18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Elche - Real Valladolid: Over 5,5 Kort

Match center
21. april 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Martinez Valero    Jose Sanchez
20. apr. 2021 kl. 07:03 (Opdateret 22. apr. 2021 kl. 05:13) 20/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance (Over-Under): 51-49%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
På Estadio Martinez Valero støder de to bund hold Elche & Valladolid sammen i noget af en bundgyser!
En Alaves sejr over Huesca rykkede rundt på tabellen og sendte Valladoliserne i bunden og skal de ud af den, så skal de vinde over Elche!
Det taler for
 • Begge hold ligger lige nu under stregen. Elche med 26 point og Valladolid med 27 point. Der er for udeholdet 1 point til redning og stadig 8 kampe igen. Men tætheden i bunden gør at Valladolid ikke rigtig kan leve med et kryds!  Elche har 7 kampe igen og har efterfølgende Levante og Atl. Madrid. Så deres kampprogram gør at de slet ikke kan leve med et kryds!
 • Over stregen ligger Alaves og Huesca. De ligger også med 27 point. Hvis vi formoder at Alaves taber til Villarreal og Huesca til Atl. Madrid, samtidig med at bundproppen Eibar som udgangspunkt smider point til Granada. Så skal der for Elche & Valladolid kæmpes i denne kamp, og det bør fører til kriminelle handlinger!
 • Hjemmeholdet har ikke vundet en af deres seneste 6 kampe. Dog er de bedre spillende på eget græs, hvor de f.eks. senest har slået Sevilla. Valladolid fik så en sejr over Getafe for 5 runder siden, og ellers på udebane skal vi tilbage til Januar for at finde deres seneste sejr på fremmed græs, som sjovt nok også var over Getafe. Så holdende må være sultne efter 3 point! 
 • Begge holds klart svage punkt er at beskytte deres føring og lukke kampende. Valladolid var senest foran Granada men smed sejre på 10 minutter. Elche måtte se sig slået til Osasuna der er kommer ud af deres scoringskrise. Det bør betyde at skulle det ene hold komme foran skal der forsvares, men også forsvares imod omstillinger som altid er farlige! 
 • På selve bisselisten ligger begge hold i top 6. Elche trækker dog en del færre kort på eget græs end hvad Valladolid gør på fremmed. På tacklinge listen ligger begge holds også forholdsvis højt.  Dommer Jose Sanchez har snit på 5,43 kort pr. kamp. Manden har en ret lav linje og dømmer mange tacklinger og fejl i løbet af en kamp! 
 • For mig er der inFor mig er der ingen tvivl om at denne kamp skal vindes! Og det er jeg sikker på at holdende ven tvivl om at denne kamp skal vindes! Og det er jeg sikker på at holdende vil gøre alt for. Når først de støder til hinanden efter en startfløjt tror jeg ikke kampen bliver gået "let" til. Jeg forventer en gnist og snært af agression fra begge hold. Der er meget på spil til opgøret her! 
Hold øje med
 • Som sagt, er det en vigtig kamp. Det kan også gøre opgøret nervøst hvor frygten for at tabe sætter ind. Det kan have en effekt på vores kort da spillerne ikke tør satse det helt store og mere fokusere på det defensive!
 • Linjen er høj for et kort spil, ikke desto mindre ser jeg stadig værdi spillet og jeg ser også muligheden for et rødt kort som værende en sandsynlighed. Dog er det ikke sådan at nogle af holdende ynder at trække mange røde kort. Men jeg tror at bund opgøret her får en anden pipen! 
 • Det ville klart være en fordel for spillet hvis det ene hold hurtigt kommer foran. Om det sker kan jeg godt have mine tvivl om. Kort linjen kan derfor være svær at nå hvis holdende kommer alt for defensivt og nervøst ud! 
 • Skulle kampes gang foregå mere på midtbanen tacklinger og fejl blive sat mindre i spil da kampens forløb kan ende ud i at bolden bliver sparket frem og tilbage. Vi krydser selvfølgelig fingre for at de offensive takter er fundet frem og at vi får et hurtigt mål! 
 • Dommer Sanchez kan godt ud fra kampens betydning komme ud og sætte baren ret højt! 
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked kan ved Bet365 lige nu få oddsene: 2,80 - 3,10 - 2,62. Det giver et CV på: 34% - 30% - 36%. 
Personligt syntes jeg også at Valladolid skal være små favoritter. Men de har til opgøret her også flere skader end hvad jeg hjemmeholdet har. 
Elche bør derfor godt kunne tage point fra Valladolid. Det bliver dog ikke uden kamp! 
Seneste indbyrdes opgør endte 2-2, derfor kunne et DNB spil på Elche godt ses som værende atraktivt. 

Oddset på kort linjen syntes jeg faktisk er fin. De fleste bookmakers ligger ikke over odds 2,00 desværre. Tilgengæld ligger de under, og de fleste steder under odds 1,90. Jeg syntes med kampens betydning, og holdende sat på plads og med det faktum i mente at Valladolid lige pludselig røg under linjen. Så syntes jeg faktisk vi har fat i et fint spil! 

Kampens Forløb: 
Jeg forventer fra start en lidt nervøs kamp. Jeg kunne også godt se en forholdsvis defensiv præget kamp. Men i min verden kan hverken Escribas eller Sergios mandskab nøjes med et kryds, derfor ser jeg også kamp blive mere åben på et tidspunkt. 
Vi håber selvfølgelig på et hurtigt mål så tændingen under spillerne kan komme mere i spil. Det er en liga med et spansk temperament og hvor der i næsten alle kampe bliver gået hårdt til den. Skulle holdende stille sig defensivt kunne jeg også se omstillings mulighederne som værende kortgivende. Det er ingen hemmelighed at ingen af holdende besidder sig af specielt hurtige spillere, så det kunne godt give anledning til et par dumme fejl der kunne kaste et kort af sig. 

Trup Nyt: 
Elche forventer jeg i en 4-4-2 formation

Gazzaniga - Palacios - Calvo - Gonzalez - Mojica - Josan - Marcone - Guti - Rigoni - Boye - Milla. 
De får Fidel tilbage efter karantæne. Fast mand på midtbanen der godt kunne starte inde. 

Valladolid forventer jeg i en 4-4-2 formation. 
Masip - Janko - Gonzalez - Sanchez - Olaza - Villa - Mesa - Alcarez - Orellana - Guardiola - Kodro. 
Valladolid er hårdt ramt på den defensive del hvor både Yamig - Sanchez - Fernandez er ude. 

Man kan med fordel holde med Sportmoles forventede startopstilling! 

Kilder

Flashcore.com - Whoscored.com - Oddsportal.com - Betxpert.com - Marca - Elchecf.es - Realvalladolid.es - Transfermarkt.com 

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback