18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ekaterina Alexandrova - Ons Jabeur: 1

Match center
19. oktober 2021 kl. 14:35 - Tennis, WTA | f
Centre Court
19. okt. 2021 kl. 02:00 (Opdateret 19. okt. 2021 kl. 15:14) 19/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

1 runde i Moskva

Chance (1-2): 30-70%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 1-0
Unibet Spil nu hos Unibet

Jabeur spillede en af de mest ikoniske kampe jeg personligt husker, når jeg tænker tilbage på alt det tennis man har set. For 3 år siden mod Kasatkina i finalen, hvor hun bryder tilbage til 4-5 i 3 sæt, men kan ikke sidde ned i pausen, da hun har startende krampe. Hun bliver derefter brudt blankt og falder til jorden i smerte, nogle billeder jeg vil anbefale man ser.

Endelig brænder Jabeur touren af, hvilket jeg syntes er fuldt fortjent. I kampen mod Kontaveit som hun vandt, viste hun den legende lethed hun har i sit spil, med masser af beviser på sit store repetoire af slag. Så hvorfor vil jeg gå imod hende i sin bedste periode, og i en turnering hun har præsteret godt i før?

Normalvis er russere på hjemmebane i indendørs et godt match, dog måtte Kasatkina overraskende lade livet mod Kalinina tidligere i dag. Når man snakker indendørs skal man altid kigge efter Uytvanck og Alexandrova, som begge har styrkerne til at byde alle op til dans her.

Alexandrova kunne have ødelagt Tauson's flotte til i Luxembourg, men smed break i 3 sæt. Hun trak sig med skade i Tjekkiet og har ikke spillet tennis siden da. Jeg forventer ikke hun stiller op hvis hun ikke var klar, men der bliver nok ikke råd til at skulle spille sig varm, med tanke på hvem der står på den anden side af nette,

Jebeur har også spillet meget tennis de sidste 2 uger, og er ikke kendt som et pragteksemplar, når det kommer til den fysiske del. Et nyt underlag i et nyt land, der kunne også være nogle betænkeligheder for hende.

Oddset har naturligt været dalende på Jabeur indtil nu, men man må også give Alexandrova respekt for underlag og hjemmebane, trods hun ikke er i sin bedste periode tennismæssigt.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback