18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EB/Streymur - TB Tvoeroyri: X

Match center
23. maj 2020 kl. 19:00 - Fodbold, Færøerne - Meistaradeildin
23. maj. 2020 kl. 04:04 (Opdateret 23. maj. 2020 kl. 20:50) 23/05
167
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Tæt opgør i vente

Chance (1-X-2): 30-28-42%
Betvalue: 116,20%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert: 2-0
LeoVegas Spil nu hos LeoVegas
TB er smalle favoritter når de lørdag aften gæster EB/Streymur. Begge hold jagter sæsonens første point, men det kan blive svært at hente tre af slagsen da holdene er meget lige og der er en jævnbyrdig kamp i vente.
Det taler for
 • Både EB/Streymur og TB jagter sine første points denne sæson. Det bliver formentlig et tæt løb mellem dem denne sæson, og denne kamp bør også blive meget jævnbyrdig.
 • Holdene er vant til at husere i den lavere ende af tabellen, og de er ikke vant til at være boldstyrende. Jeg forudser et lidt tilfældigt og tæt kampforløb.
 • Der står meget på spil. Hvis det står lige i midten af anden halvleg, så kan jeg ikke se for mig at nogen tør satse hele butikken.
 • TB har en smule mere bid i deres offensiv, men EB/Streymur har hjemmebanefordelen og det neutraliserer noget af den favoritværdighed.
 • I tipskonkurrencen på appen Sona har hele 41% af de 2338 deltagere spillet på uafgjort. Det vidner bare om hvor svært det er at forudse en vinder i denne kamp.
Hold øje med
 • TBs nye danske målmand, Frederik Mehder, er ude med en hjernerystelse, og hans afløser, 27-årige John Jacobsen, står til at få debut i Betrideildin. Han har kun meget begrænset erfaring fra den anden- og tredjebedste række.
 • På trods af at der er krise på målmandsposten i TB, så kan de ellers stille med en fornuftig start 11'er med mange udenlandske spillere, der kan noget på egen hånd - fx svenske Ken Fagerberg og danske Mads Raben.
 • Det har hidtil set tilfældigt ud hos EB/Streymur, og det har været svært at få øje på nogen gameplan. Sådan en må de finde her, for ellers kan de blive straffet igen.
 • Der står meget på spil, klart - men det kan også være at de ikke ser sig tilfredse med ét point og vælger at gå all-in efter de tre point, som kan få kampen til at tippe den ene eller anden vej.
Oddsmarked

Oddsmarkedet på færøsk fodbold er følsomt for udenlandske bettors nu hvor der er ekstra stror opmærksomhed på ligaen som følge af corona-nedlukningen verden over, og de formentlig mange spil på TB-sejr har sørget for at odds på 2-tallet er slashet voldsomt, og at odds på fx uafgjort er røget i vejret. Det efterlader en stor værdi på krydset, som skal være på min. 28% i en tæt kamp som denne.

Trupnyt

EB/Streymur

Hjemmeholdet er uden skadesramte Poul G. Olsen (forsvar/midtbane; fast) og Arnbjørn Hansen (angriber; fast når klar), men de har derimod kaptajn Árni G. Olsen (midtbane; fast) med igen efter overstået karantæne.

TB

Frederik Mehder (målmand; fast) er ude med en hjernerystelse, og Bartal Gram (forsvar; reserve) er også skadet. Sebastian Kroner (fløj;fast) har karantæne, men Poul Ingason (forsvar; fast) skulle være klar igen efter at have siddet over en kamp med en forstrækning.

Forventede startopstillinger

EB/Streymur (4-2-3-1): Rói Zachariasen - Ragnar Danielsen, Bjarni Petersen, Petur Zachariasen, Árni G. Olsen - Hjalti Djurhuus, Rói Olsen - Tóki Johannesen, Símun Sólheim, Magnus Jarnskor - Niklas Kruse

TB (4-2-3-1): John Jacobsen - Jens Erik Bruhn, Poul Ingason, Rasmus Møller, Musah Armah - Rógvi Joensen, Dánjal Godtfred - Samudeen Musah, Ndende Adama Guéye, John Villi Leo - Mads Raben

Kilder

in.fo, Faroesoccer

 • Stort spiludvalg
 • Høj tilbagebetaling
 • Lukrative kampagner

Kommentarer

Feedback