kampe mod de bedste hold i Verden, hvilket han bla. viste ved VM 2018 med et hattrick mod Spanien. Vi har også set ham folde sig ud i utallige “El Clásicos” i sin tid for Real Madrid med et hav af mål og flotte detaljer. 
 • Portugal har gode muligheder for at hente minimum fire points i gruppespillet, selvom de er kommet i en svær gruppe, og de har derfor en fin chance for at gå videre til ottendedelsfinalen, hvilket så vil øge vores chance for at vinde væddemålet en smule.
 • Første gruppekamp mod Ungarn kan gå hen og blive en ordentlig snitter for østeuropæerne; Ronaldo har før scoret hattrick mod hold som Litauen, Schweiz, Færøerne, Armenien, Sverige og Nordirland.
 • Diogo Jota er inde i en rigtig god stime på landsholdet; det er blevet til fem mål i de seneste syv landskampe og han er blevet fast mand oppe i front ved siden af Ronaldo. Det er i denne sæson desuden blevet til ni mål i 19 kampe for Liverpool (0,57 xG pr. kamp), efter skiftet fra Wolverhampton i september.

Imod spillet:

 • Portugal kommer til EM med den måske mest skræmmende trup og talentmasse i mange år. Ronaldo er stadig stjernen i angrebet, men han bliver jo ældre og spillere som Diogo Jota, Joao Felix, André Silva, Pedro Goncalves og Bruno Fernandes kan sagtens blande sig i kapløbet om at blive topscorer.
 • Især Fernandes (18 mål i 37 kampe for Manchester United) og André Silva (28 mål i 32 kampe for Eintracht Frankfurt og en titel som vice-topscorer i Bundesligaen) har virkelig vist målfarlighed i denne sæson og det er ikke utænkeligt at de tager den farlighed med til EM.
 • Det kan sagtens gå hen og blive en svær slutrunde for portugiserne; De er havnet i “Dødens gruppe”, sammen med guld-favoritterne fra Frankrig og historisk stærke Tyskland og det kan sagtens blive nogle svære kampe hvor de får rigeligt at se til med at forsvare sig og mindre fokus på at score en masse mål, hvilket som udgangspunkt er skidt for spillet.
 • Det kan også sagtens blive en meget taktisk slutrunde for Portugiserne, hvilket de viste at de var i stand til ved EM i 2016; fem uafgjorte kampe i de første fem kampe bragte dem overraskende til semifinalen, hvor de fik deres første sejr, og derfra gik hen og vandt turneringen.
 • Vi har tidligere set hvordan mindre nationer har haft held med at sætte to mand på Ronaldo og dermed “lukke ham ned” i større dele af kampen (bla. mod Island ved EM 2016).
 • En af de to kan også gå hen og blive skadet.

​​​​​​​For Ronaldo kan man med rimelighed argumentere for en CV på alt mellem 50-60%, synes jeg. På den ene side lyder 60% virkelig højt, men på den anden side er 50% nok i virkeligheden for lidt, når man tager i betragtning, hvor mange gange før han er blevet topscorer for holdet og den måde angrebet er bygget op omkring ham.
For Jota synes jeg det virker realistisk at give ham 15-20%.

Markedet er overordnet set enig i begge CV´er, det er kun fordi Bet365 og Unibet stikker en smule ud at der er værdi.

Jeg lander samlet set på en CV på 67% for spillet, hvilket jeg faktisk synes er til den konservative side, men hellere det end at være alt for optimistisk.

Hvis man mener at Ronaldo skal have en sjat mere end 50%, kan man jo også tage ham lige på og få en højere betvalue ved det.

Det er egentlig delvist for at holde variansen lidt nede at jeg tager Diogo Jota med som en gardering (men også fordi han har momentum), da Kambi stikker lidt ud i forhold til de andre odds-leverandører. 


Regler:

Spillet gælder for hele turneringen (dvs. ikke kun gruppespillet) og skulle flere spillere slutte som holdets topscorer med samme antal mål, divideres oddset over 1,00 med antallet af spillere.


Spillet findes her:
Bet365 > Fodbold > Vindere > EM 2020 > Holdets topscorer > Portugal

Unibet > Fodbold > Vinderspil > International > EM 2020 > Spil på Portugal > Spillermål


Odds:
Odds har været ude i et par uger nu; Betfair Sport var først ude, derefter fulgte Bet365, Unibet og Bet25. NordicBet har kun tilsvarende spil ude på England, men åbner måske også op for Portugal når vi kommer tættere på EM.

Cristiano Ronaldo:
Bet365: 2,10
NordicBet: 2,00
Bet25: 1,97
Betfair Sport: 1,91 
Unibet: 1,90

Diogo Jota:
Unibet: 7,00 (nu nede i 6,00)
Bet365: 6,50
Bet25: 5,85
NordicBet: 5,00
Betfair Sport: 4,33

 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback